Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa bardzo

Pomocy , on chce rozwodu , co robic ????

Polecane posty

jeszcze jedno slowo mi sie do glowy wciska: ODPOWIEDZIALNOSC ponoc doroslosc polega miedzy innymi na ponoszeniu konsekwencji za swoje czyny... autorka chyba tego nie rozumie. wkurzona bardzo zona-> ja tam nie wnikam, jak to sie skonczy i co powinien zrobic jej maz- mnie jedynie zszokowala jakas ogromna glupota i nie wiem- naiwnosc? - autorki...

wkurzona - to telepatia :P A co do mojej wypowiedzi, to gdyby dziewczyna napisała - puszczam się za grosze - ok, jest tanią kurwą Ale ona napisała, że popełniła błąd, przyznała, że jest głupia, i że zrobiła głupio, napisała, że żaluje... Nie podoba mi się to, że tak jakby nie rozumie tego, że facet ma prawo odejść bez słowa i ze tak naprawdę zachował się fair Ale nie wyzywajmy ludzi od razu w ten sposób...

znowu wyskakujecie mi z dziecmi , ja chcialam wziac corki ale nie bylo odpowiednich warunkow , w domu maja wszystko , wlasne swietnie wyposazone pokoje ktore maz im przygotowal i sam pomalowal bo jest architektem i ladne rysunki robi wiec im namalowal co tylko chcialy - on potrafi wszystko narysowac a parner mial kawalerke wiec gdzie je mialam wziac ,dopiero myslalam jak sie urzadze to je zabiore wiec skonczcie juz z tym tematem

Gość patipatipati
Każdy z nas popełnia błędy...nie każdy kto tutaj pisze jest święty,nie każdy kto tu pisze był wierny...czasem ulegamy chwili i odchodzimy,tak kobieta ,jak i mężczyzna...jeśli uświadamiamy sobie ,że kochamy tego ,z kim przeżyliśmy tyle czasu,i możemy wrócić,to uczucie będzie na zawsze,odbudujemy i po czasie zapomnimy o tamtej głupiej historii...każdy ma prawo do wybaczenia,ale zostawić dzieci????!!!co one pomyślały,będąc bez matki???

Sissy: "Nie podoba mi się to, że tak jakby nie rozumie tego, że facet ma prawo odejść bez słowa i ze tak naprawdę zachował się fair" otoz to!

nieszczesliwa nie zwracaj uwagi na tych co Ci dzieci wytykaja bo nawet jak matka zabierze dzieci od ojca i beda glodowac z braku pieneidzy to bedzie wg spoleczenstwa lepsze niz dostatnie zycie z ich tata.

Gość kilka slow prawy
to jest twoja wina ty zdradzilas i odeszlas on mial prawo sobie kogos poznac i ta kobieta nie rozwala wam rodziny bo ty pierwsza ja rozwalilas !! sama zostawialas meza i dzieci dla kochana to teraz cierp i zycze ci zeby do ciebie nie wrocil bo zasluguje na lepsza kobiete a nie taka co nie umie nog trzymac razem!!

Gość Autorko............
Ja Cie nie rozumiem wcale ale wyraze swoja opinie. Jestes dorosla podjelas decyzje o wyprowadzeniu sie do innego goscia - rozumiem, wiec licz sie z konsekwencjami. Powiedzialas mezowi - mam innego, wyprowadzam sie i zabiore dzieci jak sie wszystko pouklada - wiec maz przyjol to do wiadomosci- znalazl nowa kobiete i tyle. To chyba proste i logiczne. Jedynie co mozesz zrobic to isc i przeprosic i powiedziec ze popelnilas blad ktorego zalujesz i tyle i ze jestes odpowiedzialna za swoje czyny i jak maz powie nie i ze chce rozwodu to przynajmniej mu tego nie utrudniaj........a noz wroci po roku. No i coz nie to ze odeszlas i ze sie zakochalas jest najgorsze. Moim zdaniem najgorsze jest to ze zahwialas dzieciom dom i jakies wartosci. Czego uczysz dzieci ze mozna miec za nic uczucia itd - dzisiaj jestem jutro mnie nie ma ?

