Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Dzien dobry kobietki:) Ja tez jak robilam testy owulacyjne to tak,w poniedzialek robilam test i byla druga slaba,potem we wtorek tez druga slaba,w srode to samo a w czwratek i piatek juz byly takie same,ale nie byla mocniejsza.A w niedziele nie bylo juz jej bo spadla tempka i spadl tez poziom LH. Takze tak to wygladalo u mnie... Ale mam zlosci na Pumke,ona nas zaniedbuje jak nie wiem,wczoraj miala gina i sie nawet nie odezwala:O co to ma znaczyc???A mowila ze jak bedzie juz wielorybkiem to bedzie tu pisac ,a jednak nie pisze!!!Oj jakbym mieszkala po sasiedzku z Pumcia dostala by do 4 literach:p Bruska ostro chyba dziala ze swoim sklepikiem ,to tą cisze moge przełknąć,ale nie na dlugo!!!Prosze o odbiór!!! A poza tym gdzie reszta staraczek??? Tyle jest nas w tabelce,a pisze tylko pare:( Olga nie gniewaj sie na swojego M tylko go poprostu ZGWAŁĆ i tyle,nie pytaj o pozwolenie tylko wiąż go i bierz co ci sie należy:p Bedzie dobrze zobaczysz. A tak serio to faceci mysla ze zachodzenie w ciaze trwa przez caly cykl a nie przez 24 godz w calym cyklu,ale trzeba im ta niewiedze wybaczyc,bo to ich nie jedyna niewiedza:P Oj ale sie napisalam:P Milego dnia zycze kobietki:)

A u mnie temperatura dziś 36,61 i śluz niepłodny. Wydawało mi się przed wczoraj, że był połodny śluz, a dzis juz nie, więc nie wiem czy owu była, bo temperatura niska wiec chyba jeszcze nie. Chociaż wczoraj była nizsza 36,54 ale to chyba za mało na skok, no nie? A wogóle to denerwują mnie juz te obserwacje. Mam chyba problem z okresleniem śluzu, może przez codzienne bzzz jest zakłucony, bo raz wydaje mi sie, że jest płodny, a dziś np. wstaje rano i jest biały (wczoraj nie było bzz). Czy któras też tak miała?

Jagodko ja sluzu to nie obserwowalam jakos naprawde mocno przed owulacja,poprostu mierzylam tempke i tyle,potem to sprawdzalam jaki mialam bo miala mnostwo tego bialego sluzu:O Ale to byl dobry znak w moim przypadku:) Nie sprawdzaj tego sluzu juz tylko mierz i jak tempka skoczy ci o conajmniej 2 stopnie do gory od 6 mierzonych w stecz to mozesz byc pewna ze to bedzie owulka:)

cześć chyba nici z majowych staranek :( nie dość, ze pewnie owu w przyszłym tygodniu przyjdzie dzień przed przyjazdem meżusia, to jeszcze przed chwilą dostałam smsa od jego szefa, ze mężuś musi wrócić do pracy 24.05, a nie 31.05 wg poprzedniej wersji :( czyli na następną owu też się nie załapiemy bo ona wypadnie 27.05 😭😭 a dziś mam rozmowę z prezydentem uczelni w sprawie mojego problemu z p. dziekan... trzymajcie kciuki, żeby mi pomógł :O mam doła, jestem wściekła i w ogóle.... 😭:(

Gość pumka hop hop
wzywamy cie na topik misja-zostac mama obrazilysmy sie na ciebie:(

oj dziewczynki przepraszam was bardzo za moje zachowanie ;) bylam wczoraj u lekarza i widzialam moja fasolke :) bilo juz serduszko takie malenkie sliczny widok :) wszystko jest dobrze jestem w 6 tygodniu ciazy termin na 14 grudnia :) mam do zrobienia badania krew mocz itp jeszcze raz was przepraszam ze jestem rzadko tu ale czuje sie zle ciagle mdłosci masakra .....

fotke tez mam malenstwa ale prawie nic nie widac tam tej mojej kropeczki ;) a co do blizniakow to lekarz powiedzial mi ze ciaza pojedyncza wiec ciesze sie bardzo :D

freciu no twoja kropeczke to super widac :D fajnie ze i u ciebie wszystko ok :D jestem na chorobowym do 15 maja narazie ale bede przedłuzac L4

