Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIRT

WIELKA BATALIA O SZCZUPŁĄ SYLWETKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Daję sobie doskonale radę ze swoimi słabościami .Wczoraj jadłam tylko 2 razy i to niewiele , niezapaliłam ani jednego papierosa choć mnie skręcało . Patrycja jak u Ciebie po imprezie ?

Zaraz na jedynce jest program ,, Jesteś tym co jesz \'\' .Oglądacie to ?

Gość Paaatrycjaaa
Troche za duzo alkoholu w sobote a za malo jedzonka. Ale musze sie pochwalić:) wczoraj zjadłam torta;)) dziś co prawda było tylko skromne sniadanko poki co,ale nie jestem w ogole glodna. Wlaczylam tv i zobacze ten program,o ktorym napisalas Mirt.

Witam :) Troche pozno, ale tez wlaczylam telewizor:) Ostatnio zle mi idzie moja dieta:( Nie moge powstrzymac sie od podjadania :( Pozdrawiam

Witam Was raniutko............... Wczoraj minęło mi spokojnie .Nie jest łatwo ale staram się jak mogę.Zaraz jadę do pracy , odezwę się po południu.

Witam Dziś u mnie okropna pogoda , aż się z domu nie chce wychodzić .Cóż obowiązki wzywają i trzeba zasówać do pracy . Z dietą się trzymam , wczoraj jadłam 3 razy .W spodnie nawet się lekko dopinam choć nieco brzuszek wystaje . Szkoda że nikt tu wczoraj nie zajrzał.Wczoraj po południu nie miałam czasu wejść w komputer , może dzisiaj mi się uda .Zobaczymy.Mimo pogody życzę SŁOŃCA W SERCU I W DUSZY !

Witam:) U mnie tez brzydka pogoda :( Pada, wieje i siedze z synkiem w domu :( Jesien i zima to dla mnie najgorszy okres :(Pewnie bede siedziec w domu i pocieszac sie jedzonkiem :( Co do dietki to staram sie, ale czasem moja slaba wola daje sie we znaki:( Tak do 14 potrafie sie opanowac, ale po poludniu jakos ciezko mi nie myslec o jedzeniu :( No coz nikt nie mowil, ze bedzie latwo. Marzy mi sie, ze wchodze do sklepu i przymierzam rozmiar 40 :) Czy to wogle realnie? Moim bledem jest rowniez wazenie sie kazdego dnia co jest demotywujace. Wiem znowu wszystko widze w czarnych kolorach. Powinnam byc bardziej optymistycznie nastawiona. Pozdrawiam Was serdecznie i pisac dziewczyny co u Was?

Jesień jest okropna. Coraz zimniej a ja coraz głodniejsza od tego zimna się robię. Też tak macie, że apetyt rośnie odwrotnie proporcjonalnie do temperatury?

Ja tez tak mam, ciagle cos szukam do jedzenia. Latem natomiast to sie wiecej z domu wychodzi nie myslac o jedzeniu. Juz mnie w zoladku ssie :( Pozdrawiam

Gość Paaatrycjaaa
A na mnie jesień podziałała w drugą stronę...w ogóle nie mam apetytu;/ o ale cóż dziewczynki, raz na wozie raz pod:) z każdej porażki trzeba jakieś wnioski wyciągnąć i dalej walczyc! Jak u was w ogole postepy w odchudzaniu? BUziaki;*

Witam :) U mnie jak narazie zadnych postepow. Pozwalam sobie na wiele i taki z tego rezultat :( Mam nadzieje, ze uda mi sie w koncu zawziasc. Do godziny 14 zawsze jest ok, ale po 14 zaczynam odczuwac jakies dziwne zachcianki i nie zawsze potrafie sie powstrzymac :( Co u Was dziewczyny? Pozdrawiam

No faktycznie pusto się tu zrobiło.... Frania dasz radę za każdym razem gdy masz ochotę na cos \"zabronionego\" pomysl sobie,ze przeciez robisz to dla siebie!! Co z tego,ze przez 5 minut poczujesz w ustach przyjemnosc jak potem przez reszte dnia bedziesz miala wyrzuty sumienia? Nie warto:)

Wiem, ze ta przyjemosc trwa tylko chwileczke, ale to chyba jakies uzaleznienie, bo juz nie wiem jak to inaczej nazwac:( Dzis mi niezle idzie, nie zjadlam niczego co bym zalowala :) Ale do wieczora jeszcze dluuuugo:) Pozdrawiam

Witam Was kochane po dłuższej przerwie .Spowodowane to było awarią komputera .Wybaczcie mi to - siła wyższa . Cieszy mnie fakt że topik nie upadł a martwiłam się o to bardzo. Co u mnie ? Zaczynam wszystko od nowa .Napewno tego nie pochwalicie ale od jutra zaczynam głodówkę .Będę na niej aż osiągnę wagę 55 kg.Czy mi się to uda - zobaczymy.Narazie - wstyd się przyznać - jestem objedzona.Poczytałam sobie wszystko na temat głodówek i myślę że jest to dla mnie na dzień dzisiejszy , jedyny ratunek.Pozdrawiam Was serdecznie .

Jasne , gorzej by było gdybym się poddała ale to nie w moim stylu .Jeżeli nawet napiszę , to znak że walczę .Napewno nie napiszę - poddaję się i od dziś jem ile chcę .O NIE . Mimo tego pesymizmu , serdecznie Cię pozdrawiam .Przegrałam jedną walkę ale wojnę wygram.

Mirt ja też uważam,że to nie jest dobry pomysł z tą głodówką...bo nawet jeśli jakoś wytrzymasz to wykończysz sobie organizm a potem kilogramy bardzo szybko wroca! Lepiej przejdz na przemyslana diete,ktora przyniesie dlugotrwale efekty.

Dzięki dziewczyny za dobre rady , przemyślałam wszystko . Rano jem śniadanie ale to na co mam ochotę a potem do końca dnia piję już tylko dużo wody mineralnej.ZAZNACZAM ŻE NIE PALĘ !!!!! Pewien sukces już mam na koncie .Myślałam że bez papierosów nie da się żyć a tu proszę da się a jakże. Narazie pozostanę w tym systemie , potem dołożę sobie jeden posiłek .Ważę w tej chwili 66 kg więc nie jest żle .Po rzuceniu papierosów przeważnie się tyje a ja nawet trochę schudłam. Patrycja a co u Ciebie , jaki masz system jedzenia obecnie ???

Witam Was:) Ja musze napisac, ze rowniez nie popieram glodowek. Waga wraca szybko do poprzedniej i niestety z braku zasobow zywnosciowych w organizmie, jemy wiecej niz bysmy chcieli :( Co nie sprzyja diecie. Mirt ciesze sie, ze walka z papierosem tak dobrze Ci idzie, oby tak dalej ;) Radze Ci jednak, jedz chociaz warzywa i owoce. One nie tucza i zawieraja wiele witamin. U mnie z dietka roznie, jak narazie nic nie schudlam, bo sobie w weekend na niedozwolone smakolyki pozwolilam. Wogle zaczynam watpic, czy kiedykolwiek uda mi sie zrzucic zbedne kg :( Nie mam samozaparcia i lubie jesc :( Ach, chyba juz pozostane grubaskiem :( Pozdrawiam

Staram się przejść na dietę stabilizacyjną i dodawać sobie stopniowo kcal do jadłospisu,ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie...

Witam :) Cos niewielki tutaj ruch :( Patrycjaaa mam nadzieje, ze Ci sie uda :) Ty juz i tak osiagnelas wielki suchces chudnac tyle kg. Zazdroszcze, bo moja waga raczej nie drgnie. Pozdrawiam