Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naziwsko mojego psa

jestem załamana

Polecane posty

Gość naziwsko mojego psa

moje wszystkie marzenia legły w gruzach:O jeszcze wczoraj miałam jakis cel w zyciu, dzisiaj juz bede tylko istniec, a nie zyc:O

Gość dsafdsafdsfd
ja bym skoczył:classic_cool:

Gość Minna
A co to był za cel??

Gość a moze jedno i drugie
nie zalalmuj sie :P wiesz ja wczoraj wyszlam ze szpitala po prawie 2 miesiecznym pobycie tam i teraz czeka mnie jakies 3 tyg wq gipsie.... uwierz czasami nie wszystko wyglada tak zle i zawsze jest jakies wyjscie

Gość nazwisko mojego psa
moze wyda Wam sie to smieszne, ale chciałam nauczyc sie...hip hopu:P Wcześniej byłam zmuszana do klasyki, ale nigdy mi sie to nie podobało. Marzyłam o czyms w stylu ulicznych tańców...byłam dzisiaj na 4. lekcji i było poprostu masakrycznie:O mielismy łatwe ruchy a ja i tak dobrze zrobic ich nie umiałam, a potem nawet nie zapamietałam krótkiego 8x2 układu:O poprostu masakra. jesli nie zrobie postepów do grudnia, znowu bede musiała na balet...:O wiem, wyda wam sie to bardzo smieszne, ale wczesniej dla mnie było to wazne. To było moje marzenie.

Gość a moze jedno i drugie
ludzie maja wieksze problemy a nie wylewaja swoich zalow na forum i staraja sie jakos je rozwiazac a nie ciagle tylko uzalanie sie itp

Gość nazwisko mojego psa
ale chyba po to tez jest forum, zeby opisywac swoje emocje i zale. A ja czuje sie źle. nawet gdyby ci sie to wydawało głupie. Ale chyba czasami sobie wystawiasz jakis cel w zyciu, a jak on ci sie nie powiedzie to nie czujesz sie z tym dobrze, prawda?:O

Gość zależy Ci w końcu czy nie
"trening czyni mistrza" :) więc nie biadolić tylko do roboty!!! JUŻ!!!

Gość nazwisko mojego psa
zalezy Ci - serio uwazasz ze wszystkiego mozna sie nauczyć?? I nawet takie beztaleńcie hip hopowe jak ja bedzie fajnie tańczyć?

Gość Minna
a moze jedno i drugie- a co to ma być co? Nie wylewaj zalów? Żale i lamenty to ja, mam ochotę odprawić nad twoją głową. nazwisko mojego psa- w sumie też uważam że absolutnie nie powinnaś z tego rezygnować. Z resztą pomyśl sobie tak: masz już doświadczenie w innym tańcu więc to daje ci małą przewagę nad innymi uczniami którzy nie tańczyli wcześniej. A to jest na pewno psychiczna przewaga! Próbuj jeszcze koniecznie, bo moja kumpela, była w podobnej sytuacji. Największy problem miala z zapamiętywaniem kroków, kombinacjii. Ale po kilkunastu lekcjach była, jak to mówi, gitara ;p Po prostu się wdrożyła. Wraz z ilością lekcji polepszała jej się ta.. "pamięć" I oczywiście koordynacja ruchowa też i to niesamowicie (a na początku było tak marniutko!) :>