Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

dziewczyny mam prosbe zaczernijcie sie zeby bylo jasne ze to napewno wy piszecie ok ???

No to stworzymy tabelke zeby bylo jasniej :) Nick......Wiek......cykl starań........Data@.. ......miejscowość 1) Pumka27..............1...............10.03....................Lubin Dziewczyny dopisujcie sie do tabelki :)

Nick......Wiek......cykl starań........Data@.. ......miejscowość 1) Pumka27..............1...............10.03.................. ..Lubin 1) bruska.................1................12.03..............podkarpackie ja też chciałabym mieć 2 dzieci, to znaczy MY :):):):) , mój mężczyzna marzy o 2 córeczkach (ma tylko brata a zawsze chciał mieć siostre) a mi jest obojętne

no ja mam córke i teraz bym chciala oczywiscie syna ale w mojej najblizszej rodzince rodza sie same córy :P w sumie to mi wszystko jedno oby zdrowe bylo bobo :) a córka moja chce siostre.

Nick......Wiek......cykl starań........Data@.. .........województwo 1) Pumka27..............1...............10.03................dolnośląskie 2) bruska.................1................12.03..............podkarpackie mala poprawka :)

bruska czyli razem czekamy na @ a jak jest u ciebie zawsze regularnie????

dziewczyny zaginęły w akcji :):):):) powiedz mi pumka czy przygotowujesz sie w jakis specjalny sposób no wiesz nieraz czytałam jak dziewczyny robią badania, bora jakieś witaminy , stosuja diety.....itd.itp. bo ja nic z takich rzeczy nie czynie :P:P:P:P

u mnie to jest tragedia z tymi cyklami jak miałam 20 lat to miałam cyste na jajniku a wtedy to iałam @ 3-5 razy w roku przy dobrych wiatrach, potem miałam średnio cykle 33 dniowe, ale od pół roku mam srednio 35-38 dniowe cykle tragedia po prostu, acha i w zasadzie nie umiem zaobserwowac u siebie dni płodnych, ale raczej nie wypadaja jak liczy kalkulator ciążowy (jedynym objawem jakim sie kieruje to sluz płodny) :(:(:(:( i wszystko sie dzieje na slepo

no to ja mam podobnie po pierwszej ciazy co dwa lata mam torbiel na jajniku lewym i tez sie boje czy u mnie wszystko ok. cykle mam regularne plus minus dwa dni . narazie nic sie nie przygotowuje ale jak dostane teraz @ ide do ginia i zrobie cytologie, usg jajników i moze poprosze zeby zrobic hormony.

jezeli chodzi o diete to powinnam sobie zrobic bo troche przytyłam w zimie :( ale teraz to nie wiem jak sie za to zabrac bo niby nie wiadomo czy sie jest w ciazy a w ciazy nie mozna sie odchudzac :( a jezeli chodzi o dni plodne to poiwem tak ze dopiero teraz zaczynam sie obserwowac bo wczesniej nie zwracalam na to uwagi mialam co miesiac @ i bylo ok wiedzialam ze w ciazy nie jestem. teraz zaczelam sie obsewowac i zaobserwowałam w polowie cyklu ale tylko w jeden dzien płodny sluz tzn tez szczytowy rozciagliwy przezroczysty a tak po zatym to sie ucze teraz dopiero :)

ja taki sluz zaobserwowałam w 12 dniu tego cyklu, troche sie zdziwiłam bo cykle mam długie, no a potem sie nie pojawiło, a takich objawów jak bóle jajników, brzucha czy cos w tym rodzaju to nie ma u mnie :):):):) ja również przytyłam, w zeszłym roku rzucilam palenie i mi sie przybrało, ale teraz poszłam do pracy więc mam nadzieję, ze zrzucę co nieco :D:D:D:D:D:D no i wprowadziłam - regularny tryb żywienia od miesiąca, - ograniczyłam słodycze (no chyba że zbliża się @ wtedy po trupach zdobęde czekoladę :P:P:P:P:P:P) - nie jem po godzinie 18.00 - pije duzo wody - zrezygnowałam z pepsi to było najgorsze bo uwielbiam taka z puszki

hej:) Nie pisalam caly dzien bo ciagle mialam zajecie i nie przyszlo mi na mysl o komputerze-az dziwne;) Bede musiala sie dopisac do tabelki;) Mam nadzieje ze przez weekend mi skoczy temperatura i bedziemy mogli zadzialac:) Pozdrawiam was:)

