Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaTakaJedna

nigdy nie miałam orgazmu

Polecane posty

Gość pytajacaTakaJedna

Jestem z facetem, współzyje od 5lat ale nigdy nie miałam orgazmu, nigdy, jedynie jak sama sie masturbuje to mam, co ja powinnam zrobić moze coś ze mną jest nie tak?

Gość odpowiadajaca
powiedz mu jak i co ma robic aby cie doprowadzic do orgazmu i po sparawie

Gość odpowiadajaca
Wiem ze to trudne tak poprostu powiedziec ,kiedys tez tak mialam ,udawalam orgazm zeby go nie urazic ;ale wkoncu pomyslalam :kurcze tylko jemu ma byc dobrze a ja to co???? i zaczełam mowic co i jak ,teraz jest cudownie dla obojga mmmmmmm........

Gość pytajacaTakaJedna
dziękuję wszystkim za opróby pomocy; już wiem, gdzie był błąd... Ten mój facet to po prostu zwykła pisda. Baran jeden myślał, że jak mi zapakuje po migdałki to mi się dobrze od tego zrobi a to przecież trzeba pakować z drugiej strony.... Jesczsze raz wszystkim dziękuję a szczególnie MUSISz TO ZOBACZYĆ za pokazanie mi filmu instruktażowego. Masz u mnie lodzika :-)

Gość pytajacaTakaJedna
nie podszywaj sie pod moj nick debilu!!

Gość pytajacaTakaJedna
a poza tym debilu.. Co ty myślisz? że ja naprawdę nie wiedziałam z której strony trzeba pakować? Oczywiście, że to od dawna wiem tylko że ten mój facet jest tak szybki, że nie byłam mu w stanie tego nigdy wytłumaczyć.... Po prostu; jak mnie widzi to od razy pakuje po migdałki i weź tu teraz bądź mądry i spróbuj coś powiedzieć..... Jutro to napiszę na kartce dużymi literami i jak się zacznie to podsunę mu ją pod oczy. Może wreszcie squma o co idzie w tej robocie?