Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie studentka

STRES NA MAKSAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość prawie studentka

mam dzis wyniki na studia i taaaaaaaaaaaaaaaaak sie boje:( co ja zrobie jak sie nie dostane... pocieszcie mnie:(

Gość Sasanka99999
Ja mam wyniki 21-22 wrzesnia, tez sie strasznie martwie:( Rozumiem Cie, bo czuje to samo:(

Gość napewno sie nie dostaniesz

Gość bełkot
prywatne czy panstwowe, dzienne czy zaoczne no i jaki kierunek ???

Gość prawie studentka
sasanka juz nie wiem co wziasc do reki zeby sie czyms zajac... mowie ci, co chwile sie loguje i NIC!!

Gość prawie studentka
panstwowe, zaoczne ale nowiusienki kierunek i nawet nie wiem ile bylo ludzi na miejsce... z tego co wiem to masa... masakraa

Gość Sasanka99999
Psychologia, zaoczne, panstwowe. Na dzienne niestety sie nie dostalam, bo bylo ponad 900 osob na 60 miejsc:( Na zaoczna psychologie tez jest natlok ludzi i to mnie martwi:(

Gość bełkot
o kurka,to lipa, ale powodzenia zycze, sama wiem jaki to stres czekac na wyniki, mi sie udalo na dzienne, ale kierunek nie byl tak oblegany, no i juz po studiach 1 stopnia, szybko zlecialo ;/

Gość prawie studentka
boze co mnie podkusilo zeby tam zdawac... i jeszcze jak glupia nie zlozylam nigdzie indziej papierow!! amok! bo taka pewna siebie bylam.. nie wiem,.. wyemigruje do stanow jak sie nie dostane:D na zawsze...

Gość Sasanka99999
Prawie studentka, a Ty na jaki kierunek probujesz? A na dzienne nie chcialas??

Gość prawie studentka
na nowe media nie chcialam na dzienne bo prace mam zajebista i w sumie wole pogodzic prace ze studiami zaocznymi, wiadomo ze teraz liczy sie tez doswiadczenia.. tak przyszlowsciowo pomyslalam BOJE SIE

Gość Sasanka99999
Ja jestem z malego miasta, u mnie o prace bardzo ciezko. Wolne miejsca sa ewentualnie w sklepach typu tesco, biedronka itd. No a takie doswiadczenie to raczej mi nic nie da:P Chcialam isc na dzienne, zeby wyrwac sie z tego miasta, zazyc troche studenckiego zycia, a poza tym jednak uwazam, ze studia dzienne sa lepsze niz zaoczne. Psycholog po studiach zaocznych... Dla mnie to brzmi glupio:| Mam nadzieje, ze jak dostane sie na te zaoczne to uda mi sie osiagnac wysoka srednia, zeby przeniesc sie na dzienne... Nie ma lekko:/

Gość prawie studentka
bedzie dobrze;) pocieszyc cie moge troche a co mi tam hehe ja jestem z wioski ale wybyłam do mista juz dwa lata temu, jedne studia to byla kicha, teraz probuje jeszcze raz, no zobaczymy... dalej nie ma wynikow juz mi żołądek siada:(

Gość lljghj
spokojnie, przecież pewnie orientacyjnie wiesz jakie masz szanse? wiesz nie wiem czy warto, tak się w prace od razu po maturze ładować, osoby z którymi rozmawiam, a są po studiach zaocznych żałują, że tak wcześnie zaczęły poważnie na etat pracować...

Gość prawie studentka
czemu żałuja?

Gość Sasanka99999
Ja tez jestem teraz na innych studiach;) Ale to bardzo skomplikowana sprawa:P Bylam glupia, ze zdawalam mature z historii, a nie z biologii, okazalo sie, ze nie moglam isc na psychologie, bo tam wymagali biologii, wiec poszlam na inny kierunek. W tym roku zmienili wymagania i teraz liczy sie srednia z przedmiotow z matury. Dlatego probuje teraz na psychologie, nie chce zmarnowac okazji, nadarza sie szansa to trzeba ja wykorzystac:) Bardzo bym zalowala, jakbym nawet nie sprobowala.

Gość lljghj
sasanka...> zgadzam się, dzienne to dzienne, mam już spore doświadczenie ze studiowaniem i powiem Ci, że bardzo cięzko z reguły jest się przenieść z zaocznych na dzienne, nie to że Cię straszę, no ale średnia 4,5, 4,75, żeby się przenieść np. to już nielana wyczyn, choć jest to możliwe...

Gość lljghj
żałują, bo nie mogli spokojnie sobie pożyć po studencku, no bo praca codziennie od rana, takie od razu dośc poważne życie, no i nie musieli tak pracowac od początku...

Gość Sasanka99999
lljghj - zdaje sobie sprawe z tego, ze taka srednia jest potrzebna:( Ale coz innego mi pozostalo, na dzienne sie nie dostalam, wiec nie mam innego wyjscia niz isc na zaoczne. A przeniesienie sie to jedyna szansa, moze sie uda. Wiem, ze to trudne, ale sprobuje;) Zakladam, ze jak czlowiek uczy sie tego, co go naprawde interesuje to nauka nie przychodzi az tak ciezko. Chociaz zobaczymy jak to bedzie, czas pokaze. Najpierw musze sie w ogole dostac:P

Gość prawie studentka
dobra, mowcie co chcecie a ja i tak sie boje dalej... dydydydy

Gość lljghj
no jasne, zawsze warto próbować :)

Gość lljghj
owszem łatwiej jest się uczyć czegoś, co sie lubi, no ale dochodzi coś takiego, jak ciśnienie na wyniki żeby mieć bardzo dobrą średnią...

Gość Kafeteriowa odpowiadaczka
prawie studentka a co zrobisz jak się dostaniesz?:D Ja po 6 latach studiowania siedzę na dupie już 3 miesiąc i roboty szukam:o Teraz nie wiem czy opłacało mi się studiować, bo kiedy poszłam na rozmowę w sprawie kelnerki(podejmę każda prace) usłyszałam "no niestety nie zatrudnimy pani bo ma pani za wysokie kwalifikacje jak na ta parce" :o Myślałam, że się wściekne:o

Gość Sasanka99999
Tak, masz racje, ale na razie mysle tylko o tym, zeby sie dostac:D Pozniej bede sie dalej martwic:P

Gość lljghj
kafeteriowa opowiadaczka...> przykro mi, no ale z reguły osoba która ma za wysokie kwalifikacje do tego, co robi się nie sprawdza, no i szybko może odejśc, bo znajdzie coś dużo lepszego...

Gość prawie studentka
jak sie dostane to sie upije dzis wieczorem:P reakcja na nadmiar stresu

Gość lljghj
też takie podejście było dla mnie mega dziwne kiedyś, ale teraz wiem, że czasem nie przyjmuje się ludzi do pracy, bo mają za wysokie kwalifikacje, za dużo doświadczenia...

Gość lljghj
kafeteriowa opowiadaczka...> najgorzej jest po studiach, jak nie masz doświadczenia się gdzieś załapać, no chyba że masz doświadczenie? spokojnie, znajdziesz :)

Gość prawie studentka
a wynikow jak nie bylo tak nie ma:o

ja w zeszłym tygodniu w czwartek dostałam liścik że się dostałam :) ale emocje dorwały mnie dopiero jak dojrzałam pieczątkę uś:D a tak to wiedziałam ze jak się nie dostane to albo próbuje szybko na inny kierunek który mnie interesował albo do pracy na cały etat i wyprowadzka :) dostaniesz się:P