Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

A jednak na dole ma ząbki Dziś sprawdziłam i są !!! Na pewno Jeden juz podrósł drugi rośnie Na początku tylko białe kreski były Teraz męczy się malutka i u góry dziąsła trze A to z tyłu to chyba mnie drapnęła paznokciem jak ją smarowałam i mi sie wydawało że ma tam ząbka Z tymi ciuszkami to lepiej nie przesadzać Ja mam zasadę teraz - potrzebuje coś idę kupuję Nic na zapas Bo i po Julii ma Fajny komis znalazłam i tam jakieś spodenki po domu a i na dwór kupuję okazyjnie I tak z m-c dwa pochodzi

Gość agunia_87
No właśnie, ja nie szaleję z ciuszkami. Troszkę kupiłam. Na rozmiar 56 i na 62. No i mam też kilka body na 68. Narazie mi starczy. A pewnie goście jak będą małego przychodzić oglądać, to przyniosą jeszcze jakieś ciuszki. My już mamy kupione dla Mikołaja wszystko, wózek, łóżeczko, wanienkę, przewijak, pościel z pozytywką i te inne mniejsze drobiazgi też. Więc jestem już gotowa do porodu:)

Gość agunia_87
STARAJĄCE SIĘ małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............?????...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............??????...... ...............wielkop madziaraxx...31..(już nie liczę).........??????......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????............... mazowieckie myszka2028....21...........3..............?????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................????????. ............dolnośląskie xena64 ...........25.........1..... .????????.............. mazowieckie CIĘŻARÓWKI NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE.... .. MIEJSCOWOŚĆ 2)arcia132.......25...........29................11.12... . .......mazowieckie 3)Pumka27....................29............14 grudzień. .................Lubin 4)Korin..........29............24..............styczeń ............wielkopolska 5)butterfly*.....28............35...........30 grudnia...................śląskie 6)Jolitka84......25............33................23luty .............wielkopolska 7)zonadamiana....24..........9.............10marzec..... .....mazowieckie 8) agunia_87......22.........33...............9 czerwiec.........pomorskie 9)ewelinaer........29..........9..................6 listopad..................Łódź

Agunia to chwila i będziesz swoje maleństwo tulić w ramionach a imie juz wybrane? U nas ząbkowanie i katar i Julii kłopoty w przedszkolu

Gość agunia_87
STARAJĄCE SIĘ małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............?????...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............??????...... ...............wielkop madziaraxx...31..(już nie liczę).........??????......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????............... mazowieckie myszka2028....21...........3..............?????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................????????. ............dolnośląskie xena64 ...........25.........1..... .????????.............. mazowieckie CIĘŻARÓWKI NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE.... .. MIEJSCOWOŚĆ 2)arcia132.......25...........29................11.12... . .......mazowieckie 3)Pumka27....................29............14 grudzień. .................Lubin 4)Korin..........29............24..............styczeń ............wielkopolska 5)butterfly*.....28............35...........30 grudnia...................śląskie 6)Jolitka84......25............33................23luty .............wielkopolska 7)zonadamiana....24..........9.............10marzec..... .....mazowieckie 8) agunia_87......22.........35...............9 czerwiec.........pomorskie 9)ewelinaer........29..........9..................6 listopad..................Łódź

Gość agunia_87
STARAJĄCE SIĘ małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............?????...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............??????...... ...............wielkop madziaraxx...31..(już nie liczę).........??????......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????............... mazowieckie myszka2028....21...........3..............?????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................????????. ............dolnośląskie xena64 ...........25.........1..... .????????.............. mazowieckie CIĘŻARÓWKI NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE.... .. MIEJSCOWOŚĆ 2)arcia132.......25...........29................11.12... . .......mazowieckie 3)Pumka27....................29............14 grudzień. .................Lubin 4)Korin..........29............24..............styczeń ............wielkopolska 5)butterfly*.....28............35...........30 grudnia...................śląskie 6)Jolitka84......25............33................23luty .............wielkopolska 7)zonadamiana....24..........9.............10marzec..... .....mazowieckie 8) agunia_87......22.........37...............9 czerwiec.........pomorskie 9)ewelinaer........29..........9..................6 listopad..................Łódź Hej dziewczyny, co u was? Ja jeszcze w dwupaku:)

hej agunia, ale to szybko zleciało, dopiero co pisałaś ze jesteś w ciąży a tu już 37 tydzień :) jak się czujesz??? wszystkie dziewczynki już chyba nie pamiętają o naszym topiku :(

Gość agunia_87
tak, szybko zleciało. Nawet nie wiem kiedy. A teraz torba spakowana, czeka na sygnał. I ja też już bym chciała się rozpakować. Widać, dziewczyny mają inne zajęcia i nie mają czasu wpadać na topik.:(

A nam zostało 13 dni z maluchem i powrót do pracy...........to dopiero leci Malutka ma pół roczku a ja nie chcę sie z nia rozstać Ona zresztą też Butli nie chce tylko cycusia Ale uczę żeby mam nie miała kłopotu Teraz dostała jakiegos nalotu na języku i wysypało ją Jutro do lekarza.. Agunia trzymam kciuki łatwego porodu i odezwij sie po!

Gość agunia_87
Ewelina co u ciebie? Jak tam ciąża przebiega? Jak się czujesz?

Gość agunia_87
STARAJĄCE SIĘ małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............?????...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............??????...... ...............wielkop madziaraxx...31..(już nie liczę).........??????......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????............... mazowieckie myszka2028....21...........3..............?????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................????????. ............dolnośląskie xena64 ...........25.........1..... .????????.............. mazowieckie CIĘŻARÓWKI NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE.... .. MIEJSCOWOŚĆ 2)arcia132.......25...........29................11.12... . .......mazowieckie 3)Pumka27....................29............14 grudzień. .................Lubin 4)Korin..........29............24..............styczeń ............wielkopolska 5)butterfly*.....28............35...........30 grudnia...................śląskie 6)Jolitka84......25............33................23luty .............wielkopolska 7)zonadamiana....24..........9.............10marzec..... .....mazowieckie 8) agunia_87......22.........39...............9 czerwiec.........pomorskie 9)ewelinaer........29..........9..................6 listopad..................Łódź

Gość agunia_87
Hej:) Jenefer, mi 2 dni temu minął termin porodu. Byłam na monitoringu, ale nic się nie dzieje. W poniedziałek idę do szpitala, to pewnie mi wywołają poród. A co tam u ciebie?

Agunia - odezwij sie Pewnie juz po Trzymam kciuki cały czas JA już 3 tyg prawie W PRACYMalutka nauczyła się z butli Zgłodniała to i pojadła Szkoda mi jej ale.....wiadomo Teraz wychodzi z ciężkiego przezieb. normalnie masakra

Gość agunia_87
hej:) ja 21.06 urodziłam przez cc Mikołaja. Miał 3950 wagi. i 58 cm, no i 10 pkt. Urodził się prawie dwa tyg. po terminie, z zagrażającą zamartwicą płodu, bo już oddał smółlkę, ale już jest wszystko ok.

Agunia gratuluję!!! niech Mikołaj rośnie i trzyma sie cieplutko:) no a ty kochana jak sie czujesz?? jeszcze niedawno pisalaś o staraniach a tu juz maluszek jest z toba. ja mam coraz mniejsze nadzieje, dzisiaj sie dowiedziałam ze oprócz tarczycy i policystycznych jajników mam dwurożną macice ;(

Gość agunia_87
A co to jest ta dwurożna macica? No ja się czuję dobrze, nawet bardzo, biorąc pod uwagę że miałam cesarkę. Mikołaj je i śpi, prawie wogóle nie płacze i często rozgląda się ciekawie dookoła. Jest bardzo kochanym dzieckiem.

dziewczynki dzisiaj zobaczyłam wreszcie dwie upragnione kreseczki :) muszę to jeszcze potwierdzić u mojej gin ale na będzie dopiero w następny poniedziałek. jeszcze nie mogę uwierzyć, mam nadzieje ze wszystko jest ok i pani doktor powie mi ze zostanę mamą.pozdrawiam was kochane i odzywajcie się

Gość agunia_87
myszka, gratuluję:) Nareszcie się doczekałaś:) Trzymam kciuki za ciebie, maleństwo. Musisz teraz na siebie uważać, jeść zdrowo i się nie przemęczać. A u ginki napewno wszystko będzie dobrze i potwierdzi twoją ciążę. Moja kuzynka też dziś potwierdziła, że jest w ciąży bo w zeszłym tygodniu robiła test a wczoraj była u ginekologa, więc ona też będzie mamusią. A na kiedy się spodziewasz? Bo ona ma jakoś koniec lutego początek marca. Pozdrawiam gorąco:)

powinnam urodzić 28 marca czyli w urodziny mojego taty:) jeszcze do końca w to nie wierze ale juz zaczynam sie cieszyć bo powoli to do mnie dociera :) a ty kochana jak się czujesz?? jak malutki???

