Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumistka

Ciekawe sztuczki

Polecane posty

Gość forumistka

Moi drodzy :). Chciałam założyć topik o takim temacie :). Mianowicie chodzi o sztuczki, a raczej manewry i zagrania jakie robicie językiem przy pocałunkach :). Piszcie ciekawe rozwiązania :).

Gość forumistka
Chodzi o przyjemności płynące z pocałunku :). PISZCIE.

Gość forumistka
Mówie o POCAŁUNKACH.

Gość forumistka
Dostanę jakieś ciekawostki od normalnych ludzi?

Gość forumistka
ja lubie wyciągać jezykiem draże kokosowe z biedronki mojemu partnerowi z odbytu, muwie wam jak sie po tym zesko czuje.

Gość forumistka
Co Wy ludzie macie w głowach.. aż szkoda.

Gość forumistka
po dlugim pocalunku czasem lubie se wsadzic w ucho duzego banana, muwie wam jaka frajda, wsadzasz banana i puff wyjmujesz z drugiej strony, czy to nie jest genialne, co? no powiedzcie ze tak :)

Gość forumistka
Rzeczywiście.

Gość forumistka
Ja lubie SCAT. Najpierw robie kupke do buzi mojemu facetowi, a pozniej calujemy sie namietnie :P

Gość forumistka
czasem stawiam mu pionowego na klacie i rozplaskuje je cyckami, potem smyram go po twarzy tymi usmarowanymi cycolami.

heh. ciekawy topic ale anonimowość postów go spieprzyła za przeproszeniem. spróbuję przełamać złą passę ;) czubkiem języka delikatnie zataczam koło wokół warg (nie, nie sromowych) moją partnerką doprowadza to do ... hmmm... niekontrolowanych wygięć ciała. ;) przyjemna jest też głęboka penetracja ust końcem języka (tja, wiem że to brzmi dziwnie ale nic na to nie poradzę :~) a w szczególności podniebienia - uczucie jest podobne do łaskotania w podniebienie ale jest z pieprzykiem więc daje zupełnie inne wrażenia partnerce - przynajmniej taką opinię dostałem :)

Gość Taki jeden kolo
moja mi wklada jezyk pod migdaly i ostro tam nim kreci. ma mocniejszy jezyk ode mnie i nie moge go za bardzo wypchnac jak juz go usztywni smiesznie kurde