Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ateistka

Nie chcę umierać!

Polecane posty

Gość smutna ateistka

Nie wierzę w boga... wierzę, że po śmierci nic już nie będzie :( Ciężko mi z tym :( Ale po prostu nie wierzę, takie są moje przekonania... Boję się tej nicości :( chciałabym żyć zawsze przy moim Ukochanym, ale kiedyś się to wszystko skończy :(

Gość leopold58
masz racje, życie jest zajebiste!

Gość smutna ateistka
ale teraz nie wierzę... raz na jakis czas mam taki dzień, że myślę tylko o smierci :( mam 22 lata, przezyłam już 1/3 swojego życia :( czas tak szybko plynie :(:(

Gość Uniwersuum
Przeczytaj sobie przez google o przekazie Kasjopejan. Nawet oni nie negują że Jezus Chrystus żył, leczył i nauczał. Może inaczej na to spojrzysz ?

Gość leopold58
a po smierci rzeczywiście, tylko ciemność, ale pociesze Cię tym że jak mózg umrze to nic nie będziesz już odczuwać, nawet miłości - także wyluzuj i oddychaj ile wejdzie :)

Gość leopold58
tylko bez Jezusów. a co to takiego, Jezus w czymś lepszy od mistrza Jody, Mahometa czy Mojżesza? to Tylko zbiór mitów, jak te z Grecji starożytnej.

Gość smutna ateistka
W boga nie wierzę... Każdy naród ma swój narodowy taniec, swoje potrawy, swoje obyczaje, swojego boga... To tylko nasza wyobraźnia.. Równie dobrze mogłabym się modlić do kotleta :/ Mam nadzieję ze za 40 lat będą umieli hibernować ludzi :/

Gość smutna ateistka
no dobra; wiem... Jestem skończoną idiotką bo można nazwać mnie inaczej skoro nie odróżniam kotleta od boga?

A masz jakąś teorię na temat zjawisk nadprzyrodzonych, duchów i innych motywów paranormalnych, które - bywa - dotykają nawet kompletnych niedowiarków? :)

Gość smutna ateistka
ej, ten wyzej to podszyw :/ huj ci w dupe :/

Gość Uniwersuum
leopold58 jak myslisz dlaczego wywalili tyle pieniędzy na doświadczenia w Genewie ? Dlaczego tyle kasy chcą wydac , aby sprawdzić co było na poczatku stworzenia swiata ? Dlaczego to nurtuje naukowców ? Chyba cos im nie gra ... skoro w komisji jest teolog :). Poczekaj za rok ... oni dobrze wiedzą jaki otrzymają wynik doświadczenia. Swiat w koncu uzna , ze nie jestesmy pępkami świata. I trzeba będzie pogodzić się z tym ...że to czego nie widzimy, nie możemy dotknąć .. to ono nie istnieje.

ta smierc to troche jak ten stan operacji: nic nie wiesz, nie pamietasz, chyba nie czujesz- nie żyjesz !!! i to mnie przeraza, ta nicosc !!!

Gość smutna ateistka
polaola... nie wierzę w nic czego nie doświadczyłam sama :/ jakie zjawiska paranormalne? o czym Ty mówisz? Nie wiesz że amerykanie wszystko wymyślą byle tylko była sensacja? :)

Gość smutna ateistka
a tobie w czoło :P

Gość smutna ateistka
Jedyne co wiem, że krew pojawiająca się na hostii to w rzeczywistości bakteria która się namnaża bardzo szybko na chlebie i przyjmuje kolor czerwony. tak samo "płaczące" figurki... Nie chcę umierać. Mój Dziubuś tego nie zniesie :/

Usilnie myślac o smierci umierasz tysiące razy..zamiast raz Poza tym to naturalny proces, co sie urodziło musi umrzeć...nie bój się pójdziesz tam gdzie i wszystko co żyło...to jest poniekąd pocieszająca myśl...że na tamta stronę nie ma miejsc dla Vipów ;) skoro nie zmienisz tego po co z tym walczysz?

A wy ciągle nie wierzycie w życie po śmierci. Niektórzy będą mieć niezłą niespodziankę.

Gość smutna ateistka
Nie chce gnić... wolalabym aby mnie moj facet zjadł :/

Kurczę...nikt z was nie wie bo ŻYJECIE więc sądzę, że ta dyskusja jest raczej jałowa... jest coś czy nie ma o tym się sam przekona...ot taka ironia losu samotni się rodziliśmy samotni tez umrzemy.

Gość smutna ateistka
to co ? Udowodniłam już wam jaki ze mnie nieziemski poyeb czy jeszcze coś muszę napisać?