Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIUBKA000

chlopak w wiezieniu !!!!

Polecane posty

Gość DZIUBKA000

mam chlopaka w wiezieniu kocham go ale jestem zabardzo zazdrosna boje sie ze go strace jak sobie z tym poradzic ??!!!ON MNIE USPOKAJA ALE JAKOS NIE MAM ZAUFANIA DO ZADNYCH CHLOPAKOW!!!

Gość rybciaaa
z więzienia to przeciez nie wyjdzie.. to o co jestes zazdrosna..???

Gość DZIUBKA000
O TO ZE DZWONI DO INNCH LUB ZE JAK WYJDZIE TO JUZ NIE BEDZIE CHCIAL ZE MNA BYC!!!

Gość rybciaaa
a jak bedziesz taka zazdrosna to poszuka sobie innej dziewczyny ktora bedzie bardziej wyluzowana i nie bedzie podejrzewac ciągle o zdrade.. facet jak ma zdradzic to zdradzi !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma na to reguły, jesli będziesz fajna dziewczyna dla neigo to on to napewno doceni:) ale nie truj mu głowy o zazdrosci bo bedzie za bardzo pewny Ciebie a ti juz krótki krok do zdrady....z jego strony

Gość DZIUBKA000
OJAAA FAKTYCZNIE JEST W TYM COS !!! JUZ NIE BEDE O NIC PYTAC JEGO DZIEKI

Gość rybciaaa
a jesli dzwoni do innych to po co z nim jestes?? nie ufasz mu i masz racje bo po co ma dzwonic do innych jak ma ciebie przeciez!!moze na powiedz mu ze dostajesz smsy od kogos.. ze ktos dzowni do ciebie.. pobudz jego wyobraznie niech go szlak trafia ze nie moze cie kontrolowac to ty powinnas byc górą w tym związku nie daj sie facetów tez trzeba czasem okłamac ;)

Gość szszyszunia
nie dygaj na pewno niue dzowoni do innych, karyty telefoniczne sa tam na wage złota, i nie dzwoni sie byle gdzie

Gość DZIUBKA000
MIALAM TAKA SYTUACJE ZE DO MNIE KTOS PISAL POWIEDZIALAM MU O TYM TO TAK SIE WKURZYL ZE CHCIAL DO NIEGO NR TEL ALE MU NIE DALAM ON DZZWONI DO MNIE 3-4 RAZY DZIENNIE KOCHAMY SIE BYLAM OSTATNIO U NIEGO I POWIEDZIAL E SIE 2 RAZ ZAKOCHAL W TEJ SAMEJ OSOBIE (NIE WIDZIELISMY SIE 4MIESIACE)

Gość DZIUBKA000
myslicie ze mnie kocha nawet sobie moje inicjaly na rece wytatulowal :))) nie chcialam zeby zrobl ale jak widac zrobil bardzo i sie podobaja:)

Gość o o o ... o o o o o
A potem wyjdzie, będzie cię lał, ale ty go bedziesz cały czas kochała, zrobi ci szóstkę bachorów, będzie pił i lał je wszystkie jak popadnie, ciebie też, ty będziesz pić i wyć, aż w końcu was pokażą w tvn24 jako wzorowy przykład patologii... Nieprawdaż? Tak będzie. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla kobiet czekających na swoich partnerów w ZK Polecam