Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łasoholiczka

jakie znacie zadania na wieczór panieński??

Polecane posty

Gość łasoholiczka

?? :)

Gość jak organizowałam
to były tak: - kumpela dostała koszulkę z namalowaną swoją karykaturą i musiała zbierać podpisy od facetów - tablicę "Ratunku wychodzę za mąż" i musiała zrobić sobie z nią i z 10 facertami zdjęcie - wyprać męskie majtki w fontannie na rynku - juz w pubie miała 5 minut na zacerowanie iluś dziur (musiała wszystkie znaleźć) w parze męskich skarpet - quiz (pytania wcześniej zadane panu młodemu) - musiały się pokryć większość odpowiedzi. Fajny efekt jest jeżeli masz możliwość nagrania filmu z odpowiedziami bo wtedy wiadomo że są spontaniczne, ja mogłam tylko dostać je na maila ale ponieważ do każdej był krótki komentarz to była masa śmiechu - Część teoretyczna - struganie penisa z ogórka - część ustna - nakładanie kondoma ustami - prezenty musiały być bez opakowania, wkładane były do worka i panna młoda z zamkniętymi oczami musiała zgadywać. Była opcja że w razie pomyłki układa o tym przedmiocie wierszyk ale zawsze zgadywała - mieliśmy w pubie jako dekorację balony napełnione helem, na każdym napisaliśmy jedną literę z jej panieńskiego nazwiska. Przy wyjściu musiała się z nazwiskiem pożegnać wypuszczając balony w niego. Potem poszliśmy do innego lokalu dalej pić i tańczyć. wieczór udał się i wszystkie super się bawiłyśmy :) Wiem że minęło już kilka dni od kiedy załozyłaś temat ale może jeszcze tu zajrzysz i coś ci się przyda :)

Gość jak organizowałam
oczywiście balony szły w niebo a nie w niego ;)

Gość łasoholiczka
dziękuję - ja już też po. u nas skromniej,m ale tez byla kupa smiechu i zabawy :) wazne, zeby towarzystwo bylo zesole :)