Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sunniva2304

Czasoumilacz

Polecane posty

Gość kijanka333
bleeeeeeeeeee

Gość Lepszy od gorszego
Powiedz najpierw wszystkim że za to zarabiasz (chyba zarabiasz, ale coś na pewno za każde czyjeś wejście zyskujesz) , bo już ostatnio był tu ktoś taki i powiedział prawdę, a ciebie na to nie stać, co? Tylko ludziom wciskasz że im chcesz czas umilić ha ha ha! Jesteś żenująca

Lepszy od gorszego....twierdzisz ze jestem żenująca????...................... Bez komentarza.........................................

Gość Lepszy od gorszego
Po prostu nie wiedziałem, że wcześniej się przyznałaś. Ale mimo wszystko, ten topik to tzw. wciskanie kitu, skoro nabierasz nas na swoją "dobroć", mówisz o umileniu nam czasu... Eh... Wybacz, rzygam już fałszem, dlatego mnie irytujesz

A poza tym,nie wypowiadaj się za wszystkich,jeśli Tobie nie podoba się tego typu zabawa,to trudno,ale bynajmniej nie znaczy że wszyscy tak sądzą...

Gość Lepszy od gorszego
Zastanów się troszeczkę zanim coś napiszesz. Nie, nie powiedziałaś nic o dobroci, ale "Czasoumilacz Mokro,zimno,przysypiasz z nudów? Kliknij tutaj a na pewno miło spędzisz czas... Powodzenia.................." wskazywałoby na to że jako dobra duszyczka się o nas martwisz;) Taak. Ale to tylko iluzja. Dla twoich pieprzonych korzyści

Gość Lepszy od gorszego
Nie powiedziałem że nie podoba mi się taka zabawa. Nie podoba mi się tylko twoje bajeczki. Niedobrze mi kiedy słucham takich ludzi

Gość Lepszy od gorszego
Ależ nie.... Ja taki zawsze. Nawzajem

Gość Lepszy od gorszego
Nie. Powinnaś napisać "kilkajcie, a...... nie POŻAŁUJĘ!" Ale ok. Już się nie czepiam;)

Gość Lepszy od gorszego
Teraz jestem z ciebie dumny! Do-wi-dze-nia! Aha. ....Kliknąłem;)

Gość Lepszy od gorszego
Więc mogę ci jeszcze od czasu podbić topik. Bo wiesz.... E.... Lubię robić... ..dobrze^^

Gość Lepszy od gorszego
Jestem słodki, więc podbijam pani topik. Po co się czernić;).. W pomarańczowym mi do twarzy