Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witajcie11

DIANE 35 /trądzik! DLA KOBIET KTÓRE JUŻ RODZIŁY???

Polecane posty

Gość witajcie11

Mam pytanie! Od lat brałam Diane 35 ze względu na trądzik,później odstawiłam bo staraliśmy sie o dziecko. A teraz -po ciąży znów zaczęły sie problemy z trądzikiem,jest coraz gorzej! czy wiecie czy diane jest dla kobiet ktore juz rodzily czy raczej stosuje sie ją tylko u młodych dziewczyn? PODZILECIE SIE PROSZĘ WIEDZĄ NA TEN TEMAT!

Gość Ja stosowałam
i powiem, ze zadnej roznicy nie widzialam. Jedynie ze bardzo przytlam, ale ja odstawilam. A tradzik nadal jest ;/ mam na to masc z antybiotykiem, ale powiedziano mi, ze niestety po ciazy hormony tak sa poprzestawiane, ze tak powiem, ze niestety moze sie utrzymywac ow tradzik bardzo dlugo.

Gość witajcie11
Kurcze, jak długo stosowałaś? nie pomogło na trądzik? ja miałam trądzik straaaszny! brałam antybiotyki,masci,najdrozsze kosmetyki!Ganiałam do dermatologów! Az w koncu usłyszałąm o DIANE-po 3 miesiącach miałam buźke piękną! ani jednego pryszcza!!! cud,miód. A teraz...:( nie wiem za bardzo co robic,truć sie hormonami nie chce ale znów sie meczyc z tym trądzikiem?

Gość witajcie11
A MOŻE KTÓRAŚ Z WAS PO CIĄŻY MIAŁA PROBLEM Z TRĄDZIKIEM

Gość możesz stosować
Dianę można stosować niezależnie od wieku , ale zrób najpierw badania !!! Chcesz ją brać do końca życia??? Nie wolno, można brać tylko 3 lata. Ja brałam Dianę 3 lata, a potem od razu przeszłam na Cilest i trądzik nie powrócił. Zrób poziom hormonów, być może wystarczą ci normalne tabletki, są mniej szkodliwe.

Gość witajcie11
no widzisz,ja 5 lat brałam diane! nigdy mój lekarz nie wspomniał ze nie mozna tak długo czy żeby przerwy robić itp! konował jeden