Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Nie za ciekawie. ja wstaje o 8.30. caluje i zycze Ci kochana tego malenstwa. Zrob koniecznie bete w poniedzialek.

Gość agunia_87
hej dziewczyny. ale się napisałyście. jestem pod wrażeniem:) jutro idę do gina. mam dosyć tej niepewności. @ spóźnia mi się 3 tygodnie. też mam żyłki na piersiach ale żadnych inmnych objawów nie mam. tempka też jest mała. robiłam test i jest negatywny. a przynajmniej był taki we wtorek. więc w ciąży nie jestem. teraz ta druga ewentualność. aż strach mnie ogarnia

Oj dziewczynki gdybym wiedziała że jestescie na forum.. tylko ja te noc miałam nieprzespaną Katar z zatok i nie moge spac Mecze sie A wczoraj żyganko...czym jak czym nutellą Buuuuuu

Gość agunia_87
hej dziewczynki. zonadamiana ta druga ewentualność czyli rozregulowane hormony to mnie nie cieszy zbytnio. nigdy nie myślałam że w ciążę tak ciężko jest zajść

Gość agunia_87
zonadamiana i jak @? przyszła?

Hej kobietki bylam dzis u gina juz na 8 rano zeby sprawdzic stan mojesz szyjki macicy I JEST WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU!!!!!:D:D:D:D:D:D ciesze sie bardzo bardzo mocno:):):) Widzialam nawet jak bije serduszko mojego malenstwa:D piekny widok A w czwartek juz na najwazniejsze USG,mam troche pietra ale sie juz nie moge doczekac!!! Moje dziecko wkocu wczoraj zaczelo mnie normalnie kopac :) czulam to niesmaowicie!!! dzis juz tez daje o sobie znac ;) Ale wreszcie mnie juz nie terroryzuje swoim milczeniem ;) To juz 18 tydz i chyba przy 3 ciazy to najwyszy czas na \"kopniaki\" :) Zycze wam tego uczucia z calego serca!!! Mam nadzieje ze i wy bedziecie niedlugo pisac to co ja teraz pisze :) Buziaki dla was No i milego dnia

To super fretka! Cieszymy sie razem z Toba! Chyba wszystkich nas najwiekszym pragnieniem jest mozliowsc poczucia dzidziusia:) Agus, nie mam jeszcze miesiaczki, ale dzis temperaturka 36, 8, wiec mysle ze najpozniej jutro sie pojawi. No trudno- oby wczesnie, by kolejne proby moc rozpoczac:)

Gość agunia_87
fretka to cudownie że już czujesz ruchy dzidziusia:) Odrobina cierpliwości i wszystkie będziemy się rozpisywać jak tam nasze dzieciątka:) ja jutro idę do gina bo dalej nie mam @ a tabletki, które miałam brać 5 dni skończyły się w sobotę. jestem strasznie niepewna co się ze mną dzieje. pierwszy raz mam tak rozregulowane. masakra

Agunia, a ile starasz sie o dzidzie? Nie martw sie, moze zbytnio sie nakrecasz, stresujesz i to powoduje opoznienia cyklu. Mnostwo kobiet tak ma, wiec na spokojnie do tego podejdz.

Gość agunia_87
staramy się od kwietnia. więc niezbyt długo. ale @ spóźnia mi si już 3 tyg. więc wolałabym aby już przyszła i wiedziałabym na czym stoję. z powodu dzidzi się nie nakręcam, co ma być to będzie jestem młoda więc mam czas ale o te hormony się najbardziej boję.

hej dziewczyny Nam sie udalo za 1 razem.Mierzylam tempke,testy owulacyjne i do dziela dalismy sie w 1 dzien jak wyszly mi 2 takie same kreski na tescie owulacyjnym.Na drugi dzien wygladal tak samo test czyli jeszcze o wulki nie bylo ale sie zblizala ale my juz sie nie kochalismy no i jakims cudem sie udalo za 1 razem.Jak to jeszcza corcia tak jak planowalam to chyba napisze krotka powiastke jak spolodzic dziecko i wybrac jego płec.A jak chlopczyk to tez sie bedziemy cieszyc-ale bede totalnie zdominowana przez chlopakow :D:D:D:D:D:D Dziewczynka bedzie Lilly (czyta sie LILI)a chlopczyk wrazie czego Juke i tak sie tez czyta...ale to nie jest jeszcze nic pewnego,moj mąż ma wybrac ostatecznie:)

dodam ze imie chlopca nie jest nic pewnego bo dziewczynka bedzie Lilly na 100% ;)

