Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estella85

pomocy ,co o tym myslicie

Polecane posty

Gość estella85

Witam,jesteśmy razem ponad dwa lata,ostatnio na liscie gadu mojego chłopaka odkryłam ze ma na niej same koleżanki,ma może dwa kontakty męskie,zastanawiam się czy mnie zdradza,poznaliśmy sie przez inernet,nie moge wchodzić na jego gg,ma hasło i kiedys jak chciałam pogadac z siostra to mi nie pozwolił,boje sie ze cos ukrywa bo jak to inaczej nazwac,jest jeszcze jedna sprawa,w archiwum gg znalazłam zdjecia dwóch dziewczyn,wczesniej ich nie było,boje sie ze on z kims kreci na boku bo jak to inaczej nazwac?co o tym myslicie;(pozdrawiam

Gość Piotruś Ban jesiennie
Skoro ci nie pozwala to ci nie pozwala i sprawa zamknięta.

Gość Piotruś Ban jesiennie
Nie o wszystkim kobieta musi wiedzieć

Gość bruneteczka 17
jesli moge Ci cos poradzic too.....ja na Twoim miejscu bylabym czujna..wiem co mowie boo...sama bylam z chlpakiem ktorego poznalalm przez neta...i poprosilam moja przyjaciolke alby podala sie za jakas laske...bardzo dlugo pisali ze soba...a on nic o niej niewspomnial...a przyjaciolka wszytsko mi mowila....co on jej mowil i wogole;/zdecydowalam ze z nim zerwe;/okazal sie chorobliwie zazdrosny i bardzo sie go balam;/ale z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze niestety duzo jest takich facetow ze mimo tego ze maja swoja dziewczyne to nigdy niezrezygnuja z innych...i nudzac sie szukaja nowych znajomosci przez net...bo jedna laska im nie wystarcza...a w razie zerwania maja kolejna....na Twoim miejscu jak najszybciej bym uciekla od tego swira;/

Gość Przystojniak z Paleozoiku
bruneteczka 17 jesli moge Ci cos poradzic too.....ja na Twoim miejscu bylabym czujna..wiem co mowie boo...sama bylam z chlpakiem ktorego poznalalm przez neta...i poprosilam moja przyjaciolke alby podala sie za jakas laske...bardzo dlugo pisali ze soba...a on nic o niej niewspomnial...a przyjaciolka wszytsko mi mowila....co on jej mowil i wogole;/zdecydowalam ze z nim zerwe;/okazal sie chorobliwie zazdrosny i bardzo sie go balam;/ale z wlasnego doswiadczenia powiem Ci ze niestety duzo jest takich facetow ze mimo tego ze maja swoja dziewczyne to nigdy niezrezygnuja z innych...i nudzac sie szukaja nowych znajomosci przez net...bo jedna laska im nie wystarcza...a w razie zerwania maja kolejna....na Twoim miejscu jak najszybciej bym uciekla od tego swira;/ Do rzeczy. Podrywał twoją przyjaciółkę i chciał się z nią umówić?

Gość gdzie jest moj laptop
czy przeprosilas go za podgladanie gg?

Gość estella85
nie przeprosiłam,ja chce po prostu wiedzieć czy jest w porządku,nic złego nie robie;(

Gość kawka z mlekiem
mój kolega tak samo oszukuje żonę, ciągle romansuje a na codzień kochający ojciec i mąż

Gość gdzie jest moj laptop
jak bedziesz przepraszac, zapytaj czy jest w porzadku, a nie na forume pytasz

Gość do Przystojniak z Paleozoiku
tak;/pozdrwywal ja i zwykle z nia krecil a mnie wyznawal milosc...bylismy ze soba 10miechow;/glupi kretyn;/i mowil z chce z nia sie umowic na lody...glupi kutas..

Gość estella85
jak to sprawdzic ,boje sie mu powiedziec ze weszłam na jego gg,co doradzicie??

Gość bruneteczka 17
mecz go psychicznie....zeeee ty o czyms wiesz...wie ze kreci an boku z innymi....a jak zapyta skad to wiesz tooo niemow mu;d