Po pierwsze moja droga to RODZINE ROZWALIŁAŚ TY !!! Nie gadaj, że zostawiłaś dzieci z mężem, bo tam gdzie szłaś nie było odpowiednich warunków! Prawdziwa matka nie poszłaby po prostu, bo dzieci są NAJWAZNIEJSZE!! Przecież nikt Cię nie wyganiał z domu! Sama odeszłaś od dzieci! Nie dziwie się tej kobiecie, że nie chce odejść od Twojego męża! Ona robi mu przysługe, bo ty JESTEŚ NIC NIE WARTA! Nie macie wszyscy po równo win, bo on Cię nie zdradził ! Tylko Ty jego... Nie kochasz męża ani anwet swoich dzieci. Tylko zauważyłaś, że kochanek Cię nie kocha a ty CHCESZ BYĆ KOCHANA! Mam nadzieje, że mąż będzie z tamtą... Bo ona napewno bardziej go może kochać niż Ty.

mimo, że teraz jesteś nieszczęśliwa, trzeba było choć trochę pomyśleć, że nawet, jak sobie wybaczycie i wrócicie do siebie po takich przebojach, to już będziecie żyć obok siebie a nie razem, i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze......

Gość kilka slow prawy
napisalas ze ty zdradzilas i on sie z ta znajoma spotyka i jestescie po rowno kobieto ty nie bedziesz nigdy z nim za zero bo ty pierwsza zdradzilas go niech do twojej pustej glowy wreszczie to dojedzie!!!

Gość kilka slow prawy
moglas pomyslec ze to tylko fascynacja nowym facetem i nie isc z nim do lozka ani sie nie wyprowadzajac od meza tym samym spalilas za soba mosty nie ma juz powrotu

Gość siakatakaiiowaka
mam nadzieję że nie da Ci żadnej szansy .... szmata nie matka.. matka nawet w najgorszych warunkach nie zostawia dzieci ...facet ma prawo ułożyć sobie życie .... nie ma porównania do tego co zrobiłaś...mam nadzieję że zostanie z tamtą ... a Ty zostaniesz na zawsze sama...jeszcze dzieci się powinny od Ciebie odwrócić

Czytam czytam i czytam i powiem ze ludzie sa okropni. Nie znam ciebie ale poznalam twoj problem. i Cie doskonale rozumiem. Hmm moze mam podobna sytuacje ... Powiem Ci tak... Nie poddawaj sie, walcz, wproadz sie spowrotem do domu. Zrob kolacje . Dzieci wez wyslij do babci albo niech twoja przyjaciolka zaopiekuje sie nimi na wieczor Spedz z mezem rozmantyczny wieczor Zaskocz go ta kolacja. Porozmawiaj z nim . Powspominaj te wszystkie piekne chwile ktore spedziliscie zanim popelnilas najwiekszy blad swojego zycia. Tamta baba nie powinna rozbijac twojego malzenstwa. Wy nie macie jezcze rozwodu wiec z niej jest suka , bo wpier... sie tam gdzie nie potrzeba Co innego gdybyscie mieli rozwod to by byla zupelnie inna rozmowa. Jestem z facetem ktory juz ma rozwod, i ma dzieci Nigdy bym sie znim nie umawiala gdyby mi powiedzial ze jest w spearacji czy w trakcie rozowodu Bo przeciez zawsze mozna do siebie wrocic, wystarczy ze sie chce Ze przekona sie do siebie te 2 osobe. Moj jest 3 lata po rozowodzie i wiem z enigdy do zony nie wroci bo to ona go wykorzystala , a my sie poznalismy jak juz byl 2 lata po rozowodzie Tak wiec koffana walcz !!! Udowodnij mezowi ze Ci naprawde zalezy, ze kochasz go i wasze dzieci Kazdy zasluguje na 2 szanse . Ja tez nie dawno musialam walczyc o swoj zwiazek , choc nie chodzilo o EX ale o to ze on sie boi ze nam nie wyjdzie bo ma uraz do kobiet Przekonalam go slowami, plynacymi od serca. Postanowil dac nam szanse. Wiec Ty tez ja dostaniesz. Nie wiem... napisz list do meza jesli razem nie mieszkacie. Ale musisz byc bylisko dzieci, zeby one nie czuly ze stracily mame. Musisz miec wnich oparcie i maz musi zobaczyc ze je kochasz bardzo ze zalezy ci na waszej rodzinie.