Witam Pumeczko!!!!!!!!!!! Nareszcie sie zjawilas!!! Bardzo sie ciesze ze u ciebie tez wszystko dobrze:) Jest to bardzo wazne!!! Ale jak sie nam tu nie bedziesz odzywala to po pupie lanie dostaniesz:P Moja kropka juz sie nawet poruszala na usg,zobaczylismy z ginem serduszko i juz sie znow odwrocila i widzialam jej plecka i na tym zdjeciu z USG to wlasnie plecka sa;) Och jaka ta kropelinka kochana:) Najpeszy byl moj syn starszy jak zobaczyl te zdjecie mowi mi mamusiu jaka ona malutka i calowal zdjecie i po chwili pyta mnie tak: mamusiu a ja mam najwazniejsze pytanie-ja mu mowi jekie kochanie-a on mi czy wszystko dobrze z nasza kropeczka:P myslalam ze wylece z auta-tak sie smiac mi chcialao ale musislam mu powaznie odpowiedziec jak i on mnie zapytal powaznie:) Jest taki rozsądny,nie wiem po kim:D:D:D:D:D:D:D

moja kropa byla w jednym miejscu i widac bylo wyraznie pulsowanie serca :) juz ja kocham od pierwszego wejrzenia :D

ja pumeczko mam 8 maja,ale ja mojej kropeczki juz dlugo nie zobacze na USG:( tutaj w szwecji ciaze prowadzi polozna a nie ginekolog,a gin jest tylko wtedy kiedy polozna stwierdzi ze jest taka potrzeba.Nie badaja tutaj ginekologicznie tylko mierza brzuch no i normalne badania.Wiem ze bede miala ok 18 tyg jakies US i potem moze na koniec,ale to tez nie jest pewne:O No ale coz,wszystkie kobiety tu tak maja i rodza zdrowe dzieci:) No ale faktem jest ze ja ide 8 maja:)

dziewczyny jak to jest z temperaturą? Przed owulką normalna? potem wzrasta? a po owulacji zostaje podwyższona do @? i potem spada? czy jak? po owulacji od razu spada?

To moja wizyta bliższa bo 30.04 a dzis jechałam przez Lubin Pumki nie widziałam :-( ;-) Pumka Super że widziałaś kropeczkę A mdłości czy ż. tez? Oczy jakby lepiej juz sie w nocy nie męcze Za to dziś pól nocy nie przespalam tak sie o Julcię denerwowałam bo miała krew pobieraną a to dla niej stres :-( Małpko -trzymam kciuki za rozmowe z dziekanem!!! A owu może się przesunąć

A co powiecie na czerwone plamy na twarzy Ja tak mam maskara Już nie wiem czy to od słońca alergii czy ciąży?

hej kobietki 🖐️ przeczytałam wasz topik prawie od deski do deski (prawie - ale jeszcze mam zamiar doczytać) tylko że już nie mogę się doczekać żeby do was dołączyć!!! jeśli mnie przygarniecie oczywiście :) gratuluję wszystkim mamusiom - tym w \"dwupaku\" i tym już rozpakowanym :D no i oczywiście kibicuję i trzymam kciuki za wszystkie starające się dziewczynki :D jeśli chodzi o mnie to też właśnie staramy się z mężem o naszą fasolinkę, mam 27 lat no prawie 28 (kończę we wrześniu) hihihi jak to kobita lubi się odmładzać ;) a dzieciątko to będzie nasze drugie, mojego pierwszego okruszka mam w swojej stopce :( :) pozdrawiam wszystkie 🌻

Hej asiulka :) Pewnie ze mozesz do nas dolączyc-bo niby czemu nie??Starasz sie o maluszka i to jest najwazniejsze:) Dopieszmy cie do naszej tabelki,lub to sama zrobisz jak chcesz.Jak chcesz zebym cie dopisala to napisz kiedy masz @ dostac,gdzie mieszkasz ,ktory cykl sie starasz to to chyba wszystko:) Bardzo sie ciesze ze dolaczylas do nas:) Naoewno nie pozalujesz:P tylko sie uzalenisz;)

Gość mikosia1981
czesc dziewczyny!ja podobnie jak asiulka81 jestem nowa i tez bede w tym roku starac sie o dzidzie!asiulka81, jestesmy ten sam rocznik!czekam teraz ,az maz wroci i na poczatku czerwca chce dzialac!!jeszcze miesiac samotnosci, a pozniej tylko sypialnia ;) , oczywiscie nie zrozumcie mnie zle ;) pozdrawiam kochane i wszystkim zycze powodzenia!!!!

