Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezapominajka86

Dzwonil do mnie dziennikarz z tvn i zaprosil do programu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

no fakt, miejsce zdjeciowe:D ale sie kurcze stesknilam... za znajomymi z pracy i nie tylko, za piwkiem w Trabie i makaronami z Tevere... nawet za moja znajoma pania ze stoiska warzywnego na "Manhatanie"...buuuuu...

no bedzie juz 14 mcy, bylam niedawno bo w lipcu w Nysie ale juz bym sie znowu wybrala:) wybaczcie ze tak sie wcielam na topik ale podczytywalam sobie bo fajny:)

topik fajny bo i my jestesmy zajebiste :D nie zebym sie chwalila czy cos :D:D:D:D to przyjezdzaj i pojdziemy na makaron bo wiesz ja ostatnimy czasy to bardzo glodna jestem :)

dobra, jak sie bede wybierac to dam znac:D trzymam cie za slowo, wiesz... ten makaron mi sie marzy:D

Dobra to dawajcie wszystkie do NYSY A JA NAJPIERW OPROWADZE WAS PO SŁYNNYCH SCHODACH A POTEM pojdziemy takie wyposzczone na ten makaron :) tylko zebym za dlugo na was nie czekala bo moze knajpe zlikwidują u nas z gospodarką nienajlepiej :D

kurde meaaa nie wiedziałam i powiem szczerze ze w życiu bym nie podejrzewała ze masz problem ,zresztą przecież nie ma się tego wypisane na czole... fajnie ze sobie z tym radzisz,a ty nie tylko masz przystojnego męża ale i bardzo mądrego :) SUPER:) Buzka.