Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna kreatura

Powinnam się zabić

Polecane posty

Gość żałosna kreatura

Jestem głupia i brzydka, a co najgorsze - pewnie nigdzie nie dostanę się na studia albo najwyżej na jakąś wyższą szkołę nie wiadomo czego... Aż mnie dreszcze przechodzą gdy myślę o maturze. A za jakieś 2 lata pewnie będę siedziała na kasie w Tesco. Kiedyś muszę się odważyć zanim będzie za późno.

Gość ja wiem najlepiej
każdego debila teraz przyjmują na studia.

Ja już kiedyś próbowalam ale mi nie wyszlo, potem bylo jakos lepiej a teraz znowu dół. Nie wiem już co mam ze sobą zrobić, bo nic mi w zyciu nie wychodzi...

Gość ja wiem najlepiej
a co do tesco to pieluche na dupe i do roboty na 12godzin

Gość żałosna kreatura
A ja nie chcę iść do jakiejś dziadowskiej szkoły wyższej w Podlipiu Dolnym... Przeraża mnie, że to szczyt moich możliwości. klincus, ty przynajmniej masz odwagę, a ja tylko rozpakowałam worek z lekarstwami, grzebiąc w nim i odwlekając TĄ chwilę. I nic nie zrobiłam.

Też sie zlapalam za prochy ale jeszcze trzeba wiedziec co brac no nie? Fakt faktem ze serducho sobie wtedy troche sfatygowalam ale nie na dobre...

Gość koscista intelektualistka
chyba najlepsze co moglabys zrobic dla ludzkosci

Gość pytającaaaa
klincus, to co powinnam wziąć żeby najszybciej uciąć całą sprawę?

rzeczywiscie niezla z ciebie intelektualistka jak nie znajac sytuacji oceniasz ludzi

Gość radosław wspaniały
uwierz w siebie dziewczyno!!!zdawaj na kilka kierunków jednocześnie a zwiększysz swoje szanse, nawet nie wiesz jakie matoły konczą studia!!!Ty juz w tej chwili masz więcej klepek w głowie niz niektórzy po 5 latach studiowania..łepek do góry i działaj

ja sie niebede tu na ten temat wypowiadala bo mam to juz za soba i zapewne nie byla to madra decyzja teraz z roznymi problemami staram sie radzic sobie w bardziej racjonalny sposob. sprobuj wszystko jeszcze raz przemyslec moze to nie jest ostateczne i jedyne rozwiazanie?

Gość żałosna kreatura
radosław wspaniały Niestety nie stać mnie na te opłaty rekrutacyjne, inaczej bym tak zrobiła i byłabym zadowolona... Nie rozśmieszaj mnie, jak możesz twierdzić że mam więcej klepek niż niektórzy? klincus Niestety to jedyne i ostateczne rozwiązanie w mojej zakichanej sytuacji bez perspektyw więc proszę, powiedz mi.

zrozum mnie co inneg decydowac o sobie a co innego miec kogos na sumieniu-dlatego nie proscie mnie o takie rzeczy

Gość always look on the bright side
Co wy się tak stresujecie tym życiem. Ludzie, więcej dystansu i radości. of life Bać się studiów, pracy, przeżywać, stres i kłopoty zdrowotne. Na chóy wam to. Zamias cieszyć się każdym dniem, z innymi, mieć swoją radość, pasję, podejść do życia z humorem, to wy sie kurwa katujecie, z jakiej racji????? I tak umrzecie, skupcie się na każdym dniu, tyle tracicie smęcąc, zatracacie się, zabijacie stresem, gonicie za czymś co nie ma wartości samej w sobie, katastrofa A zycie wcale nie jest trudne i skomplikowane, tylko ludzie Na szczescie nie wszyscy

Gość radosław wspaniały
kreaturo, przynajmniej byków nie robisz i umiesz korzystać z netu... nie gadaj głupot ze nie stac cie na opłaty rekrutacyjne, weź sie w garść i myśl jak zdobyć kase, pozycz od babci, ciotek...kos trawniki sąsiadom itp :P

Mysle ze wiele osob boi sie poprostu zycia, kazdego nadchodzacego poranka...boi sie stawic czolo szarej codziennosci,narastajacym problemom .. zadaje sobie pytanie kto zasczepil w mlodych ludziach tyle pesymizmu....? :O