Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaa*****

ENDOMETRIUM - pytanie ! ! !

Polecane posty

Gość agnieszkaaaa*****

wczoraj bylam na monitoringu cyklu, bralam clo w 11 dc pecherzyk mial 23 mm, dzis lub jutro owulka, ale endometrium tylko 5 mm, czy jest szansa ze ono "przytyje" ??? Czy z tak cienkim endo nie ma szans na ciąże ???

Gość agnieszkaaaa*****
czy ktos mi pomoze ???

Chciał Bym ale nie mam pojecia o co chodzi (:

Gość agnieszkaaaa*****
latina tylko ze ja mam duzy pecherzyk 23 mm kutwa to endo cienkie i male szanse na ciaze :(

Gość agnieszkaaaa*****
ok 30 ze wspomagaczami clo + pregnyl + dupaston a teraz clo i castagnus nie wiem po co :(

acha, ja oprócz clo biorę cały czas tabletki acc600 - na poprawę śluzówki, w poprzednim cyklu wszystko było pięknie i pęcherzyk i endo, tylko ciąży nie było...

Gość agnieszkaaaa*****
ja na poprawe sluzowki bralam femoston mite i estrofen mite, ciagle mam problem z ta sluzowka :(

Nie wiem, co Ci poradzić, a nie chcę mieszać, trzymam kciuki, żeby się udało. Te moje tabletki są niby na kaszel, tak przy okazji.

Gość agnieszkaaaa*****
wiem dzieki, ja Tobie tez zycze powodzenia :) moze to endometrium jeszcze mi "przytyje" :D

Piszą, że dzień, dwa przed owulacją powinno mieć co najmniej 7, więc chyba nadzieja jest, że utyje, bo jesteś dopiero w 11 dc.

Gość agnieszkaaaa*****
no dzis jest 12 dc wczoraj mialam 5mm wiec moze jeszcze cos zgrubnieje, tylko ze przy tak duzym pecherzykow owulke bede miec dzis max jutro

Gość agnieszkaaaa*****
na obecna chwile zadne wspomagacze mi juz nie pomoga, ale dzieki :)

Gość nie wiiiiiieeeeemmmm

Gość Pcoswiczka
Hej dziewczyny mam pytanie, czy u Was clo też zaburza wydzielanie śluzu? Odkąd biorę clo (przestałam brać 2 dni temu) mam bardzo mało śluzu. Czuję się "sucha" To mój pierwszy cykl z clo. Biorę od 4 do 8 d.c. Od 16 zaczynam duphaston.

Gość agnieszkaaaa*********
jedz wiesiolek 2x3 oeparol na poprawe sluzu poniewaz clo bardzo go uposledza.

ojej ja tez mam podobne problemy z zajsciem w ciąże to jej takie denerwujace co miesiac usg zastrzyki itd... i prawie zawsze słysze to samo ,,......a ciekawe czy te zastrzyki ze słowacji cos daja

Gość TO MASZ PECHA

Gość cienkie ale nie oznacza to ze
sie nie uda, ono podczas jajeczkowania jeszcze rosnie.

Gość JJoasia
Chciałabym się dowiedzieć pewnej rzeczy o endometrium. Jaką grubość powinno mieć w na początku cyklu, i jaką w fazie okołoowulacyjnej? Czy jeśli ma się zbyt cienkie endometrium, utrudnia to zajście w ciążę? Byłabym wdzięczna za odpowiedzi.

Gość JJoasia
Halo! Odpowie ktoś?

Moze napisze jak bylo u mnie. Kilakrotnie robiono mi usg w 2 dc, tak podczas @, i endometrium bylo na poziomie 3-4 mm - mowili, ze to dobrze. Potem robiono mi usg w 9-10 dc i mialo juz 8 mm, tez ponoc dobrze ( do owulki jeszcze uroslo do 11-12 mm), bo w takim cyklu zaszlam w ciaze. Zbyt cienkie endometrium utrudnia zajcie w ciaze, gdyz zarodek nie ma jak sie zaimplantowac w sluzowke.

Gość JJoasia
Dzięki Surfitka! Ja mam PCO, staraliśmy się z mężem o dzidziusia, niestety nic z tych starań nie wyszło. Mój M ma słabe wyniki nasienia, ja mam cykle bezowulacyjne. Byłam stymulowana Clostilbegytem, niestety największy pęcherzyk miał 11 mm, a endometrium 6 - 7 mm. Czyli wydaje mi się że niestety za dobrze nie jest.