Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa......

Wstydzę się iść do pracy. To głupie.

Polecane posty

Dobra, to głupi topik, ale trudno. Wstydzę się iśc do pracy. Bo nie lubię długo przebywać z innymi ludźmi. A w dodatku mam wrzody żołądka i czasami, zwłaszcza jak długo nie jem, wali mi z paszczy😭 :(

Gość kasssa
mam podobny problem, oprocz wrzodow na szczescie, no ale za cos trzeba zyc

Gość eee nie przesadzajcie
wiadomo są typy samotników którzy lubia przebywac sami,

Tak, pierwsza praca:( Koniec wolności itd., jestem ogólnie załamana:O Będę pracować przy tworzeniu sieci internetowych. Ogólnie nie z ludźmi, ale firma stawia na integrację i takie tam:O Mam doła:(

Ale Wy nie rozumiecie. Ja nie lubię przebywać z innymi tylko ze względu na swój stan zdrowia. Wydaje mi się, że jestem dziwna. Mam kompleksy z powodu stanu zdrowia. Musze często jeść, śmierdzi mi z paszczy, często źle się czuję. Do tego ostatnio dowiedziałam się, ze mam zespół policystycznych jajników i czuję się jak COŚ, jakbym w ogóle nie była kobietą:( Jest mi przykro, bo nie rozumiem, dlaczego to wszystko dotyka mnie. Patrzę na moich znajomych i są zdrowi. Ja zawsze dbałam o siebie i dbam, a mimo wszystko jestem jakimś dziwolągiem:(

Gość nerka to ja
też jestem chora (ukł pokarmowy) i mam problem w związku ztym, także Cię rozumiem :(

Gość to dosc rposte
Noś przy sobie małe landryneczki i problem paszczy będzie z głowy. Ludzie nie gryzą, really. Mam w pracy koleżankę, która jak wsiądzie do auta, to całe oddechem zasmrodzi, :P ale i tak wszyscy ją lubią, ze mną włącznie, bo jest b. miła i poukładana sensownie, a nie każdy ma czułe powonienie. :)

Gość ***roksanka25***
dasz rade nie łam sie przynajmniejt roche kasy Ci wpadnie poznasz nowych ludzi może jakis w oko Ci wpadnie kto wie?.....ja siedze u chłopaka za ganicą i nie moge znalesc pracy problemy z językiem i wiesz co strasznie się czuje nikomu nie potrzebna nie mająca własnej kasy koszmar popatrz na to z innej strony kontakt z ludzmi zawsze jest potrzebny ja siedze pół dnia sama i wszystko bym dała żeby gdzieś do pracy miedzy ludzmi isc...pozdrawiam

Kurcze, ja nie mam problemów z językiem, z pracą, ze znajomymi, ale mam teraz doła:( Może dlatego, że źle się ostatnio czuję. Nie mogę jeść cukierków, bo one powodują większe wydzielanie śliny a cukier zakwasza żołądek, więc będzie mnie brzuch bolał...

A jak uważacie, czy w takiej większej ale luźnej w miarę firmie można jeść w ciągu pracy?

Gość ***roksanka25***
a tik taki??albo orbit?albo są teraz te listki takie może cos w tym stylu??:)

Gość ***roksanka25***
Myśle że tak najlepiej rano sie najedz a pozniej już napewno dotrwasz to jakiejś przerwy

No ale jak się najem to pęknę;) Chodzi o to, że muszę jeść często, nie jakoś dużo. I nie chodzi o to, że ludzi odrzuca ode mnie i zabijam ich smrodem:) Chyba nie;) Ale czasami, jak długo nie jem, albo jak mi się pogarsza, po prostu jak każdemu z wrzodami żołądka lekko mi jedzie z paszczy.

Gość ***roksanka25***
to wez szczoteczke i paste do zębów troche wyolbrzymiasz problem jakos dasz rade!

Gość żmuda jest najpiekniejsza
a ile masz lat kochana?

24

Pocieszam się, że i tak będę pracować z komputerem, a wiecie, jak zazwyczaj wyglądają pokoje i pomieszczenia informatyków- bałagan i walające się po kątach pizze:D To może nikt mnie tam nie zauważy:)

Gość kup sobie spray
do ust odświerzający i noś w torebce. Psikaj jak będziesz szła siusiu np. Takie psikacze są ogólniedostępne.

Oj, ludzie:O No napisałam, ze nie o to chodzi:(

Gość chron mniee
skoro nie o TO chodzi to w takim razie po co zawarlas TO w poscie ? :o

Gość vvvvv
najgorzej jak w twoim otoczeniu znajdzie sie jakaś niemiła osoba, wtedy będziesz sie denerwować każdym wyjściem do pracy

to chyba nie od wrzodów żołądka... mój znajomy nie ma wrzodów, a jedzie muuuu ja mam problemy z jelitami i tez nie jest wesoło, bo nie powinnam zbyt długo siedzieć, a pracę mam siedzącą właśnie.. a czy z problemem zapachu z ust byłaś u jakiegoś lekarza? był tu taki temat gdzieś... poza tym może rzeczywiście jakieś gumy miętowe, miętusy (uwielbiam to słowo :)), cynk organiczny....