Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam

Moje foto ocencie

Polecane posty

Gość pytanko mam

sorki za blad w temacie ale nikt nie chcial mi odpowiedziec na moje pytanie wiec: czy kłucie jajnikow raz z jednej raz z drugiej strony moze byc objawem ciazy? a moze raczej owulki? bo w sumie jakby nie patrzac to plodny sluz mialam 2 dni temu wiec pewnie i wtedy jajniki powinny zaczac mnie pobolewac, w ten dzien odbylam stosunek najpierw bez prezerwatywy pozniej z prezerwatywa i teraz wlasnie zaczely mnie te jajniki kluc no i sluz nie jest juz plodny

Gość juka............
na 100% jesteś w ciąży!!!! Gratulacje! Masz już imię wybrane? Wyprawka kupiona?

Gość zielona zasłonka
po co kochać się najpierw bez prezerwatywy a potem z prezerwatywą??? chyba za tępa jestem żeby to zrozumieć ;)

Gość pytanko mam
nie no pytam na powaznie, czy te klucie to objaw owulki ktora juz byla czy moze powod lezy gdzie indziej?

Gość pytanko mam
najpierw bez prezerwatywy sie kochalismy gdy uslyszalam zdanie typu a moze jednak zaloze gumke? wiec ja na to ze ok

Gość zielona zasłonka
jajniki bolą z różnych powodów, może na owu a może tak sobie... jak kochaliście się w prezerwatywie to pewnie nie zaszłaś w ciążę. A chciałabyś? To chyba innym razem. POzdrawiam!

Gość pytanko mam
myslimy oby dwoje o dziecku ale starania chcemy zaczac w przyszlym roku, no ale gdyby sie tak zdazylo ze jednak bym w ciazy byla to nic wielkiego by sie nie stalo :) skakalabym z radosci na takie wiesci :)

Gość zielona zasłonka
no to powodzenia! następnym razem po prostu powiedz żeby nie zakładał gumki :) parę miesięcy w tą czy w tamtą..

Gość pytanko mam
wiesz ja nawet o tym nie pomyslalam poprostu powiedzialam ok :P zobaczymy co bedzie dalej :) dzieki :)

pytanko mam : chyba troche za wczesnie zeby doszukiwac sie takich objawow :) poczekaj do miesiaczki :) mozliwe ze zaszlas w ciaze, bo przeciez wszystko sie moze zdazyc tymbardziej ze kochalas sie na poczatku bez prezerwatywy w dni plodne z tego co wyczytalam :) Powodzenia zycze