Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

ale mam zdencia znow-co jest grane:O Wygladam juz jak w 4 miesiacu ciazy a nawet w 5 :p Co ja wczoraj zajadałam:O Musze zwrucic uwage co ja z czym mieszam:P

teraz to dopiero mam nadzieje ze sie uda bo mi lekarka powiedziala ze jest ok i sie nakrecilam strasznie az spac nie moglam w nocy;) alu musze wyluzowac i dzialac :)

cholera to wie co:O Ale nie jest to konfortowe miec taaaaaaaaakkiiii brzuch nadmuchany:( Jakby nie espumisan to chyba bym latala jak balon;) Ciesze sie ze masz pozytywne nastawienie :) Trzymam mmmmmmmmocno kciuki zeby sie udalo:)

A co tu dzis taka cisza???? Ja rozumie ze zyjecie weekendem ale bądzcie tu jeszcze dzis:) HA... a ja wam zapomnialam powiedziec ze moja mama CHYBA nie bedzie u mnie caly tydzien-JUPI JUPI-wypersfadowalam jej ze nie moze zostawic mojego biednego tate samego:D Ale ja jestem dobra corcia i dbam o jego dobro;) Tate to mam cudownego naprawde,z mama roznie bywa ale on...ZLOTY CZLOWIEK malo powiedziane:) I niech mamusia nie opuszcza tatusia a ja tu bede mogla byc z wami na bierząco:) Ale jestem franca nie:P

Witam Panie:) U mnie @ nadal brak...jak dzis nie przylezie to bedzie podejrzane....poczekam jeszcze dzis....kurcze nie chce robic testu bo nie chce zobaczyc 2 kresek a pozniej moze i tak przyjdzie spozniona @:(:( Bo caly czas sa bole @....

czesc Moootylku jak test ci pokarze ze jestes w ciazy to czemu by miala przyjechac @??? Jeszcze sie nie spotkalam zeby test pokazal ciaze a jej nie bylo.Natomiast ze ciaza byla a test wykazal ze nie ma-to juz sie spotkalam i to nie raz!!! Rob ten test a nas tu nie stresuj:)

No teraz to i tak za pozno...myslisz, ze jak zrobie po poludniu to tez wynik bedzie prawidlowy??? Lepiej z rana pewnie...

tak masz racje mysle ze z rana bedzie najbardziej wiarygodny.Takze szoruj po test i rano go jutro zrobisz:) I ja tu bede juz o 7.00 rano zeby zobaczyc co ci wyszlo:) I nie obchodzi mnie ze to sobota-masz tu byc i nam napisac:P :D Ale sie rozkokociłam :P Ale prosze napisz jak ci wyjdzie,obojetne jaki wynik:)

cześć dziewczynki Hania no ty to masz wielkie objawy ciążowe :D:D:D Pumka to dobrze że bedzie bzzzzzzzzzz i że jest wszystko oki, a dziecko z końca roku znowu nie jest takie złe eeeeeeeeee gadanie :):):) frecia dbaj o tatusia dbaj bo dzieki temu bedziesz z nami :D:D:D Mootylek no jak dzisiaj nie uda ci sie zrobić testu to jutro zrobisz, wynik nie ucieknie :D:D:D ech mam doła mam, w pracy mnie wkurniają............ .bleeeeeeeeeeeeeeeee

Bruseczko witam:) Nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi:) Ja teraz jade z malym do lekarza bo na dzis mnie zapisali.Bede tu pozniej.Papapa:* Buziaki dla was dziewczynki

kuzwa tyle sie napisalam a tu mi zniklo jestem zla jak cholera siedze sama w pracy ciagle telefony i sprawy pracownicze co za dzien nie ma czasu na kawe nawet juz dawno tak nie bylo :( wszystko mnie wkurza juz od 6 rano mnie wkurzaja zamiast sie cieszyc wekendem to sie wkurzam i nie mam meliski w pracy zeby sie uskopoic:( co za dzien wrrrrrrr:(

