Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa bardzo

Pomocy , on chce rozwodu , co robic ????

Polecane posty

Gość do nieszczęśliwej bardzo
fajne leki ci dają w psychiatryku

Gość bez odbioru
jaaaasne :D cieszymy się twoim szczęściem, ale odstaw te zielone kapsułki, bo ci szkodzą :P

Gość Jeszcze masz tupewypominac
Dnia 15.09.2008 o 18:35, Gość nieszczesliwa bardzo napisał:

Rozmawialam ze nim , pytalam sie czemu nie wzial od razu rozwodu a on powiedzial ze ze wzgledu na dzieci bo mial nadzieje ze wroce wiec zapytalam dlaczego teraz chce to mowi ze to sie nie uda bo on nie potrafilby zyc tak jak przedtem a udawac nie potrafi i nie chce . Powiedzialam mu ze on mi wybaczy tamtego faceta , ja mu wybacze to historie z ta kobieta , skoro jest po rowno to wyjdzie bilans na zero ale on nie chce sluchac moich argumentow , to wina tamtej fladry bo niepotrzebnie sie wpieprzyla , on dalej utrzymaje ze to jego znajoma ale ja wiem ze on mnie z nia zdradzil , czuje to i jestem wsciekla 😡 . Pozaluje tego bo ja jej tego nie puszcze plazem .

Dnia 15.09.2008 o 18:28, Gość nieszczesliwa bardzo napisał:

Nie jestem zadnym ...iszczem , ...iszczem to jest ta baba co zabiera sie za zonatego faceta i chce mi rozbic rodzine, chce to naprawic , dajcie jakies rady anie wyzywajcie mnie niesprawiedliwie !!!!

Nie zasługujesz na żadne rady. Rodzinę to ty robiłaś że swoim alfonsem. Życzę Ci pokuty do końca swoich dni.