Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość An-ia7

pomoc finasowa/materialna dla małżeństw

Polecane posty

Gość An-ia7

Czy wie może ktoś z Was, czy są jakieś formy pomocy materialnej/finansowej dla młodych małżeństw? Gdzie się o nie można starać?

Jak Cię nie stać na utrzymanie rodziny to trzeba było jej nie zakładać :o a bardzo dobrą formą pomocy finansowej, i to nie tylko młodym małżeństwom, jest znalezienie pracy :o

Gość kijanka333
rodzice to chyba najlepsza pomoc

Gość wiii nie bądź chamska

Gość wiii nie bądź chamska
A skąd wiesz co wydarzyło się w życiu tej dziewczyny co zakładała ten topik?Z góry ją oceniasz. Do autorki:idź do opieki społecznej może tam ci pomogą.

Przecież to oczywiste, chciała się pobawić w domek tylko niestety okazało się że do tego są potrzebne pieniążki a je trzeba niestety zarobić. Ale po co się fatygowac i pracowac jak można nic nie robić i tylko wyciągać rękę po pieniądze od państwa....

Gość karaffa
jak wyglada wasza sytuacja mieszkaniowa i finansowa? mze cos doradze :)

Gość An-ia7
czy to prawda, że trzba w tym celu dac łapuwkę ?

Gość An-ia7
do osob, która się pode mnie podszywa, do An-ia7: JESTEŚ BEZCZELNA Ja nie pisałam o żadnych łapówkach. do Wiii: oceniasz mnie, choć nawet mnie nie znasz, nie wiesz nawet czy jestem mężatką. Zadałam tylko pytanie, a Ty odrazu walisz z grubej rury. Jak chcesz się wyładować to kup sobie worek treningowy.

Gość An-ia7
do osoby, która się pode mnie podszywa, do An-ia7: JESTEŚ BEZCZELNA Ja nie pisałam o żadnych łapówkach. do Wiii: oceniasz mnie, choć nawet mnie nie znasz, nie wiesz nawet czy jestem mężatką. Zadałam tylko pytanie, a Ty odrazu walisz z grubej rury. Jak chcesz się wyładować to kup sobie worek treningowy.