Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że niby nic

pająk

Polecane posty

Gość ja też jestem większa
ale pająk jest straszniejszy.....

Gość nie wytrzymam z nią
ja też to mam:/ stwierdzona arachnofobia.

A na mojej szafce przy łóżku jest wielki ptasznik ( w terrarium oczywiście)

swoją drogą- przeżyło by to paskudztwo, jakbyś je wywalił teraz na dwór??? tak tylko z ciekawości pytam;P

no raczej nie.. Kiedyś mi spierdolił... poradził sobie z własnej roboty terrarium. Zauważyłem, że go nie ma jak już musiałem wychodzić na maturkę. Mieszkałem jeszcze wtedy z babcią i rodzicami. Spieszyłem się i nie mogłem się zdecydować, czy powiedzieć babci że pająk chodzi gdzieś po domu... wtedy by spędziła kilka godzin w ogrodzie, albo nic jej nie mówić, ale gdyby go zobaczyła, dostałaby zawalu. Na szczęście zobaczyłem że zza łóżka wystawało jego jedno odnóże i go złapałem... Wieczorem kupiłem w chuj drogie terrarium i już mi nie ucieka :D

słuszne to i sprawiedliwe. kolega ma takie dziadostwo w domu, samicę, wredną, kiedyś mu spadła, po drodze w coś tam przypindoliła i wylądowała bez nogi:/ lekko się podirytowała, ale dała się złapać i zamknąć a noga.. odrosła:/ mutanckie ścierwo:( brrrrr

nooo... mówię, że to jest mutanctwo:/ kolega płakał, że jego biedny pajączek się potłukł, 3 dni nie spał, bo latał sprawdzać , czy nie zdechło to dziadostwo, a to się zregenerowało normalnie:/ nie chciało mi się w to wierzyć az:/

Gość PAJĄG
SPOKO NIE BÓJCIE SIE :classic_cool: