Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

to teraz wszystko jasne Haniu juz cie o wynik nie bedziemy męczyc :):):)

NO TO WYNIK JUZ ZNAMY I CIE WIECEJ NIE NĘKAMY;) HANIU BEDZIEMY LAĆ PALIWO PLEMNIKOWE OLEJNY MIESIĄC I JUŻ-W NIEBIE NIE MA CHYBA AZ TYLE WOLNYCH DZIECI ZEBYSMY MOGLY JE MIEC KAŻDA W TYM SAMYM MIESIACA-JENEFER JUZ DOSTALA:) ODEZWI SIE DO NAS JENEFER JAK SIE CZUJESZ??????

HANIA TO NIE ROB INNYCH ZNAKOW NIZ TYLKO CYFRY MNIE SIE JESZCZE NIE ZDAZYLO ZEBY MI TAKIE DZIWACTWA WYCHODZILY:O CO ZA FORUM NIEGRZECZNE;)

teraz siedzi sobie na taboreciku i kombinuje jak tu zdemolować żeluzje w dzwiach balkonowych..., dobrze że nie posłuchałam teściowej i nie założyłam roletki, bo by już była pomalowana farbami, pogryzdana, powycinana, opluta i takie tam, a żaluzja póki co między szybami jest bezpieczna ;)

Dziewczyny,a o co chodzi z tym wiesiolkiem? jakis wspomagacz? i kto jutro testuje? bede trzymac kciukaski:D

Haniu o wiesiołku to ci opisze ja moja droga bo w tym cyklu brałam, otóz jest po to aby wspomóc produkcje sluzu, u mnie było bardzo suchutko wiec zaczełam go brać i jest poprawa na 200% mam go dużo i jest przyjemnie pod każdym względem w aptece mozesz kupić kapsułki z wiesiołka, tam pisze aby brać go 3 razy dziennie po 2 kapsułki ale ja brałam rano i wieczorem po 2 sztuki. Wiesiołek zaczynasz brac z pierwszym dniem@ i kończysz gdy zaczynają ci sie dni płodne potem juz go nie wolno zażywac :)

ja juz uciekam do domu NARESZCIE!!!!!!!!!! UDANEGO WEKENDU żYCZE WSZYSTKIM, SAMYCH RADOśCI LENIUCHOWANIA I wogóle bzykania :P:P:P:P:P:

hihi no to bedzie szalenstwo wiesiolkowe! teraz jak pracujemy nad dzidzia to trudniej jest sie tak do konca zluzowac i wtedy jest czasami susza...wiesiolek bedzie git, w pon kupie:)

Dziś też byłam wkurzona na maxa w pracy Niewyspana i wogóle zgagę mam nie wiem po czym Spać mi się chce ale tak często miałam Moooootylku zrób ten teścik ja w poprzednim cyklu zrobiłam był negatywny i dopiero czekałam na małpę@ Spóźniła sie tydzień!

Haniu przykro mi A to forum wyczulone na liczby czy co/ Na te problemy z wynikami niech przesyłają mailem powiedzcie że nie możecie czekać Sama tak miałam z cytologią od września czekałam 2 miechy prawie

Jeszcze nie czuję że jestem w ciązy ale po cichu cieszę się i czekam na usg żeby zobaczyć serduszko

czesc dziewuchy:) ja jutro powinłam dostac@ i wiem juz ze dostane bo temperatura dzisiejsza to 36,4 czyli mi spadła;( no trudno trzeba przezyc Troszke zawiedziona jestem;(((((((( no dobra ryczec sie chce.....................................

czesc dziewczyny:) Ktoż by mogl inny w weekend byc tu wczesniej niz ja;) Moje dziecko nie potrafi jeszcze zrozumiec za przez te 2 dni w tyg mogl by dluzej spac:O Ale to jest najmniej wazne ,jak w nocy sie ladnie tak jak dzis:) Antybiotyk i kropelki musialy cos zaskutkowac bo juz mowi je jest OTEJ (okej:D-ale on tak mowi:D) A u mnie oczywscie bez zmian 37.2 i cycki mnie bolą ze nie moge spokojnie polozyc sie na brzuch:O Ale jak juz sie pomalu poukladam to jakos da sie spac-UWIELBIAM SPAC NA BRZUCHU:) To potem najwieksza dla mnie męka jak juz brzuszek mi na to nie pozwala,ale dla \"coruni\" jestem w stanie sie poświecic:D Miłego weekendu wam życze kobietki. I bzykajcie sie ile sie,bo na weekendowy sex chyba was tu jest ze 3:D Chce was tu slyszec w Szwecji:p:p:p:p:p:p:p

Witam druga! ;) U mnie @ nie ma aby wczoraj w południe ta brązowa nitka nigdy tak nie miałam?Pamiętam że jak byłam w pierwszej ciąży którą gin wyliczyła mi od 4 listopada to 25 grudnia miałam brązowe plamienie zachciało mi się imprezki w święta postałam przy garach pobiegałam wokół gości a jak dostałam plamienia to szybko grzecznie do łóżka...na szczęscie to nie było nic grożnego ;) to było 3 lata temu.No mam nadzieję dziewczyny że się mi udało w tym cyklu nie będę ukrywać.Ale jak @ nadejdzie to będzie dół dla mnie ale nic na to nie poradzę....

Czesc Dziewczeta! Dobrze ze moj Gzesiu wczoraj przyjechal, zdazylismy pobzykac bo dzxis juz @ przyszla, przed terminem....a tak se myslalam czemu cholera dzis mnie tak brzuch boli? patrze a tu @,ale to dobrze ze dzis, bo policzylam juz sobie ze za 2 tyg jak Grzesiu bedzie to akurat uda sie zrobic Juniorka:) Jenefer,Ty masz zgage,bo jestez w ciazy:)))) ja sie tak wymadrzam bo przeczytalam jakies ksiazki i fora, ale podobno tak ma byc...tez bym chciala zgage taka... moj G jeszcze sie wyleguje w lozku ale nie moglam Wam nie powiedziec o wrednej @, ktora jednak w jakis sposob okazala sie laskawa w tym miesiacu i skrocila czas oczekiwania na kolejny cykl,kolejna szanse:) Dziewczyny trzymam kciuki za testujace i czekajace na termin @, ktora oczywiscie nie przyjdzie tym razem:)za to pojawi sie malenka fasolinka:)buziaki!

Czesc kobity:) A wiec...u mnie @ nadal brak, nawet boli nie ma, nie kupilam wczoraj testu...i tak mysle czy jakbym go zrobila tak ok 11 to wyszedlby prawidlowo...A....i kurcze wczoraj mielismy mala imprezke i wypilam sobie 3 drineczki, ale nie jakies kozaki heh tez nie wiem czy to moze miec jakis wplyw na test...Nie wiem juz co myslec

Haniu grunt to pozytywne myślenie Mootylku nu nu nu mam Ci zrobić? Test mi zrobic jutro z rana a pić nie wolno!!!!!!!!!!!!! nie denerwuj kobity w ciązy ;-)