Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa bardzo

Pomocy , on chce rozwodu , co robic ????

Polecane posty

Gość Canndyy
nie wierze że to prawda co piszesz:(

Gość Canndyy
myślisz że on jeszcze cie kocha po tym wszystkim?? wiesz ile on musiał wycierpieć po tym co mu zrobiłaś? tutaj o ponownej miłości nie ma co mówić, znalazł sobie kogoś i dobrze, pozwól mu też być szczęśliwym. jeśłi go kochasz, to pozwolisz...

Gość moja rada...
moim zdaniem po tych cierpieniach jakie twój mąż przeżył, wypaliła mu się ta miłość która wcześniej czuł do Ciebie, on już nie wróci nigdy do ciebie. Teraz poznał kogoś kto okazał mu ciepło w najbardziej potrzebnej chwili, i to ciepło sprawiło że się zakochał od nowa ze wzajemnością. Wiesz radzę Tobie uspokoić się, przemyśleć swoje błędy, i pozwolić być szczęśliwym byłemu mężowi.

Gość przecież to bzdura
ty wcale nie zrozumiałaś, że kochasz męża i że on jest kimś wyjątkowym, tobie nawet nie chodzi o dzieci, nie dla nich chcesz wrócić i nie dla męża - tobie po prostu znudził się ten fagas, w codziennym życiu przestał być księciuniem, tobie tylko i wyłącznie chodzi o własną dupę, o własną wygodę Nic więcej

Gość asdasdas
Wcale się nie dziwię Twojemu mężowi. Skoro Ty mogłaś sobie znaleźć kogś bo mąż nie wystarczał, to dlaczego on nie może? Mało tego...skoro udowodniłaś mu swoim odejściem, że masz go gdzieś, bo liczy się tylko Ty Ty i jeszcze raz TY i życie z kochankiem, to dlaczego miałby czekać? być może ta nowa kobieta jest dla niego tym, czym Ty nie byłaś, daje mu to, czego Ty nie dałaś. Nawet jeżeli odwiedzałaś swoje dzieci, to dla nich był to szok i nic tego nie zmieni....I naprawdę nie dziwię się mężowi. mam nadzieję, ze ułoży sobie życie i będzie szczęśliwy i ze to nie będzie z Tobą. Dlaczego? bo skoro raz nie miałaś żadnych oporów tylko jak suka poleciałaś do psa, to dlaczego nie miałabyś tego zrobić w przyszłości? Zdradziłaś, złamałaś przysięgę, podeptałaś to co w małżeństwie jest ważne - miłość, wierność i uczciwość.To miał być :mały błąd:? Szukaj kolejnego partnera, a męża zostaw w spokoju. Twoje 5 minut minęło

Gość asdasdasdasdasdsa
"nie chce zeby jakas fladra zabrala mi rodzine ." Kto tu jest flondrą? Tamta "znajoma" Twojego męża to świetna babka... walczy o faceta, a nie zostawia go z dziećmi!

Gość bez odbioru
to, że się zakochałaś- rozumiem, to, że odeszłaś- rozumiem, to, że zostawiłaś dzieci z mężem - rozumiem (w dodatku uważam, że było to najrozsądniejsze, co mogłaś zrobić, w końcu dzieci zostały z OJCEM, nie z obcym facetem, tak? uważacie, że lepsze byłoby ciąganie ich za fagasem zanim sprawy się nie ułożą? bo co, bo matka? gdyby zabrała dzieci, to byłoby dopiero kurewstwo z jej strony) to, że ci sie odwidziało i chce wrócić - rozumiem, ale za chuja pana nie rozumiem dlaczego uważasz, że to TAMTA KOBIETA rozbija rodzinę? facet porzucony dla innego MA PRAWO układać sobie życie, MA PRAWO się zakochać, a kobieta, która z nim się zwiąże nie jest żadną szmatą. co z tego, że jest papierek, skoro ciebie nie było? małżeństwo to dokument, czy dwoje ludzi ŻYJĄCYCH ZE SOBĄ? a jeśli on nie ma ochoty być z tobą po tym wszystkim, nie sądzisz, że ma prawo? ktoś pisał, że łączy go z tobą więcej... bo co, bo dzieci? gówno prawda. odeszłaś od niego do innego faceta. TY rozwaliłaś to małżeństwo. a tamtej kobiecie co się dziwisz? sama pisałaś, że twój mąż to porządny facet, więc dlaczego ma z niego rezygnować?

\"w koncu z zona lączy go więcej niz z tamtą kobietą \" tamta ma czysta karte... a zonka juz zostala spenetrowana przez innego... ja raz dalem taka szanse i żałowąłem tego

Gość ofe rma
ale poważnie są takie idiotki który pójdą się puścić z jakimś fagasem i uważają że wszyscy na nie z otwartymi ramionami będą czekać?

Jeśli to nie jest prowokacja, to powinni cie dziwko na pal nabić :o Ale nie za to co zrobiłaś, tylko za głupotę jaką prezentujesz :o A mąż nie dość, ze powinien skopać ci dupe i wpierdolić piąchą w ryja, to dodatkowo zabronić ci kontaktu z córkami, żeby twoja głupota im się nie udzieliła :o:o:o

Skad was tyle jadu i nienawisci , nawet mnie nie znacie a oceniacie , ale zawiode was bo ja z tamta kobieta nie przegram walki o niego , to po prostu malo realne , ona niego nie zasluguje , nie pasuja do siebie , on jest przystojny , wyksztalcony , dobrze zarabia , stac go na lepsza kobiete wiec mysle ze wzial pierwsza z brzegu zeby mu pomogla ale teraz ja zamierzam wrocic i naprawic bledy i ona nie stanie mi na drodze , musze tylko ulozyc jakis plan dzialania .

Jedno pytanie DLACZEGO ON POWINIEN CI WYBACZYC, W IMIE CZEGO? Raz sie skurrwiłaś, skurwisz się i drugi i kolejny, dla takich jak ty nie ma litosci 🖐️

Gość zdechne chyba
"Chcialam wrocic do domu a on stwierdzil ze to nie jest dobry pomysl , nic by z tego juz nie wyszlo i ze chce rozwodu !!!! Teraz jak zerwalam z tamtym , po co , przeciez wszysko naprawimy i bedzie dobrze ." :D:D:D Ty jeszcze wkurwiasz sie o to że to teraz, jak zerwałaś, bo póki nie zerwałaś to mógł był :D nie wierzę, że mozna byc takim durniem :D

Gość okol
Za to ty jestes tą lepsza kobieta, na ktora on zasluguje 😴

Dlaczego ? bo go kocham , bo wiem ze on kocha mnie , bo jestem matka jego dzieci , bo tworzylismy szczesliwa rodzine czy to nie wystarczy , ja mysle ze tak :)

Gość zdechne chyba
kreskę na nim postawiłaś, jak się związałaś z tamtym i zostawiłaś dzieci, naprawdę jestes tak krótkowzroczna żeby nie wiedziec, że ten chłop sporo wycierpiał z twojego powodu? śmiesz miec jeszcze pretensje, no pusta dupa jak nic :D

>> bo tworzylismy szczesliwa rodzine czy to nie wystarczy , ja mysle ze tak A fakt, że jesteś tanią kurrwą twoim zdaniem nie ma tu nic do rzeczy?

Gość do autorki tego topiku
jak mogłaś zostawić dzieci????????????to nienormalne!I ty jesteś matką?Albo mężczyzna kocha twoje dzieci albo nie,jeśli nie chce ich to jasna sprawa,że pogonić buraka!nie cofniesz czasu,nie jestem za potępianiem zdradzających kobiet ale zostawienie dzieci dla swoich potrzeb to już przesada

rzadko pisze takie rzeczy, bo nie lubie obrazac ludzi... ale wiesz co? totalna z ciebie idiotka..- o ile to nie prowokacja, bo ciezko mi uwierzyc, ze ktos moze byc taaaaak durny. odchodzisz od meza, a potem masz pretensje, ze on probuje ulozyc sobie zycie i dziwisz sie, ze nie czeka na ciebie z otwartymi ramionami?? no nie moge po prostu.. brak slow na tak bezdenna bezmyslnosc.

Gość bez odbioru
co było, a nie jest nie pisze się w rejestr :P MIAŁAŚ rodzinę MIAŁAŚ męża a teraz nie masz :P lepiej mieć przy sobie szarą mysz, ale ciepłą i uczciwą, niż napiękniejszą (zewnętrznie) kobietę, której nie można zaufać :P

Nie musicie jej od razu od tanich kurew wyzywać, każdy popełnia blędy... Mnie tylko zastanawia, że dziewczyna powinna puścić faceta wolno, skoro on chce odejść... Popełniła błąd, którego nie da sie naprawić, zycie

w zyciu spalam tylko z dwoma mezczyznami : z mezem i i bylym partnerem wiec nie jestem puszczalska , maz to wie a wy sie mylicie co do mnie

>> z mezem i i bylym partnerem wiec nie jestem puszczalska , maz to wie a wy sie mylicie co do mnie Zapomniałaś o ojcu. Sex z tatem też się liczy 🖐️

Gość okol
"Nie musicie jej od razu od tanich k**ew wyzywać, każdy popełnia blędy..." mamy ją wyzywać od drogich kurew? :o