Nick......Wiek......cykl starań........Data@.. ......miejscowość 1) Pumka27..............1...............10.03.................. ..Lubin 1) bruska.................1................12.03..............p odkarpackie 3)fretka83...............1................23.03...............Śląskie

Witam dziewczeta, ja dopiero niedawno wrocilam z pracy, niestety prawie caly dzien nie ma mnie w domu. Okresu nadal nie mam, nie wiem sama co o tym myslec. Wiadomo ze gdyby sie okazalo bardzo bym sie cieszyla ale z drugiej strony nie chce zawiesc szefowej. wiem ze ona i tak by sie cieszyla no ale kolidowalo by to z nasza praca. a moze spoznia mi sie bo sie niepotrzebnie nakrecam. bo poza brakiem @ nie mam zadnych objawow, jedynie bol piersi ale to mam tez przed okresem. wiec czekam dalej, co bedzie to bedzie:)

Aha, no i dopisuje sie do tabelki, choc staran jeszcze oficjalnie nie zaczelam.. Nick......Wiek......cykl starań........Data@.. ......miejscowość 1) Pumka27..............1...............10.03.................. ..Lubin 1) bruska.................1................12.03..............p odkarpackie 3)fretka83...............1................23.03......... ......Śląskie 4)mati84..................0.................2.03............wielkopolska

Witam dziewczeta, ja dopiero niedawno wrocilam z pracy, niestety prawie caly dzien nie ma mnie w domu. Okresu nadal nie mam, nie wiem sama co o tym myslec. Wiadomo ze gdyby sie okazalo bardzo bym sie cieszyla ale z drugiej strony nie chce zawiesc szefowej. wiem ze ona i tak by sie cieszyla no ale kolidowalo by to z nasza praca. a moze spoznia mi sie bo sie niepotrzebnie nakrecam. bo poza brakiem @ nie mam zadnych objawow, jedynie bol piersi ale to mam tez przed okresem. wiec czekam dalej, co bedzie to bedzie:)

Gość sonia27
Hej Ja też zaczęłam starania w tamtym miesiacu. Nadzieją żyję....może coś z tego będzie:)

Gość sonia27
Jest tu ktoś dzisiaj?...No tak w końcu Dzień Kobiet:) Życzę Wam Dziewczęta samych przyjemności tego wieczoru...:)

dziewczyny co z wami sie dzieje odezwicie sie !!!! robiłyscie testy???? wie juz któras czy jest w ciazy???

Czesc:) Ja testu nie robila bo jeszcze nie ten czas,ale jak moja temperatura bedzie wygladala tak jak do tej pory to nawet nie bede miala po co robic test!! Dzis juz 17 dzien a u mnie ciagle pomieszy 36.6 a 36.8 i nic wiecej!!!! obawiam sie ze moge miec cykl bezowulacyjny:(

Dziewczyny gdzie przepadlyscie??? Mati 84 jak tak twoj @???dostalas lub robilas tesc??? Pumka27 ty czujesz ze jutro go dostaniesz i to samo do bruski,jak tam samopoczucie??jest wam cos wiecej niz napiecie przedmiesiaczkowe??? Piszcie a nie leniuchujcie;)

dzień dobry dziewczyny Najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet 🌼 troche spóźnione ale zawsze :):):):):) witaj sonia27 08 Marca raczej byłyśmy wszystkie zajęte :P:P:P:P:P fretka83 no cóż u mnie nie wyszły starania dzisiaj dostałam @ no trudno trzeba działać dalej :):): u mnie pogoda dramatyczna, strasznie leje i boli brzuch i na dodatek zbiera mnie znowu jakieś przeziębienie ja chce do domu do ciepłego łóżeczka!!!!!!!!!!!!!

sonia27 zapraszamy do tabelki :):):):) co do starań twoich to trzymam kciuki mati84 powiedz co u ciebie :):):) nie trzymaj nas w niepewności