Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

wysłałam na maila myszki namiary na NK. oj Ty nasz głodomorku,Ty to już lepiej idź spać,jak rano idziesz do pracy,później będziesz nie wyspana...

Jeszcze posiedze sobie z Wami, milo spedza mi sie czas w waszym "towarzystwie". Mam nadzieje Myszko, ze juz temperatura sie samoistnie unormowala...

Madziarka, Ty to dopiero swietna maminka bedziesz! jestes bardzo troskliwa nawet o obca babe ;) to co to dopiero bedzie jak dzidzia sie zjawi?

Dziekuje Myszko, Ty tez piekniutka! a zdjecia w sukni slubnej na trawie pierwsza klasa! podpatruje ten Twoj kolorek wlosow- jest przeswietny!

zonadamiana:) śliczną tworzycie parę i rodzinę....dzidzia będzie szczęśliwa mając takich cudownych rodziców:) i Wy będziecie szczęśliwi mając taka małą kruszynkę:)

zaakceptowałam :)ja nie byłam zadowolona z koloru.trzeba podkreślic ze zdjecia robiliśmy 3 miesiące po ślubie :)

ale dziś w trzy narąbałyśmy stronek,jak nigdy:) Myszka,zonadamiana i ja-trzej muszkieterowie;)

Kochane, wiecie co? mam takie bardzo mocno widoczne zyly na piersiach...i pojawia mi sie ciemny pasek od pepka w dol...chyba juz schizuje!

mam ja miec 29ego...wiec jutro niby. Na pewno schizuje, ale to cos czego wczesniej u siebie nie obserwowalam...

ja tez mam żyłki ale ciemnej kreski nie widze. myśle ze doskonale znasz swoje ciało i wiesz co sie zmienia.trzymam kciuki zeby @ jutro sie nie pojawiła :)

Ja mam malutkie piersi wiec kazda zmiane widze. No zobaczymy, ale nie nastawiam sie, bo sadze ze moja psychika juz plata mi figle:)

Nie wiem tez jak ciemna mialaby byc ta ciemna kreska ale patrzac w lustro widze ja po prostu. jak sie czujesz Myszka?

ja też sie martwie ze sobie cos wkręcam i dlatego nie mam @ hmmm....mam nadzieje że sobie nie wkręcam. mam przeczucie ze niedługo razem spadniemy do dolnej tabelki :)

Zobaczymy Myszko. Tez bym chciala zeby tak bylo, ale w zyciu roznie bywa.Bardzo dlugo miesiaczki nie masz, gdyby mi sie tak spozniala bylabym pewna ze jestem w ciazy. Tez mam regularne, 28-29 dniowe cykle.

no dla mnie strasznie długo bo zawsze była regularnie.teraz mam takie dziwne przeczucie że to jest to ale pewnie sie rozczaruje :( a wy sie długo staracie??

tu na forum 2 ale tak ogólnie to 3,cięzko nam było sie zdecydować bo przyzwyczailiśmy sie że jesteśmy sami i ze jesteśmy niezależni. ale teraz jestesmy pewni ze, to już czas zeby w naszym zyciu pojawiła sie kruszynka.

Ja mam 24 lata, jestesmy ze soba 4, ale jakos tak sie zlozylo, ze oboje w tym samym czasie doszlismy do wniosku, ze fajnie by bylo powiekszyc nasz sklad. Ja kocham sie kims zajmowac, typowa altruistka jestem, sama dla siebie nie znacze tyle co inni, a potrzebuje jakiejs zmiany w zyciu i wiem ze to na dziecko czekam. Wspaniale byloby ostac marcowa mama, bo zarowno ja jak i moj Luby urodzilismy sie w tym miesiacu, ale wiem, ze bardzo rzadko dzieje sie tak, ze dostajemy to co chcemy, wiec juz nie nastawiam sie tak optymistycznie.

ja urodziłam sie 5 więc rybka.to byłby najlepszy prezent na świecie :) uciekam spać eh nie wiem jak ja wstane...2 godziny snu ???:/