Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolek alpejski

FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY - czy ma ktos z was? czy sie sprawdza?

Polecane posty

Gość fiolek alpejski

Gość balladynka32
dziewczyny - dolaczam do pytania, bo widze, ze na allegro schodzi jak cieple buleczki

Ja kupiłam nocnik z muzyką dla mojej siostrzenicy- efekt był taki, że się wystraszyła i nie chciała siusiać na nocnik wcale. Może to jest fajne ale chyba trzeba niektórym dzieciom najpierw zademonstrować nalewając wodę:P

u nas sprawdzil sie tylko zwkly,tradycyjny nocnik,wszelkie wymyslne i grajace byly nie do przyjęcia przez moja corke.na te \"nowoczesne\" nie chciala siadac,a na tradycyjny usiadla i w 3 dni miala opanowane nocnikowanie.u moich znajomych bylo podobnie>.>>to taka moja rada :)

mieliśmy - nie wiem czy ten nocnik czy naklejki ale Syn dość szyko załapał nauke siusiania :) ale po roku nocnik dostał jakegoś wirusa :) i np. jak nikt go nie dotykał, nikogo nie było naweł w ubikacji nocnik sam zaczynał grać.. a najlepiej jak u nas była Teściówka - poszła do wc i akurat się nocnik włączył :) ale ciotka z niej grzała że stara a się do nocnika przmierzała :)

Gość balladynka32
ja to nawet sie do niego nie przymierzam, tylko zastanowilo mnie to ogromne powodzenie tych nocniczkow, kupilam malemu (ma 14,5 miesiaca) nocniczek zwykly z kaczuszką - omija go szerokim lukiem, chyba, ze trzeba powrzucac kasztany, to wtedy spoko. na razie jakos nie widze szans na przyuczenie go do nocniczka - jeszcze jest za malo kapujący w tych sprawach,

Blondyna- nockik z wirusem, dobre! balladynka32 a tobie z własnego doświadczenia mogę poradzić, żebyś raczej nie pozwalała się dziecku nocnikiem bawić, bo nie będzie się kojarzył z siusianiem tylko z zabawą. Mój mały tez się bawił i potem ten nockin miał 2 zastosowania a ja znajdowałam w siusiach zabawki i nawet biszkopty jak już nie wołał tylko sam siadał:P

Gość balladynka32
hehe, dobre. moj na bank robil by to samo. odstawilam nocnik na balkon - niech poczeka. ja ostanio znajduje zabawki w kubelku na smieci, wiec teraz zanim zawiaze worek zawsze przejrze jego zawartosc - a tam zapaszek pieluszek w nos. maluchy to mają inwencje.

ja też kupiłam, tylko posadziłam małą zanim włozyłam baterie. Małej sie podoba, chetnie siada, robi co trzeba i ..... Teraz stwierdziłam, ze tych bateri nie włoze bo moze sie przestraszy...

Po co Ci taki nocnik ?? dziecko bedzie się chciało nim bawić a nie robić kupę, to ze się dobrze sprzedaje nei znaczy ze powinnaś go mieć ludzi emyślą ze jak kupią dziecku taki nocnik to w 4 miesiacu juz bedzie w niego siusiał. Ja miałam zwykły nocnik niebeiski na dodate a ajestem dziewczynką i nauczyłam sie robić siku na niego. Swoja drogu wkurzała by mnei melodia w kiblu jakbym zrobiła siku, tym, bardziej ze te melodie są okropne !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość balladynka32
ja na bank tego nodnika nie kupie, tylko po prostu bylam ciekawa, jak sie sprawdza w uzyciu, ze tak ludzie go kupują