Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 i gdzie? warszawa-żoliborz :D)) nareszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefa zero 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie póki co nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiii 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 U mnie w pracy grzeją :D :D :D Mam nadzieję że mamunia w domku też napaliła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluski z kujaw 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko i nic Napisano Wrzesień 16, 2008 w pow. sejneńskim tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doradca w sprawach xxx 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 U mnie od wczoraj zaczęli- tata co chwila do piwnicy chodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kur Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie dzisiaj zaczeli słabo bo słabo ale jednak zawsze coś - Siedlce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paris__ Napisano Wrzesień 16, 2008 NY jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie grzeją od soboty Napisano Wrzesień 16, 2008 A wściekałąm się, że za wcześnie, bo jeszcze ciepło i niepotzrebnie koszty nam nabijają. A teraz mam cieplutko. Spóldzielnia Mieszkaniowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zona jaskiniowca Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie nie, zamarzam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szesnasty dzien dupy. Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie w pracy podobno od 4 dni ale mialam kaloryfery zakrecone :o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nosz kurde Napisano Wrzesień 16, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie juz od 2 dni tato pali :D cieplusio milusio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi pali Napisano Wrzesień 16, 2008 zróbcie czyn społeczny , bierzcie przykład z obywateli zamieszkałych przy Alternatywy 4:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Translate 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie grzeją :) Olsztyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 mi pali :D potrzebny kawał rury :O nie posiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekkkkkkk 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie nie grzeją ;/ Kraków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rereert Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie nie-mazury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JESTEŚ TĘPA Napisano Wrzesień 16, 2008 w dzien grzali teraz przestali Whitestock Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Wielkopolska-nie grzeją-my oszczędni jesteśmy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie nie, chociaż kaloryfer podejrzanie dziwną temperaturę ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem najlepiej Napisano Wrzesień 16, 2008 jak sobie napale tak to wieje po rajtach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brrrrrrrrrrrrrr.... Napisano Wrzesień 16, 2008 w zielonej gorze mieszkam i sama sobie grzeje-mam ogrz. na gaz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makijaja 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Praga Południe też ma cieplutko :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Valkiria001 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 ja sama sobie grzeję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaa... Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie grzejka:)tak cieplutko mam.Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 U mnie od dwóch dni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna_matata 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 opolszczyzna - zimnoooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 u mnie nie grzeja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 lodz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach