Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Niech ktos ubije ta fili żankę

Polecane posty

ze ze szkołą to się zgodzę specjalną :D ona est tak sprawnie intelektualnie że aż mnie zatyka, okazując to szczególnie poprzez używanie słów, których znaczenia w żaden sposób nie umie przyswoić, nie mówiąc już o logicznym dopasowaniu ich do kontekstu w jakim zostały umieszczone więc sory, ale pozwolę sobie nie zgodzić sie z twoją opinią i czynię to zupełnie bez emocji, no, może z lekkim rozbawieniem objawiającym się delikatnym, nieco ironicznym uśmieszkiem :)

Gość Cztery odwierty
Generalizując można powiedzieć, że Filiżanka jest dla Was kimś w rodzaju dobrego ducha, a już na pewno spiritus movens. :-)

nie jestem pewien czy jest kobietą ale szkoły i inteligencji także emocjonalnej, sprawności intelektualnej... ma dobroczynny wpływ na środowisko tak społeczne jak i przyrodnicze...

Gość warkocz nerwy ci puszczają
Warkocz, czasami faktów nie ukryjesz pod ironicznym postem. I nawet nie zaprzeczaj, że jak rano jedziesz do pracy to z myślą:'fajnie, znowu odpale sobie kafeterię' :D

Gość Cztery odwierty
Ależ Ajron, masz pełne prawo nie podzielać mojej opinii. :-) Ja się jednak opieram na osobistym doświadczeniu. Ileż to razy nazywano mnie już kretynem, pedałem, idiotą, tępym bucem, niewykształconym gówniarzem, emocjonalną szmatą, rozchwianym psychicznie dziadygą... Soczystych określeń można by mnożyć. :-) I co z tego?

Gość Cztery odwierty
To se walnij lufkę i załatwione.

warkocz nerwy ci puszczają-----> jak jade rano do pracy to nie tylko mysle o tym że odpale kafaterię ale przedwszystkim, że ja stary obleśny typ znów będę walił konia pod forum i giętkiego 🖐️:classic_cool:

Cztery odwierty Ależ Ajron, masz pełne prawo nie podzielać mojej opinii. Ja się jednak opieram na osobistym doświadczeniu. Ileż to razy nazywano mnie już kretynem, pedałem, idiotą, tępym bucem, niewykształconym gówniarzem, emocjonalną szmatą, rozchwianym psychicznie dziadygą... Soczystych określeń można by mnożyć. I co z tego? No patrz pomarancz jakoś ja takich dziwnych doświadczen w zyciiu nie mam :) ciekawe czemu?:D

odwiert - ale zauważ jeszcze jedną rzecz - ty potrafisz mimo wszystko normalnie coś napisać, bez złośliwego obrażania interlokutora , natomiast filiżanka niestety takiej umiejętności nie posiadła :)

i tak jeszcze na marginesie jeno - nie spiritus movens, a jedynie co najwyżej złosliwy genius locii :)

Gość Cztery odwierty
Bez urazy, V33, widocznie nie jesteś dostatecznie prowokacyjna. Ale możesz u mnie poterminować. :-)

Gość Cztery odwierty
Ajron, ale Wy chyba Filiżance dłużni nie pozostajecie, no chyba że się mylę, bo ja jestem nieco przyślepy. :-)

Gość Cztery odwierty
Swoją drogą, może się Wam narażę, ale ja podziwiam Filiżankę za jej waleczność, nieustępliwość i hart ducha. :-)

tu muszę się niestety z tobą zgodzić, odwiercie, ale też i zauważyć pragnę, że poziom jaki prezentuje w swoich wypowiedziach rzeczona filiżanka nawet anioła potrafiłby przyprawić o irytację i rzucenie soczystej koorvy :)

owszem, prezentuje wszystkie wymienione przez ciebie przymioty, co w połączeniu z totalnym brakiem wyczucia, tępym uporem i niczym nieuzasadnionym poczuciem swojej lepszości czyni z niej doskonały materiał na działacza PiS :D

ja też- ponieważ każdy kto na pewnym topicu rozmawia(daje się sprowokować) z filiżanką będzie robił mi laskę. Naprawdę nieustępliwość filiżanki cieszy mnie niezmiernie;)

Cztery odwierty Bez urazy, V33, widocznie nie jesteś dostatecznie prowokacyjna. Ale możesz u mnie poterminować. nie musze prowokowac aby zaistnieć :classic_cool: to nas rózni ;)

Gość Cztery odwierty
W takim razie ja jestem ponad anioły, Ajron. Mnie by nie dała rady wyprowadzić z równowagi. :-) Poza tym, po co od razu się rugać, żeby porządnie dopiec?

Gość Cztery odwierty
:-) A na czym polega istnienie, V33, bez prowokacji. NIe jest to przypadkiem istnienie dość nudne?

jedziesz Maniek, jedziesz... {aby podkreślić me niewątpliwe walory intelektualne dodam że to parafraza cytatu z filmu "Forest Gump"}

Gość Cztery odwierty
Chyba nie doceniłeś zalet Filiżanki. Ja bym się raczej upierał, że z takimi cechami ona by się nadawała na modelową czekistkę. :-)

Cztery odwierty A na czym polega istnienie, V33, bez prowokacji. NIe jest to przypadkiem istnienie dość nudne? niestey ludzie inteligentni raczej nie popadają w nude ;)

odwiert, żeby komuś dopiec nie rugając go to niestety ten ktoś musi mieć tą odrobinę inteligencji niezbędną do zrozumienia przytyku, a w tym przypadku niestety taka sytuacja nie występuje :)

Gość Cztery odwierty
Teza mocno ryzykowana, V33. :-)

Gość Cztery odwierty
Czego chcecie, sprowadziliście akcję wzajemnego zwalczania się do poziomu rynsztoku, to teraz walicie do siebie gównem i polewacie kubłami pomyj. :-)

już raz ci przyznałem w tym przedmiocie rację, nawet nie będę próbował temu zaprzeczyć zadziałało stare mądre żydowskie przysłowie - nie próbuj kłócić się z idiotą, sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem :)

Cztery odwierty Teza mocno ryzykowana, V33. Nie boję się ryzyka:classic_cool: rynsztok tworza indywidua tego forum ;)