Skad tutaj jest tyle internetowych psychologow :O chcialam rady a nie obelg pod swoim adresem ,po drugie to nieprawda ze on bedzie z nia szczesliwy bo to ja doskonale znam swojego meza i wiem ze to ja moge mu dac szczescie a nie tamta kobieta , po drugie ona nie pokocha corek tak jak ja wiec wszystkie argumenty sa po mojej stronie

Gość ofe rma
skończcie pierdolić o tych błędach. no jasne. można własną rodzinę zostawić dla jakiegoś fagasa, mężowi napluć w twarz i nasrać na głowę a potem przyjść, powiedzieć "popełniłam błąd" i wszystko OK, już jesteśmy w porządku? chyba was pogrzało kompletnie. laska jest kurwą i powinna skończyć jak kurwa. koniec i kropka. powinny być jakieś granice skurwysynstwa zza których nie ma powrotu. ale wy tu macie super tolerancję dla błędów muszę powiedzieć.

Siulka Masz racje!! ludzie są okropni... Tacy którzy doprowadzają do takich sytuacji jak ta autoreczka!! I nie ma na to żadnego wytłumacznia.

>> Wy nie macie jezcze rozwodu wiec z niej jest suka , bo wpier... sie tam gdzie nie potrzeba To jak nazwiesz dziwke-autorke, która wyprowadziła się do kochanka? :o Niby jej mąż miał czekac z otwartymi ramionami, aż szmata zechce ewentualnie wrócić? :o

autorka ma jeszcze jeden atut nie do przeskoczenia, "babskie łzy" działają zawsze, ale nie zmienią faktu, że będziecie już obok siebie a nie razem.

Gość ja mozna brac slub
sorry, ale to nie jest juz Twoj maz. przestal nim byc w chwili kiedy go opiscilas aby sporobowac sobie z kimms innym. powinnas miec jakies resztki godnosci i sama wniesc pozew o rozwod laczniez alimentami, ktore powinnas placic na dzieci. bledem mogl byc jeden raz z kims innym, ale nie wyprowadzka i porzucenie dzieci. twoj problem, ze nie ulozylo ci sie z tym facetem. cos wybralas powinnas sie tego trzymac. a juz totalnym brakiem szacunku dla siebie samej jest nekanie kobiety meza :O

nieszczesliwa bardzo Ale jesteś zakochanw sobie, co? ;) Nikt inny nie da mu szczęścia? Zapomniałaś chyba ile jest milionów kobiet w tym kraju moja droga... Poza tym, Twoja miłość do córek to substytut prawdziwej miłości matczynej... Współczuje im.

>> chcialam rady a nie obelg pod swoim adrese Rada jest taka - daj facetowi spokój, bo nie jesteś blerwo warta splunięcia, a co mowa dopiero wybaczenia :o I tak masz dobrego męża, bo jak ja bym byl na jego miejscu, to nie wiem, czy OIOM by ci pomógł :o

Gość Autorko............
Nieznany Sprawca To jak nazwiesz dziwke-autorke, która wyprowadziła się do kochanka? Niby jej mąż miał czekac z otwartymi ramionami, aż szmata zechce ewentualnie wrócić? hmmm ja bym nazwala popelniajaca male bledy ;) a wy ?

>> spotkalo was cos takiego? nie? to skad ten jad ? lepiej wam Morda w kubeł 😠 Pisze na publicznym forum, to każdy moze swoje zdanie o niej wyrazić, co też czynimy :)

wkurzona bardzo zona Nie, nie spotkało, bo nie jesteś idiotką żeby odchodzić od jak sama autorka powiedziała wspaniałego człowieka z którym mam dzieci, bo się zauroczyłam!!!!!!