Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc mama

Ciąża - test negatywny ale ja wiem,ze jestem

Polecane posty

Gość chce byc mama

Staramy sie z mezem o dziecko. Okres powinnam dostac w tym tygodniu, dokladnie nie wiem kiedy bo mam niereguralne.(30-40dni) Dzis jestem w 32dc. i jestem pewna,ze jestem w ciazy. Test oczywiscie wyszdl negatywny, ale ja to czuje.... A moze sie nakrecam. Siedze i pukam sie w glowe, ze ok 10 dni po zaplodnieniu nie ma sie objawow, ale ja mam: - ok 20 dnia cyklu - plamienie - recze,ze implantacyjne, - ok 20-25 dc - bole jajnikow - od wczoraj mdli mnie - rano i wieczorem - nie moge patzrec na slodycze, a jeszcze niedawno nie moglam na nie niepatrzec - zgaga wczoraj i przedwczoraj - sluz triche mleczny, ale tez czasem troszke przezroczyty lekko ciagnacy sie Szkoda,ze nie mierze temperatury regularnie. Niestety nie bola mnie piersi i wypryszczylo mnie na twarzy. Ale i tak i tak czuje.... Boze, prosze, zebym sie nie rozczarowala

Gość może później
było jajeczkowanie, ja tak miałam że dopiero w 16 dc

Gość dddddddddddd
bardzo ci życzę,bo bardzo chcesz:) wszystkiego najlepszego

Twoje objawy wyglądają obiecująco... u mnie tez tak było, dwa razy w życiu, w cyklach ciążowych... :) powodzenia życzę :)

Gość chce byc mama
wiecie najgorsze jest to, ze ja tak bardzo chce i tak bardzo sie boje. Rok temu poronilam, dopiero teraz zaczelismy ponowne starnia i no i ... ja nie wiem czy ja sobie tych objawow nie wkrecam

Gość chce byc mama
Jak pomysle,ze do za tydzien to ja zrobiepewnie jeszcze z 7 testow, to az mnie przerazanie bierze

Gość babeczka 30
idź jutro na betę to będziesz wiedziała szybciej :) Ja robiłam 2 dni przed spodziewaną @ test w domu i wyszło,że nie jestem na drugi dzień rano poszłam na betę i wyszła ciąża :)

a jakiej czulości te testy? Sporo tu dziewczyn, którym test mówił, że nie, a po paru dniach taki cień. Ja robiła 10 w 24 dniu cykłów 28 dniowych i była taka blada kreska:-)

chce byc mama : co do pryszczy to tylko się ciesz:-) skok progesteronu powoduje syfy - zobaczyłabyś mnie w tym momencie:-)

Gość chce byc mama
Dzieki, z tymi pryszczami to mniee Ola pocieszylas, bo w poprzedniej ciazy (niestye 2mieisecznej) cera zrobila mi sie idealna... Bety poki co nie bede robic, w czwrtek mam wizyte u ginekologa to zobacze co mi powie. Njagorsze jest to,ze nie mam regularnyc okresow (aczkowliek mam prawie 30 lat) i trudno mi powiedziec keidy powinien byc ten dzien, gdzie wynik tetsu bylby prawdopodbny.

Gość chce byc mama
a zculosc testu to 25 (quic test)

Gość agattkka
zrob badanie krwi, bedzies zpenwa

ja tez jestem za tym aby zrobić badanie beta hcg Lekarz nic ci teraz nie stwierdzi nawet na usg ci nie wyjdzie ja robiłam test w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszły dwie krechy odrazu poszlam na bete i też wyszło że jestem w ciąży :)