Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluoluolu

płacz w nocy - co robić?

Polecane posty

Gość oluoluolu

mój maluch ma rok i trzy m-ce, kiedy był malutki spał super , budził sie raz max dwa razy w nocy , teraz tzn od 8 m-ca budzi sie po kilka razy ( 3-8) i sam nie wie co chce , łożeczko , wózek , ręce i tak dalej .... podałam mu kilka razy syrop melisal , który zupełnie na niegi nie działa ... jestem zmęczona nawet wykonczona tymi pobudkami ..poradzcie ...

ja wczoraj przeczytałam na forum, że to może być wina tego, że mały śpi z nami i zasypia na rękach - teraz to próbuję zmienić - wejdź na topik "POPEŁNIŁAM KARDYNALNY BŁĄD W WYCHOWANIU SYNKA" , ale przyczyna płaczu mogą podobno być ząbki - mój synuś przy pierwszych żąbkach spał dobrze, a teraz jest tak samo jak u Ciebie - id ą mu kły. Ma 11 miesiecy a od 2-3 miesiecy są w nocy pobudki!

Gość mozna z tego wyjsc
rowniez mysle ze to zabki [moja ma rok ida jej kly i tez wstaje czesciej niz dawniej]. polecam na noc syrop ibufen jest przeciwbolowy i przeciwgoraczkowy nie drogi, a na zeby najlepiej masc mi kolezanka kupila w niemczech PANSORAL rewelacja, maz nawet wyprobowal, dziala!!! pozdra