Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda16

Chcemy miec dziecko..

Polecane posty

Gość Magda16

Czec.. Mam 16 lat i moj chlopak 22 od roku wspolzyjemy i chcielibysmy miec dziecko.. razem mieszkamy z jego rodzicami i dziadkami.. Ale sie boimy miec teraz bo nie wiemy co reszta na to.. rodzice mojego chlopaka jak by sie dowiedzieli to by nas powisili i moi tez z reszta.. Tak bardzo bysmy je chcieli miec.. Pomozcie

Gość may przekonac waszych rodziców
ze to świetny pomysł?:o

14:41 Martusia16 (lojetu@.pl) Czesc Mam na imie Marta i mam 16 lat od roku mam chlopaka ma 21 lat. Mieszkamy z jego rodzicami i dziadkami. Bardzo chcialabym miec dzidziusia.. wiem ze nie ten wiek ale ja bardzo bym tego chciala z reszta oboje chcemy.. Ale sie boimy co bedzie.. On ma Rodzicow ok ale jak by sie dowiedzieli ze zrobil dziecko to chyba by go powiesili.. Moi rodzice w sumie nie wiem co by zrobili.. ale nie bylo by raczej dobrze.. Mysle tez o tym jak ludzie by patrzyli i gadali..Zareczylismy sie juz i bardzo sie kochamy.. Ja ciagle mysle o dziecku .. wyobrazam sobie jak by to wygladalo jak bym juz je miala.. jaki by mialo pokoj itd.. nie raz ogladam rzeczy dla maluszkow.. nie wiem czy to dobrze.. Mialam 14lat kiedy zajmowalam sie 2 tygodniowym maluszkiem.. zostawalam z nim na noc itd. Ja bardzo prosze forumowiczow o porade a nie tyranie! jak macie pisac glupoty to sobie oszczedzcie to ja chce tylko pomocy!!! To juz teraz jestes Magda16 a chłopak ma 22 lata a nie 21?

Gość nic nie zrobisz
nastepna nawiedzona oczekująa pomocy z byle gownianym problmem. TO MY CI MAMY TE DZIECKO ZROBIC CZY JAK????????????? W CZYM TY CHCESZ TEJ POMOCY CO MAMY ZROBIC, zadzwonic do tesciowej i powiedziec jej o waszych pragnieniach? Dziecko za sam fakt ze on z tobą sypia jest u mnie skreslony i juz mieszkacie razem to w ogole, Wlanie skonczylam oglądac rozmowy w toku pod tyt szczeniaki mają dzieci polecam bo bys sama zobaczyla jak kolorowo bylo na poczatku a jakie problemy mają teraz te 16 letnie matki.

Gość Magda16
Szceniakiem to Ty moze jestes!!!!!!!!!!!!!! Ja poprosilam o porade a nie o glupie wypowiedzi prostaku! i to nie ja jestem Martusia16 tylko Magda 16!!!

Gość tatarata
Tak,pewnie po programie wszystkie 16-latki zapragnęły mieć dzieci :O

Gość Magda16
Po co Wy tu w ogole wchodzicie skoro piszecie takie glupoty!

Gość dzieciaku
nie uważasz że trochę za wcześnie na rodzenie dzieci? Co z twoją edukacją chcesz żeby się wstydziło tępej matki Ina litość Boską co ty masz za rodziców że pozwalają ci w tym wieku mieszkać z chłopakiem przecież ty jeszcze rok temu lalkami barbie się bawiłaś !

nie uważasz że wpisy Martusi16 i Magdy16 są niemal identyczne? I nagle znalazły się2 16-sto latki które mieszkają z chłopakiem,jego rodzicami i dziadkami i chcą mieć dzieci ale boj.ąsięswoich rodziców?

Gość nic nie zrobisz
przeczytaj jeszcze raz Ty malointeligentna dziewczynko otoz napisalam tylko tytul programu a byl taki szczeniaki mają dzieci - i jestes wlasnie takim szczeniakiem ktory mysli ze bedzie pieknie a nie bedzie i sama sie przekonasz.

Gość durna prowokacja a jesli nie
to powiem ci, że ja urodziłam dziecko w wieku 16 lat i chociaż je kocham i ułożyłam sobie życie, to nie raz i nie dwa żałowałam, że tak wcześnie sie to stało :o Też myślałam, że dziecko to taka fajna żywa laleczka, która śpi kiedy jestem zmęczona a kiedy chcę się z nim bawić, to ono też :o A okazało sie zupelnie inaczej :o Ja próbuję się uczyć do klasówki, a młody beczy, środek nocy, młody beczy, nie widzę na oczy ze zmęczenia, mlody beczy bo trzeba go przewinąć :o Itp. itd. Ciągłe zmęczenie, ciągły brak kasy, krzywe spojrzenia, ploty ... :o

Gość Magda16
ja to rozumiem jak jest jak sie ma dziecko bo zajmowalam sie dzieckiem kiedy mialo 2 tygodnie.. zostawalam z nim na noc itd tak ze wiem jak to jest

Gość durna prowokacja a jesli nie
Guzik wiesz :o Zajmowanie sie dzieckiem, cudzym, przez jakis czas, to zupelnie co innego, niż zajmowanie sie wlasnym :o

do czego to dochodzi, ze dzieci chca dzieci! zdaj mature a chlopakowi niech przestanie rosnac mleko pod nosem! zarabiasz na siebie? a on? moze trzeba zaczac od USAMODZIELNIENIA SIE??

A tak poza tym to gowno rozumiesz że tak brzydko powiem! Zajmowanie się cudzym dzieckiem to nie to samo co soim własnym.Bo po pierwsze-nic Cie to nie kosztuje pd względem finansowym,po drugie-zawsze mozesz je oddac jego wlasnym rodzicom zeby odpoczac sobie lub gdzies pojsc i można by tak było wymieniac bez konca. Ja tez przez ponad 4 lata zajmowalam sie dzieckiem,bywało ze i przez 24h/dobe ale jak urodzilam wlasne to jest zupelnie inaczej.Ciężej,a jestem sporo od Ciebie starsza.

Gość koteczek1984
dziecko sypia z doroslym facetem,dziecko mieszka nie z rodzicami ale ze swoim chlopakiem,dziecko chce miec dziecko............ Tagedia, co się dzieje z tymi dzieciakami?

Gość ejbisi
Dobra rozejdzcie sie bo ktos sie jara ze taką zajebista prowokacje wymyslil.....

Gość Magda16
ejbisi ma racje:) Jakie te ludzie sa glupi!!! tacy sa polacy hahahah

Gość koteczek1984
mówisz o sobie dzieciaczku?

Gość blue-true
"jakie te ludzie sa głupi" ja pierdole... nie dosć że dziecko nie dosć ze głupie nie dość ze sie puszcza to chce mieć dzieci. smutne to, ale jakze prawdziwe

Gość Magda16
Ty jestes glupi/glupia i ty sie puszczasz. Nie mowilam o was!!!