Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileeee

czemu tak wiele fajnych ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

Wiesz, taki szlachetny rycerzyk z głową pełną ideałów - tacy są tylko w bajkach, a więc są nierealni. Naopowiada taki różnych rzeczy, narobi nadziei, a później skrzywdzi i zostawi. Dlatego jestem niebezpieczny. Za duże ryzyko no wiedze ze rozumiesz co nie co:) dobranoc rycerzyku

"a czyli lubisz bajerować" Tak to niestety jest odbierane, że ściemniam. A ja jestem po prostu prostolinijny. Nie potrafię udawać, jestem szczery i otwarty.

"no wiedze ze rozumiesz co nie co" Ja dużo rzeczy rozumiem, wbrew pozorom. Niektórych jednak nie, ale jestem tylko prostym wieśniakiem :). "dobranoc rycerzyku" Dobranoc królewno :P.

hmm czegoś tu nie rozumiem. Piszesz, że: "Naopowiada taki różnych rzeczy, narobi nadziei, a później skrzywdzi i zostawi." a potem: "A ja jestem po prostu prostolinijny. Nie potrafię udawać, jestem szczery i otwarty." To w końcu mówisz co tamte chcą usłyszeć (robisz nadzeję), a potem wychodzi jaki jesteś naprawdę (skrzywdzi) czy mówisz prawdę mimo wszystko (jestem szczery)? Bo się pogubiłam:D

"Naopowiada taki różnych rzeczy, narobi nadziei, a później skrzywdzi i zostawi." Tak jestem odbierany, ale taki nie jestem :). Ale kto mi uwierzy?

"a dokładniej? bo ciężko z tego wywnioskować jaki jesteś." Taki jak napisałem - prostolinijny. Jeśli mówię, że na kimś mi zależy, to nie ściemniam i nie obmyślam planu dobrania się tej osobie do tyłka. To tak w uproszczeniu. I nie zmieniam zdania co 5 minut. Raczej jestem lojalny, jeśli tylko ktoś mi nie wbije noża w plecy. Ale to się rzadko zdarza, ale jednak.

Złośliwa to mnie zatkałaś:D zresztą nie jestem z tej okolicy, ale pogadać można sobie. Zaciekawiło mnie czemu on taki nienormalny:P

"ale jak to możliwe, że jesteś szczery, a potem mówią że narobiłeś nadziei?" Mówią, że narobię, ale nie zaryzykują za nic w świecie, żeby sprawdzić :).

"matko! To co Ty im obiecujesz?" Coś, co według nich jest nierealne. Obiecuję, że się będę starał i, że ... Sam nie wiem, że może być lepiej? Choć wcale nie musi.

"obiecujesz poprawę samego siebie czy jak? Nie byłeś wystarczająco dobry?" Bez kontekstu nie jestem tego w stanie wyjaśnić. A tego nie mogę ujawnić.

"nie każę Ci więc spokojnie" Ale ja się nie boję, nawet żelazna dziewica nie byłaby w stanie skłonić mnie do wygadania się. Szanuję pewną osobę i nie zrobie jej świństwa.

szukam swojego mózgu, chyba wpadł za biurko:P a z tą dziewicą to pijesz do mnie? Czy to było ogólne stwierdzenie?

Gość surutu tutu majtki z drutu
Ech ale się rozpisaliście :P mnie tylko chwilkę nie było :( Brzydal to Ty taki dobry chłopak jesteś i jak ktoś Ci się spodoba to nie odpuszczasz łatwo ;) A co do propozycji to pewnie by ich dużo było :P