Pumka no to ja sie czuje tak samo, tylko, że u mnieklienci nie dzwonia tylko mam dzisiaj mnóstwo spraw na głowie, szlak człowieka może tarfić ech szkoda gadać ale kawe to sobie musiałam zrobic nie pykne bez niej a ja mam dzisiaj impreze wieczorkiem a tak mi sie nie chce iść, nie mam nastroju blllllllllleeeeeeeeeeeeeee :(:(:(:(:( przynajmniej Hania nam humor poprawi w południe dobrą nowinką :):):)

tez mialam isc dzis na piwko ale nie mam juz nastroju no chyba ze mi przejdzie ten podły humor znowy byl telefon szlag mnie trafi :( czuje zmeczenie jakbym pracowala 12 godzin non stop a w pracy jestem dopiero 4 godziny :( wczoraj mialam taki fajny dzien a dzis o boze masakra

Mootylku mam nadzieje, że jutro nam oznajmisz dobrą nowinę :):):):) och ja to bym nie wytrzymała i juz zrobiła test :P:P taka ze mnie niecierpliwa kobicinka ;)

trzymam kciuki zeby byly tu same dobre wiesci na tym topiku :) i coraz wiecej Brzuchatek ;)

Hania ma wyniki bety o 12.00 pisała że oddała krew wiec bedziemy cos wiedziec moja droga :):):)

znowu was nie ma :( frecia co z toba ??? bylas juz u lekarza z synalkiem ???? wszystko dobrze?????? a numer z mamuska swoja to niezły zrobilas haaaaaaa czyli jednak wolisz troszke nas haaaaa wiedzialam ze nie dasz rady tak sobie nas odpuscic :P

Hej kobietki:( Jestem juz od lekarza,moj biedny synek ma zapalenie obydwu uszek :( Biedactwo placze i placze. Teraz sie mu nie dziwie czemu nie spal w nocy no i ta tamperatura:( Ale mam dzien-z nim wogole jest cos nie tak:O Wy w pracy cyrki ja z malym-ach niech sie juz konczy ten dzien!!!

Z moją mamą to jeszcze nic przesądzonego,ale mam nadzieje ze nie zostawi mojego tatuska:) ALe u niej sie wszystko zmienia jak w kalejdoskopie-ale jak tu bedzie to napewno nie bede nawet na czasie z wami,ona ma zero pojecia o prywatnosci:O

fretka wspolczuje synkowi bo wiem co to znaczy . Niech maly szybko wraca do zdrowia :) a tak poza tym dajcie mi lato bo nie wytrzymam z tą pogodą już :P

Frecia oj bidulek ten twoj synus teraz uszka ma chore:( duzo zdrowka zycze i caluski dla niego jest taki kochany :)

Dzien doberek! Oooo widze nowa kobitke,i chyba nawet za niedługo beda wyniki.Ta gorna tabelka to chyba szybko nam sie skurczy za to dolna bedzie pekac w szwach:D Fretka kochana strasznie mi szkoda twojego szkraba,ucałuj go😘

witam! Freciu, współczuję twojemu synkowi zapalenia ucha, bo wiem co to za ból... jako dziecko często chorowałam na zapalenie ucha wew. a we wrześniu ubiegługo roku zachorowałam ( po wielu, wielu latach ) na zapalenie ucha, ale zew. masakra :o ketonal forte co kilka godzinbrałam, bo tak mnie bolało,( a po ketonalu byłam zakręcona i jakaś taka nieobecna, że bałam się że jakąś głupotę zrobię w pracy, albo za późno na coś zareaguję i ktoś na tym ucierpi). dopiero codziennie zmieniane opatrunki przez laryngologa pomogły ( bo antybiotyki doustne nic mi nie pomagały). Ale wiem, że z takimi chorobami często dzieci sobie lepiej radzą niż dorośli, także trzymam kciuki za twojego synka! trzymam kciukasy za hanię i mootylka !!!!! pumka, to my pewnie będziemy w tym samym czasie testować im marudzić z niepewności.... ale co tam uda nam się przecież!!!!! dziewczyny, nie zazdroszczę wam siedzenie teraz w pracy...dobrze że jesteście takie fajne i wygadane babeczki, to napewno dziesiejszy dzień zakończy się sukcesem i na koniec dnia będziecie bardzo zdowolone z siebie! a my wczoraj działaliśmy, a jak mówicie że codziennie też dobrze, to i codziennie będziemy się przytulać, dobrze że weekend się właśnie zaczyna ;) ;) ;)

nono pod zmienionym nickiem bedziemy razem testowac hmm fajnie :) nie bede sama marudzic ;) wekend szalenstw przed nami i wierze ze sie uda teraz :)