Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys bylo lepiej

Nie ma już fajnych kobiet !

Polecane posty

Dziewczyny lgną do przywódców stada i dominatorów, wy lgniecie do głupiutkich i śliczniutkich materialistek. Widać takie życie. Albo raczej, każdy ma to, na co zasługuje.

Gość ofermy szukaja romantyczek
a prawdziwi faceci sa z laseczkami w bialych kozaczkach

Gość musze zaczac jezdzic
:D nie no to powyzej to mnie zasmuciło:D plan na jutro::::: kupic biale kozaczki:D

Gość ofe rma
więc dlatego uważam że nie ma nic złego w prostytucji. większość facetów i tak płaci za seks, za darmo mają go tylko nieliczni.

Oferma, Ty fatalisto! Twój ojciec płacił matce za seks Twoim zdaniem? Co za idiotyczna opinia. Męźczyzna przynosi pieniądze do domu, a kobieta prowadzi dom i wychowuje dzieci - to jest Twoim zdaniem dziwkarstwo?

Zresztą w dzisiejszych czasach i tak kobiety coraz częściej pracują zawodowo i jeszcze pracują w domu, a Wy ciągle uważacie, że za coś płacicie. Może i zarabiacie więcej, bo u nas tak jest, że faceci generalnie mają większe zarobki. Co nie znaczy, że płacicie za seks, bioże drogi :o

Gość ofe rma
od czasów mojej matki i ojca trochę się jednak świat zmienił. wtedy kobiety wolały być z "byle kim" niż same. istniało też pojęcie "starej panny" a nie singielki. słowem presja wywierana na kobiety była większa. teraz mają dużo więcej możliwości (choćby ten bliski wschód :P ) skoro więc atrakcyjnych facetów nie wystarcza dla wszystkich to już niech będzie i ten brzydszy o ile oczywiście jakoś to ustepstwo wynagrodzi :D

Dziś już kobieta nie MUSI być z kimś tylko dla samego bycia, bo świetnie sobie sama poradzi, to się zgadza. Nie MUSI iść na ustępstwa i hajtać się z byle kim, z pierwszym lepszym. Z seksem większość nie ma problemu. A facet? Nie poradzi sobie sam... nie umie/ nie chce mu się gotować, prać... i szuka sobie panny/mamusi do tego wszystkiego i do seksu oczywiście. Póki jesteście tacy żałośni żadna was nie będzie chciała za darmo i musicie widocznie dopłacać. Bo dojrzałego, samodzielnego i odpowiedzialnego faceta ze świecą szukać.

Gość Czaruś
He, he, he...Z kąpieli... No ja już widzę tę Waszą babską samodzielność...:-) Niby każda taka gierojowata, a bez faceta i miesiąca wytrzymać nie może. :-)

Gość ofe rma
"Póki jesteście tacy żałośni żadna was nie będzie chciała za darmo i musicie widocznie dopłacać. Bo dojrzałego, samodzielnego i odpowiedzialnego faceta ze świecą szukać." czyli zgadzasz się ze mną że normalny, w znaczeniu "powszechnie występujący, stanowiący większość" facet musi za seks płacić? a to w praktyce znaczy że prostytucja nie jest niczym złym przecież. bo moim zdaniem dużo bardziej poniżające dla faceta jest związać się z laską której na nim nie zależy, skakać wokół niej i spełniać jej zachcianki w nadziei na sam nie wiem co, niż po prostu iść do burdelu. spędzić tam przyjemnie czas nie mamiąc sie złudzeniami o miłości i tym podobnych pierdołach.

Nadal twierdzę, że jak ktoś musi płacić za seks, jest żałosny. Pójście do burdelu nie zaspokoi Twoich potrzeb emocjonalnych (załóżmy, że takie potrzeby faceci mają, bo już sama nie wiem), nie nawiążesz żadnej zdrowej więzi czy relacji, a wreszcie narażasz swoje zdrowie na chust wie jakie choroby. Ale wybór należy do Ciebie, bo to Ty jesteś panem własnego losu. Nie zrzucaj winy za swoje niepowodzenia na kobiety, które mają za duże wymagania, albo są materialistkami, albo są siakie, albo owakie. To nie one za Ciebie decydują. Odpowiedzialnośc za wszystkie niepowodzenia w Twoim życiu ponosisz tylko i wyłącznie Ty. Więc te żale i pretensje wylewane tu na naszą płeć, które mają za zadanie polepszyć niektórym nieudacznikom samopoczucie, są bez sensu.

To tak jabym ja płakała, że żaden mnie nie chce. Ale czy to wina facetów, że mnie nie chcą? Moja, może jestem za gruba, albo za brzydka, może wulgarna, może nie mam kozaczków. Ważne, że nie zrzucam na nikogo winy, bo wiem, że to ode mnie zależy. I wam też radzę, zmieńcie tok myślenia, bo szwankuje.

Gość sukran
Prawda jest taka,ze w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo.Tyczy sie to rowniez seksu.Oferma ma racje,w ten czy w inny sposob placisz.Np.wyrywajac panne na 1 noc,musisz wczesniej wylozyc konkretna sumke(drinki itp) zanim w koncu zaciagniesz ja "na warsztat"...a i to nie jest wcale takie pewne,zawsze panna moze sie rozmyslic a koles wraca do domu sam,zmarszczy freda i idzie spac.To juz lepiej do balaganu isc,ta sama kasa i pewny rezultat,czyli dobry seks.Przynajmniej nie z wlasna reka.

Gość gość
No i pani się zakrecila i wyszło ze jednak placimyza sex....:-) A to badanie ze kobieta dba o faceta jest żałosne Nie znam faceta co nie umie uprac sobie czy ugotować Wielu za młodu żyją na stacjach itd. Kobieta ogulnie zatrzymuje się ma poziomie liceum Facet jest w pełni wartościowym lepszym doskonalszym człowiekiem od was Facet i zarobi i ogarnie dom i zajmie się męskimi obowiązkami Bo wy jak niedorozwój za utrzymanie umyjecie co najwyżej talezyki a facet o tak musi wszystko zrobić naprawić ,zrobić remont ,załatwić wszystko,w razie napaści dac w pys it A w zamian ma zwykle droga leniwa loche niezbyt grzeszaca urodą co się p******ila z przystojniakami za młodu kiedy przyszły maz się rozwijał uczył by panna go z lachy zechciala Dlatego mężczyźni powinno mieć więcej praw np.do zdrady Poza tym po tym co nosala wyszlamnz kąpieli jednak kobieta klosztuje i w sumie zona to też taka k****a tylko droższa arzy tym zwykle mniej atrakcyjna Dlatego nie wiem czemu tak się obuzacie jak facet idzie do dzięki która jestoprostu tańsza i bardziej uczciwa Wpgule związki to zerowanie na tym ze faceci potrzebują bliskości bo większość by lepiej wyszło na tym by chodziło na kporwy

Gość gość
Er

Gość mglistoprzejrzysta
A tak naprawdę Wy będziecie zawsze ganiać za Nami, My za Wami i tak to się kręci od wieków.

Gość gość
Ffff

Gość gość
Zgadzam sie z autorem. Odkad traktuje kobiety tak jak one na to zasluguja to mialem ich wiele. Rada autorze traktuj kobiety jak gowno a beda za toba lataly.

Gość gość
6.23 zapomniałeś o spełnieniu trzech warunków, które by za tobą kobiety latały musisz spełniać - wygląd, kasa i władza :P