Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 forumistka

Ciekawe sztuczki

Polecane posty

Go艣膰 forumistka

Moi drodzy :). Chcia艂am za艂o偶y膰 topik o takim temacie :). Mianowicie chodzi o sztuczki, a raczej manewry i zagrania jakie robicie j臋zykiem przy poca艂unkach :). Piszcie ciekawe rozwi膮zania :).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 forumistka
Chodzi o przyjemno艣ci p艂yn膮ce z poca艂unku :). PISZCIE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumistka
M贸wie o POCA艁UNKACH.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumistka
Dostan臋 jakie艣 ciekawostki od normalnych ludzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumistka
ja lubie wyci膮ga膰 jezykiem dra偶e kokosowe z biedronki mojemu partnerowi z odbytu, muwie wam jak sie po tym zesko czuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumistka
Co Wy ludzie macie w g艂owach.. a偶 szkoda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumistka
po dlugim pocalunku czasem lubie se wsadzic w ucho duzego banana, muwie wam jaka frajda, wsadzasz banana i puff wyjmujesz z drugiej strony, czy to nie jest genialne, co? no powiedzcie ze tak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumistka
Rzeczywi艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumistka
Ja lubie SCAT. Najpierw robie kupke do buzi mojemu facetowi, a pozniej calujemy sie namietnie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumistka
czasem stawiam mu pionowego na klacie i rozplaskuje je cyckami, potem smyram go po twarzy tymi usmarowanymi cycolami.

Udost臋pnij ten post

heh. ciekawy topic ale anonimowo艣膰 post贸w go spieprzy艂a za przeproszeniem. spr贸buj臋 prze艂ama膰 z艂膮 pass臋 ;) czubkiem j臋zyka delikatnie zataczam ko艂o wok贸艂 warg (nie, nie sromowych) moj膮 partnerk膮 doprowadza to do ... hmmm... niekontrolowanych wygi臋膰 cia艂a. ;) przyjemna jest te偶 g艂臋boka penetracja ust ko艅cem j臋zyka (tja, wiem 偶e to brzmi dziwnie ale nic na to nie poradz臋 :~) a w szczeg贸lno艣ci podniebienia - uczucie jest podobne do 艂askotania w podniebienie ale jest z pieprzykiem wi臋c daje zupe艂nie inne wra偶enia partnerce - przynajmniej tak膮 opini臋 dosta艂em :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taki jeden kolo
moja mi wklada jezyk pod migdaly i ostro tam nim kreci. ma mocniejszy jezyk ode mnie i nie moge go za bardzo wypchnac jak juz go usztywni smiesznie kurde

Udost臋pnij ten post