Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna ze zdjecia..

ide do szpitala odwiedzic znajoma ktora wlasnie urodzila.co kupic?

Polecane posty

Gość dziewczyna ze zdjecia..

mam nadzieje ze mi pomozecie bo na ogolnym tylko glupoty pisali:)

Gość daj dziewczynie odpocząć
po porodzie, to będzie najlepszy prezent.

Gość hyhyk
Proponuję kupić koleżance jakiś sok, napój, a dzidzi skarpetki...no coś małego :) i skromnego!

Ja też myslę, że najwazniejsze to kupic cos dla kolezanki. Dla dziecka też możesz cos przyniesć, ale jakis drobiazg. Czy odwiedzac, to tez jest kwestia dyskusyjna. Niektóre chca miec spokój, inne sienudzą i cieszą z każdej wizyty. Moja kolezanka tak miała - jej facet prosił, żeby jej dać spokoj przez parę dni, a jak ona sie dowiedziała, to była wkurzona, bo jej sietam czas dłuzył i ucieszyłaby sie, jakby ktoś przyszedł

Gość mama-kasia
ja dostała kilka małych ale praktycznych prezentów. Np. termos na butelkę z mlekiem, karuzelkę do łóżeczka, skarpetki dla maluszka

ja polecam kupno kocyka, tych nigdy za wiele a na dlugo sie przyda w porownaniu z ubrankiem,malo kto na to wpada bo kazdy ciuchy przynosi,a najlepszy jest taki co ma wszyty zamek i sie maly spiworek z tego robi do wozka czy lozeczka jak znalazl i dziecko sie nie rozkopie

Gość ana ana
na pewno nie kupuj zadnych sokow ani napojow - to nie wskazane z uwagi na dzidziusia . Najlepiej kup wode mineralna niegazowana . Dla dziecka moga byc na pozniej jakies gryzaczki , grzechotki albo kocyk . Zanim sie wybierzesz do szpitala to najlepiej zazdzwon do kolezanki czy nie bedziesz jej przeszkadzala . NIektore swiezo upieczone mamusie nie lubia ciaglych odwiedzin . Na pewno rodzina ja przyjdzie odwiedzic , a ty jestes jej kolezanka - wiec radzilabym jednak poczekac i odwiedzic kolezanke dopiero w domu za jakies 2 tyg jak juz przyzwyczaji sie do bycia mamusia . Z poczatku na pewno bedzie niewyspana i na pewno nie bedzie miala ochoty na jakiekolwiek odwiedziny. A pamietaj - jak bedziesz odwiedzac to musisz byc całkowicie zdrowa - zadnego katarku.