Gość agunia_87
fretka a kiedy idziesz na usg, potwierdzające płeć dziecka?

no to rewelacja...a jak ta temperatura przedstawiala sie w okolicy przewidywanej miesiaczki? i czy juz wtedy byly jakies objawy ciazowe?

dziewczyny od 42 strony mozecie poczytac jak bylo u mnie z objawami.Daty sa przy wpisach a ja mialam ostatni sex 14 marca takze poczytajcie a datami bedziecie wiedzialy jak i kiedy co bylo,a przy okazji sie tez posmiejecie z tego co pisalysmy ;)

Jak dobrze z szyjka to macie zielone światrło na przytulanie Mi obecnie przeziebienie przeszkodziło A z płcią na usg to jest tak : u naszego kuzyna żony lekarz stwierdził że dziewczynka imię już mieli a w sobote tel urodziła syna! Z ciaza mojej bratowej w wieku 43 lat nie udało się - poroniła

Ja to mam jakies anomalie z ta temperatura. Nie znam sie na tym w ogole- przyznam sie bez bicia. O 6 rano mialam temperature dokladnie 36.84,a teraz juz jest 37,2. O co w tym wszystkim chodzi, nie wiem.

chodzi o to żeby brać pod uwagę pomiary robine wyłącznie rano, po przebudzeniu (robione zawsze o zbliżonej godzinie). pomiarów robionych później nie bierze się pod uwagę ( ponieważ temperatura ciała może się zmieniać w ciągu dnia, w zależności od tego jaka jest temp otoczenia, w zalezności od natężenia wysiłku fizycznego itp. ). pozdrawiam ;)

Czy zawsze w ciazy jest podwyzszona temperatura rano? i ile musi wynoscic? wybaczcie,ze tak wypytuje, ale totalnym laikiem w tych kwestiach jestem:)

Myszko:) i zonadamiana:) jak tam testowałyście już? trzymam za Was kciuki mocno🌻 Agus:) idź do gina kochana i nie martw sie na zapas,może to stres.... psychika robi swoje....

ja na jakiś czas bastuje,uciekam z forum:( ,odezwę sie,jak będzie coś nowego.... pozdrawiam was wszystkie:) pa....

No coz, ja jeszcze nic nie robie, nie testuje. Jak nigdy czuje ze dzis w nocy lub rano dostane @. Jesli tak bedzie to chyba tez znikne. To niezdrowe caly czas myslec o owulkach, @ i wszystkim innym co z tym zwiazane. Madziara, za Ciebie mocno trzymam kciuki. Za 5- 6 dni bedziesz wiedziala co i jak:)

zonadamiana u Ciebie to na pewno ciąża:) bądź dobrej myśli i sie nie poddawaj,nie myśl tak cały czas o @,myśl o ciąży🌻 masz racje dosyć już myślenia o @ o mierzeniu tempki i wogole,czas na relaks i odpoczynek,bo psychika robi swoje....a to jest najgorsze.... ja bastuje,bo już mi psychika całkiem siada,ciesze sie ze dziewczyna udaje sie zajść w ciążę i jestem z nimi całym sercem,ale mi bardzo smutno sie robi i serce mi ściska:(,muszę odpocząć,tak będzie najlepiej... PS.Jestem ciekawa co u mnie test pokaże,chociaż sie nie nastawiam,bo to najgorsze,ten cykl był na luzie....

Madziarka, wlasnie chce zyc juz latem,wakacjami, wyjazdami...odetchnac troche od tego zycia w miescie...ja mam dla Ciebie taka propozycje...bardz tu z nami prosze chocby do tego 4 tego lipca...jesli do tego czasu nie ulozy sie po Twojej mysli to po prostu znikniesz na jakis czas, by pozniej powiedziec nam ze jestes zafasolkowana, ok? a przez te kilka dni wrzuc jeszcze na luz i posiedz z nami dobra duszyczko...ok? :)