Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrtrtrt

Szymon Majewski Show - Jolka Rutowicz

Polecane posty

Gość trrtrtrt

Jak podobała się wam parodia Rutowicz Jolanty we wczorajszym Szymonie?

Gość pewno ktos
fajny odcinek byl ::)

Gość wesoła pomarańcza
temat musiał sie pojawić

Gość shakira zmiazdzyla
:D

Gość trrtrtrt
musiał :)

Dla mnie ten cały Szymon M. jest tak beznadziejny że aż żal. Zachowuje się jak debil, skacze i co chwile mówi \"DOBRZEEEEEEEE\" \"DOBRZEEEEEE\".Jak dla mnie tępy facet. Żadnej ciekawej puenty NIC. Już wole Wojewódzkiego- chama, który zawsze potrafi coś ciekawego powiedzieć, ma często trafne puenty. Bystry facet. A Majewski.. Masakra. Raz na jakiś czas to obejrzę ale wtedy to nawet nie wiem czy się mam śmiać z niego czy płakać. jest tak żałosny

Gość dramatyczna chanel
ee tam, czasem uda mu sie odcinek A jesli chodzi o Jolkę, to była sobą :D ale podejrzewam, że gdyby sparodiowala ją ta od Dody to byłaby prawdziwsza

Gość Piekna strona życia
Też nie przepadam za Majewskim :) Wolę Wojewódzkiego, chociaż ostatnio zrobił się jakiś taki :-o Za sztuczny jest wg mnie. Mam ogromną prośbę do forumowiczów :) Proszę abyście zagłosowali na mnie w konkursie :) Nic to nie kosztuje, nawet nie trzeba być zalogowanym! Jest konkurs na stronie Nivea, trzeba zaprojektować własną kosmetyczkę, a później zbierać glosy. Pierwsze 25 osób wygrywa nagrody! Proszę zatem o głosy na moją kosmetyczkę :) Naciśnij "zobacz i głosuj na tą kosmetyczkę", a następnie oddaj głos. z góry dziękuję :* http://pieknastronazycia.nivea.pl/pl/uzytkownicy/profil/u-19158n522ec/ Na kosmetyczkę można głosować codziennie. Im więcej głosów tym lepiej. Bardzo Was proszę, wyjątkowo mi zależy. Konkurs trwa do niedzieli :) Pozdrawiam i dziękuję za głosy 👄

Gość uwielbiam majewskiego
uwielbiam majewskieg i uważam , że jest bardzo inteligentny