Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdroska behogr

Zazdrosc - wierszokletka piepszona sie znalazla

Polecane posty

Gość zazdroska behogr

z moim cholakiem jestesmy w zwiazku jakies 5 lat mieszkamy razem jest absolwentem filologii polskiej jedank nie pracuje w zawodzie a w firmie handlowej mimo wszystko mlosc do literatury i filozofii w nim drzemie zreszta jest to jedna z cech ktora mnie ujal ;-) nasz dom jest domem otwartym mamy wielu znajomych ostatno czyli jakies7 mesiecy temu moj chlopak poznal dziewczyne ktora jest po filozofii no i znalesli wspolny temat nie milam nic przeciwko aby nas odwiedzila zreszta w towarzystwie swojego faceta pierwsza wizyta byla mila ale dwie nastepne wytracily mnie z rownowagi denerwuje mnie toze tak siwitnie sie rozumieja z moim damiankiem hahahah hihihi i tak cale kilka godzin a pamietasz? a czytalas? sraczki mona dostac:-) fakt ze moj damian mnie przytulal przy niej ale denerwuje mnie ta ich znajomsc powiedzalam mu o tym a on wyskoczyl na mnie ze przesadzam ze to ze byla u nas 3 razy o niczym nie swiadczy chyba i ze zaprasza ja do domu a nie urzadza spotkania w kawiarniach a ja jestem zazdrosna!!!! i jej nie lubie

ja ci radze samej bardziej edukowac sie w tym kierunku - nie bedzie musiał z nią rozmawiac na takie tematy, bo rozmowa z tobą mu wystarczy;)

Gość zazdroska behogr
tak ja tez lubie czytac lubie ksiazki ale nie az tak jak moj facet czesto rozmawiamy ale nie tak jak oni - doslownie dopowiadaja sobie koncowki zdan denerwuje mnie to ale niechce wyjsc na chorobliwie zazdrosna

Piszesz \' dom otwarty \' ... może najwyższy czas go zamknąć :) zawężyć grono znajomych .. takie otwarte domy nie wróżą dobrze

Gość zazdroska behogr
w ten piontek wierszokletka znow przyjdzie zaprosil ja moj facet i nie wiem czy wyjsc z domu czy co powinnam zdobic ??ja jej nie cierpie!!! a ona jest jeszcze taka slodziutka dla mnie------- zgroza

Gość do GAGA i GABI
na początek może kup sobie słownik ortograficzy, bo ja od razu gorzej oceniam faceta, który robi błędy> pewno to działa i w drugą stronę, jak zobaczy, że walisz byki a ona umie ładnie pisać, to masz przesrane. P.S. chodzi mi o słowo 'piepszona) :P

Gość zazdroska behogr
otwarty w sesie ze mamy wielu znajomych damian mial wczesniej kolezanki ale nie przeszkadzalo mi to to tej pory wiec ,,otwarty,, w tym sesie

Gość zazdroska behogr
piepszona - napisalam tak specjalnie aby nie wygwiazdkowali :-) hiihihi

Gość do GAGA i GABI
o "sęsie" i "piontek" tez :O Jakoś tak mi się ortografia z inteligencją kojarzy. :P

Gość solanka
posiedź z Damiankiem i niech pouczy cie interpunkcji - bo ta juz nawet nie kuleje, a leży i kwiczy

Gość do GAGA i GABI
sprawdzam "pieprzony"

Gość do GAGA i GABI
nie wygwiazdkowali :P

Gość zazdroska behogr
hehehe pisze szybko bo jestem zla i nie zwracam uwagi a wy sie czepiacie mam problem a wy sie czepiacie matko!!

Gość zazdroska behogr
moje pytanie jest takie jak myslicie wyjsc z domu jak ona przyjdzie??

nie wychodzi z domu!! to po pierwsze a po drugie samej znalezc sobie kolegów 'tylko do pogadania':P

Gość zazdroska behogr
nie mam na to czasu ostatnio mam duzo pracy sama nie wiem co ja mam o tym myslec ta dziewucha jest denerwujaca i jeszcze mlodsza i ladna nawet niby taka nic nie wiedzaca i ,,a co bys mi polecil??,, itd slodka idiotka a ten sie cieszy ze taka fajna kobita i co ja mam mu awantury robic??