Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 czuję po podniebieniu i kawo-wstręcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AgUsIaa ia Napisano Wrzesień 16, 2008 cionża pewnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 chciałabym :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 aspirynę brać czy zaczekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małorolny Henio 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 ja bym brał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem najlepiej Napisano Wrzesień 16, 2008 nie brałeś gripexu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 nie mam aspiryny :O mam gripex :) z tego co pamiętam to był skuteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 ja wiem co ci jest ;).....grypa cie łyka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 Faceta weź i się wygrzej :-) Syropku się napij.... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GRYPSKO LUŚKI Napisano Wrzesień 16, 2008 kobita nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 zawsze tak się zaczyna :( czuję dziwność na podniebieniu, boli mnie skóra i nie mogę napić się kawy bo mi nie smakuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojoejeje Napisano Wrzesień 16, 2008 Lucie- jak ja daaawno Cie nie czytałam :) na grypę najlepszy RumJanek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 i gardło mnie boli :( kurwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfjkfldk Napisano Wrzesień 16, 2008 rumianek + 2 lyzki modu + plaster cytryny zawsze pomaga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pirania33 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 ja polecam herbatkę zdrowotną; z miodem, cytryną i spirytusem - na gorąco i pod kołdrę!! cud malina! i dobre i skuteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 chwilowo nie mam spirytusu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pirania33 0 Napisano Wrzesień 16, 2008 to koniak - też się nada... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2008 ;) chyba spróbuję telepie mnie paskudnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach