Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waran25

ile miałaś lat

Polecane posty

Gość plkw
22 i jest on mojm facetem do dzis:)

jakieś 7. pomagała mi mama, bo nie dawałam rady utrzymać miksera i zapaskudziłabym całą kuchnię bitą śmietaną :P

w 1987 loda nie robilam, bo miałam 4 lata;))) uważaj,żebym ja nie zadała podchwytliwego pytania;) byłoby z czarnego sportu i nie miałbyś szans:P

Gość a ty Mietek ile
miałeś lat jak pierwszy raz zrobiłeś loda?

Gość Pielęgniareczka
19 ;) Był moim narzeczonym. Bardzo nalegał na seks a ja chciałam z tym poczekać do ślubu. Romantyzm itd. Tak więc znaleźliśmy środek zastępczy...

Gość trbtb
nie robię, kupuję te robione to nie to samo, no bo co nazwać lodem: mrożoną śmietanę z paczki?? (bleeee) a tak w ogóle to te od Grycana są najlepsze

Gość Akyszka
prawiczej jesteś zaje...:D I mówie to powaznie;) no..z lekkim przymrózeniem oka:) Ja mam 18, nikomu nie robiłam, ale rączka...owszem. Jeżeli zrobie komus loda to nie pierwszemu napotkanemu facetowi tylko komus wyjątkowemu..wg mnie to bardziej intymne niz sam sex. A co do prawiczka....niby smieszne wypowiedzi ale jednak....wielu facetów ma takie podejscie ale wstydzą sie do tego przyznac;) Nie dziwie sie, dupodajki lubią na impreze, na 1 raz, na stałe juz nie;) Ale cóz....my sie wycfaniłysmy...tez bierzemy prawiczków:D

Gość olga99
ja miałam 17albo16... i było ich kilku poprostu lubie to :) inni lubia pływać chodzić do kina a ja robić lody ...

ile miałąś lat jak pierwszy raz zrobiłaś loda ?-----------PYTANIE MALO ZROZUMIALE ; NADAJE SIE NA FORUM O GOTOWANIU ::: SPYTAJ SIE CUKIERNIKA JAK SIE LODY ROBI!!!!

Gość elkaxxx
13, a dziewictwo 12

Gość Wybrednie/
19,5 a dziewictwo- na calosc poszlam dopiero w wieku 24,5

Gość ja mam wiele takich przezyć
16, to było za moim drugim razem z facetem :D Od razu z połykiem, bo jeszcze wtedy nie miałam internetu i nie wiedzialam, że to obrzydliwe :D

Gość Kayko
17 i sporo czasu minęło od kiedy pierwszy raz się z nim kochałam. to dla mnie bardziej intymne od seksu