Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdjhgfkjhgkjhgklkjlgkjhgfds

JAKIE NAJLEPSZE SZAMPONY DO WŁOSÓW? TIMOTEI, SHAUMA?

Polecane posty

Gość gfdjhgfkjhgkjhgklkjlgkjhgfds

dzis ide kupic sobie szampon, zalezy mi na NAWILŻENIU WLOSOW. mam wlosy krecone, puszace sie i w ogole sie nie układajace, nie chce kupowac szamponu specjalnie do kreconych włosów bo nie i tyle, nie lubie. Zastanawiam sie nad timotei i shauma? co myslicie?fgh

Gość oba wysuszają włosy

Gość bruneteczka 17
nic tylko gliss kur plynny jedwab:)

Gość kukurukupannabuku
kazdy dobry fryzjer powie ci, ze szmpon nie jest wazny(musi byc delikatny)- wazna jest dobra odzywka. Potwirdzam wlasnym doswiadczeniem

Gość blackcat
nienawidze obu zaproponowanych przez autorke :o Mi najlepiej nawilża włosy seria z Dove :)

Gość katarinka23
timotei nie jest zly... ten z bawelna najlepszy

Gość khvv
nowy schauma z olejkiem z makadami-rewelacja, włosy miekie, nie puszą się. W Rossmannie teraz jest promocja-4,49. Polecam.

Gość Warewa
Moim zdaniem bardzo dobrymi są szampony firmy Pat&Rub. Są one naturalne, bez żadnych niepotrzebnych substancji szkodliwych dla organizmu. Włosy są lśniące po nich i się łatwo rozczesują. Szampony są delikatne.

Gość planistka
Ekologiczny szampon z kozierdaką pat&rub i żaden inny. Żałuję, że tak późno natrafiłam na ten specyfik, może mniej włosów spłynęło by odpływem :-(

Gość a dla
mnie PZ albo z dziegciem ale śmierdzi albo z cynkiem - przyjemny zapach. Do nabycia w aptekach. Brzydka butelka ale efekt super.

Gość Kaczka___Dziwaczka
Najlepszy szampon do włosów, to ten z firmy Goldwell i Pat&Rub. Oba do tanich nie należą, ale są bardzo dobre, wydajne i ślicznie pachną. Z kolei do pielęgnacji zamiast tradycyjnej odżywki polecam jedwab do włosów, np. z firmy Farouk, CHI.

Gość timotei lipa.shauma tez
dobre sa pantene,te z domowej apteczki,herbal jest bardzo dobry,niebieski-do nawilzenia włosów

Gość dddaaasss
Dla mnie bardzo fajne są szampony Eva Natura z lini Potrójna siła ziół. Trzy zioła na określony problem, jak np przetłuszczanie się włosów, wypadanie i łamliwość, czy problem z łupieżem.

Gość schauma Q10
naprawdę polecam - i szampon i odżywkę

Gość glistha 69
gliss kur

ja tez nie moge kupic szamponu ktory by mi opdowiadal, co rusz kupuje inne odkad zaprzestawli produkcji starcyh herbali a ost kupilam timotei nawilzajacy i dostalam lupiezu od niego :o

Palmolive, te wszystkie Avony i Ava to chyba jedne z nielicznych szamponów, które zaszkodziły moim włosom.... pamiętam jak po avonie dostałam koszmarnego łupieżu, głowa mnei swędziała i myślałam, że się zadrapie... po szamponach ava z kolei miałam włosy w dotyku jak siano albo co gorzej papier ścierny, a po palmolive tłuściły mi się szybko włosy. Dobre szampony to np. z firmy Matrix, Goldwell, Pat&Rub oraz takie robione własnoręcznie z półproduktów.

Gość przeciezfajna
od lat jestem na elseve itp silikonowych dziadostwach po ktorych wlosy tluszcza sie po jednym dniu ostatnio przerzucilam sie na szampony ziolowe wlosy mniej sie tłuszcza i są w dotyku cudowne a koszt 2,50 :)

Gość Luśka z gór :D
No fructisy, palmolive, garniery, elseve, pantene i inne szampony to jest chyba największy syf jaki człowiek mógł wymyśleć. Nie dość, że o wielu osób powodują łupież, to jeszcze faktycznie włosy tłuszczą się po nich cholernie, a na drugi dzień wyglądają jakby były niemyte z kilka dni. Wolę szampony naturalne. Mogą to być produkty apteczne i szampoy np. z wyciągiem z czarnej rzepy, tataraku, rumianku, albo produkty Eko kupowane w sklepach, aczkolwiek w pełni naturalne i delikatne dla włosów, jak chociażby pat&rub, radical czy seboravit.

Gość suuun
Szampon bursztynowy z Intensywnej Pielęgnacji. Dodaje włosom energii.

Gość pasjonatka79
Ja co drugi dzień oddaje się czystej przyjemności myzia włosków szaponem regeneracyjnym pat&rub. Boże, nie miałam pojęcia że kozieradka moze tak pobudzac zmysły :-) Mój mąż uwielbia zapach moich włosków.

ja uwielbiam szampony herbala. właściwie wszystkie kolorki. są rewelacyjne :) a zapach powala, niejednokrotnie znajomi się mnie pytali co robię z włosami, że tak mocno pachną. no i co ważne, włosy po nim puszyste, nieobciążone, łupież również mi się nie robi.

Gość Mercelka
Szamopny z herbala rzeczywiście ładnie pachną, ale dostałam po nich łupieżu i już ich nie używałam od przeszło 2 lat. pat&rub próbowałam i są one dobre, dobre są także z joanny z apteczki babuni. Poza tym po każdym myciem włosów płuczę je naparem ze skrzypu polnego.

Gość a ja w końcu
opatentowałam sposób na ładne, mocne i zdrowe włosy - więc się podzielę. Szampon kupuję najtańszy, z tych uznanych za "byle jakie" :-) np. pati, za to odżywkę już inną- choć też nie z najwyższej półki. Z odżywek polecam własnie schaumę - zwłaszcza ta Q10 w złotym opakowaniu, ale inne też. :-)