Gość agunia_87
Hej:) Ja się czuję super, doszłam szybko do siebie. A mówią, że cc jest gorsze, ale nie dla mnie. Jak już wstałam z łóżka, to było coraz lepiej. A teraz po miesiącu, to wogóle nie czuję, że miałam poród. Rana też jest maleńka, może z 12 cm. I nic nie widać, bo jest pod linią majtek. A Mikuś to kochane dziecko, dziś mi prawie cały dzień spał. Ale niestety nie chce ssać cycka, woli butelkę. Bo musiałam go dokarmiać, i mu się spodobało. Więc na cycku jest tylko chwilkę, a zaraz domaga się butelki, więc nie mam wyjścia:)

agunia87 teraz już wszystko ok. :) ale na początku (kwiecień) krwawiłam póki co to nadal pracuję, planuję do końca września. pracodawca dał umowę na rok, zamiast przedłużyć do listopada, tak więc nie narzekam. prawdopodobnie będzie dziewczynka. a co tam u Ciebie? Jak maleństwo? Już myślałam, że nikt tu nie zagląda :) myszka2028 gratulacje :))

Gość agunia_87
ewelinaer, to super że już wszystko gra. My mieliśmy w niedzielę chrzest. Mikołaj był bardzo grzeczny, dzielny i jestem z niego mega dumna. A miś rośnie jak na drożdżach, chowa się zdrowo, i nie mam z nim żadnego problemu. Przeniosłam go całkowicie na mleko modyfikowane, i daję mu NAN. Kolek nie ma, i mam nadzieję, że już mieć nie będzie. Misiek ma już 8 tyg. i guga sobie, nie chce leżeć tylko na brzuszku i podnosić głowy, ale staram się jak najwięcej go kłaść na brzuszku bo w końcu musi ćwiczyć kręgosłup.

Zmieniam tabelkę i tak pewnie już nikt z niej nie korzysta. STARAJĄCE SIĘ małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............?????...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............??????...... ...............wielkop natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????............... mazowieckie myszka2028....21...........3..............?????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................????????. ............dolnośląskie xena64 ...........25.........1..... .????????.............. mazowieckie CIĘŻARÓWKI NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE.... .. MIEJSCOWOŚĆ 1)ewelinaer........29..........9............6listopad..................Łódź

Zmieniam tabelkę i tak pewnie już nikt z niej nie korzysta. STARAJĄCE SIĘ: małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............?????...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............??????...... ...............wielkop natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????............... mazowieckie myszka2028....21...........3..............?????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................????????. ............dolnośląskie xena64 ...........25.........1..... .????????.............. mazowieckie CIĘŻARÓWKI: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE.... .. MIEJSCOWOŚĆ 1)ewelinaer........29..........9............6listopad.... ..............Łódź MAMUŚKI:

Zmieniam tabelkę i tak pewnie już nikt z niej nie korzysta. STARAJĄCE SIĘ: małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............?????...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............??????...... ...............wielkop natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????............... mazowieckie kasiulak..........28..........3................????????. ............dolnośląskie xena64 ...........25.........1..... .????????.............. mazowieckie CIĘŻARÓWKI: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE.... .. MIEJSCOWOŚĆ 1)ewelinaer........29.......??????............6listopad.... ..............Łódź 2)myszka2028...????........?????............??????????.... .............????? 3)madziaraxx....31........??????............15pazdziernik........wielkop MAMUŚKI:

Zmieniam tabelkę i tak pewnie już nikt z niej nie korzysta. STARAJĄCE SIĘ: małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............?????...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............??????...... ...............wielkop natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????............... mazowieckie kasiulak..........28..........3................????????. ............dolnośląskie xena64 ...........25.........1..... .????????.............. mazowieckie CIĘŻARÓWKI: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE.... .. MIEJSCOWOŚĆ 1)ewelinaer........29.......??????............6listopad.. .. ..............Łódź 2)myszka2028...????........?????............??????????... . .............????? 3)madziaraxx....31........??????............15pazdziernik ........wielkop MAMUŚKI:

Ja też się doczekałam swojego skarba,będziemy mieć synka:) Co tam u Was? Nikt już się tu nawet nie udziela... Pozdrawiam Was wszystkie,staraczki,ciężarówki i mamuśki oraz ich pociechy:)