Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie radosna...

bicie w rodzinie...

Polecane posty

Gość nie radosna...

mam 21 llat, nadal mieszkam z rodzicami, obydwoje są wykształceni, niestety moja matka raz na miesiąc ma napady szału tzn. zaczyna się czepiać o pierdoły o to, że "zupa była za słona" bije mnie pięściami po twarzy, wyzywa od "zasranej gnojówy" "prostytutek" "totalnych głąbów" "nieuków" , drze sie ze zaluje ze mnie urodziła bo przez to musiała zrezygnować z pracy. Bicie boli, ale nie tak bardzo jak jej wyzwiska w moją stronę, po tym całym cyrku ja mam ją przepraszać bo to wszystko oczywiscie moja wina, nie mam do niej siły. Domyslam się ,że rozłądowuje w ten sposob swoje żale ,że musiała zrezygnowac z zawodu kiedy ja sie urodziłam. Przez to jestem osobą nerwową, głośną, zadziorną, czasami kłamie. nie mam do matki zadnego autorytetu , natomiast moj ojciec jest jej kompletnym przeciwienstwem, spokojny, nigdy w zyciu mnie nie uderzył- ale udaje ze nic nie widzi i pozwala zeby matka przy nim okładała mnie pięściami po twarzy. oczywiscie nikt znajomy nie wie o problemie- sama nie wiem nawet czy to jest problem, czy tak sie dzieje w kazdej rodzinie?zaznaczam, ze moi rodzice są wysoko postawieni, wykształceni , tworzymy dobry dom, a bicie kojarzy mi sie z jakas patologia...co mam robic?

Gość nie radosna...
chyba najprościej będzie oddac starej - jak dostanie w ryja to może nabierze do mnie szacunku, stara menda

Gość nie radosna...
dodam ,że studiuje, jestem normalną nastolatką - umawiams ię z chłopakiem, wychodzę w piątkowe wieczory, wracam zawsze o przyzwoitej porze, gotuje obiady, sprzątami, zmywam, prasuje, nie palę, nie biore narkotyków i nigdy nie zdarzyło mi sie wrocic do domu w tzw "stanie wskazującym"

Gość wyprowadzić się

wytrzymaj jeszcze troche ...zbliza sie chwile ze (wyfruniesz z gniazdka) trzasniesz drzwiami nie ogladajac sie za siebie ...z czasem mam zrozumie swoj blad...

nastepnym razem nagraj scenke ukryta kamera nastepnie udaj sie na policje i podaj ja do sadu za czynna napasc 🖐️