dzięki fretka :D w takim razie w te pędy wpisuję się do tabelki :D Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@... ....miejscowosc < muszka87....................2...................?..... . ...... .....toruń arcia132...25..............2..................7.04.... ...... mazowieckie Moootylek...................2...............18.04.... . .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie butterfly*....................4...............ok.28.0 4 . ...........IE korin..................29..........2.........ok.30.04... ......wielkopolska olgaiwaniak.......23........2..............ok.01.05..... ......Lublin pod zmienionym ni...27....2...............ok 2.05?.............Bydgoszcz Jagoda_27..................11..............05.05...... .......Warszawa xena64 ......25................2...........6.05.........mazowieckie małpka73.........35..........1.............15.05........ ......Dolny Śląsk Jolitka84.......................5............15.0 5 ..............wielkopolska bruska.......28................3..............20.05. .........podkarpackie mirellaaaa.....30............4................28-29.04.. .....wielkop asiulka 1981......27........1..............ok.01.05.............mazowieckie ZACIĄŻONE... NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........13?................Listopad.......Bi e lsko-Biala 2)Jenefer25..................11...............listopad ......dolnoslaskie 3)fretka83.......26..........8.................6.12 . ... .. .....Śląskie 4Pumka27....................6................grudzien?. ...............Lubin

Gość mikosia1981
z kwietnia jutro mam urodziny 28 latek strzelilo nawet nie wiem kiedy i tak odwlekalismy dzidzie, a teraz pragne tego jak nic na swiecie!!!!zaraz ide bo koncze prace, ale jak bede w domciu to sie ode zwe!!!pozdrawiam!!

woooow!!! w takim razie pozwól że już dziś złożę ci serdeczne życzenia urodzinowe (bo jutro będę w pracy i nie wiem czy będę mogła zajrzeć do was w ciągu dnia) wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze no i oczywiście spełnienia tego upragnionego marzenia - fasolinki :D

Dziewczyny ,tak sobie zmierzyłam kilka dni temp, nie mierze jej regularnie, ale rano mam np.36,7, za to wieczorem 37,3,okres powinien być 29.04., śluz biały lepki, czy po owu nie powinno być sucho? Może któraś z Was ma podobne doświadczenia? Z góry dzięki za odp., pozdrawiam

jestem moje piekne panie ech ja całymi dniami jestem na sklepie, organizujemy ustawienie mebli, jeździmy po hurtowniach, ustalamy ceny, dzisiaj juz wywiesiłam 1/4 rzeczy i jeszcze tysiąc innych spraw w międzyczasie :):):):):) dlatego jestem zalatana cały dzień i wracam do domu po 21.00 niestety a przez cały dzień nie mam czasu nawet siegnąć przy komputerze a jak to zrobie to oczywiście wszystko mam wyliczone w zegarku 10 minut na to 15 na tamto i tak leci cały dzionek ale powiem wam dziewczyny ze jak wracam do domu padnieta i ledwo zywa to mnie duma ropiera i mogłabym dalej działac, bardzo mnie ten mój sklep a raczej nasz motywuje jak nic na świecie :):):):):) chce żeby było wszystko ok i tak to robimy wspólnie razem jak tylko wszystko zamkne na ostatni guzik to wam wysle zdjecie sklepu ale bedzie piekny :D:D:D:D:D sama juz nawet go zachwalam i powiem wam ze całkowicie zapomniałam w tym cyklu o mierzeniu temperatury niestety, brak organizacji w tym cyklu a i wiesiołek zapominałam brac wiec zeby temu zapobiec nosze taką duża pake ze soba żeby ten mój sluzik był i było go dużo witam nowe staraczki ja tez skończyłam w tym roku 28 lat dokładnie 13 lutego a za 4 dni mój ukochany tez kończy 28 i tez staramy sie o pierwsze dziecko :):):):) naszym mamusiom zycze zero dolegliwości i samych radości związanych z ciąża a dla staraczek samych II kresek na teście ciążowym 🌼 🌼 bardzo za wmai tęsknie brakuje mi tego przesiadywania i pisania z wami, ale jak tylko urządze sie w sklepie to podłącze internet i bede pisać i pisac i pisać :o:o:o:o:o:o a otwarcie być może w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie, czyli udałoby nam sie zorganizować otwracie sklepu od zera w niecały miesiąc :D:D:D:D:D:D oby wszystko poszło dobrze dużo miałam do przeczytania ale przepraszam ze wszystkim nie odpowiedziałam, wybaczcie zapracowanej kobicinie :):):):) ja dni płodne prawdopodobnie bede miała w wekend majowy i tez zamierzam kupic testy owulacyjne żeby mi pomogły określic dokładnie kiedy ona bedzie