Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

test pozytywny a brak objawów ciąży

Polecane posty

no właśnie test wyszedł pozytywnie a ja w ogóle nie czuje sie jak w ciązy tzn zero objawów , nie mam co prawda okresu ale cykle nieregularne wieć się zastanawiam o co chodzi??? ktoś tak miał

podnosze

niektóre kobiety nie mają jakiś specjalnych ciążowych objawów wiekszosc tego typu \"atrakcji\" zaczyna sie ok.6-7 tyg.takze badż cierpliwa,ew.odwiedz lekarza:)

Gość ja nie mialam zadnych objawow
dopiero w 4 miesiacu jak zaczal rosnac brzuszek... gdyby nie brak okresu i regularny seks to bym nie wpadla na to, ze jestem w ciazy...

ja nie mialam żadnych objawow do 7 tyg. a teraz to w nadmiaze , a moja przyjaciolka jest w 9 tyg. i tylko raz wymiotowała wiec ... roznie to bywa

ja w drugiej ciazy tez na poczatku nie mialam objawow test zrobilam od niechcenia, tez cykle mialam nieregularne i wydawalo mi sie ze 2 dni spoznia mi sie okres, a tu wyrazne II kreski-szok normalnie :) dopiero po tygodniu, dwu przyszly pierwsze nudnosc, zmeczenie itp wiec wszystko jeszcze przed Toba ;)

Gość ciąża2

właśnie też się martwię, bo w 1 ciąży wiedziałam jeszcze przez dniem miesiączki, chociaż się nie spodziewałam, bolał brzuch, jajniki, piersi, a teraz żadnych objawów, a testy codziennie pozytywne coraz ciemniejsze, czy ktoś tak miał i wszystko było dobrze? 😞