Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała89

co robic?

Polecane posty

Witam Was serdecznie! Mam problem z moim chlopakiem:( kurcze trudno mi to w ogole opisac, ale dam rade! Ja z moim chlopakiem jestesmy juz ze soba ponad poltora roku. od roku, mozna powiedziec, mamy taka swoja przysiege- wiem, dla niektorych moze to sie wydac smieszne! Jesli sobie juz cos przysiegniemy to nie mozemy jej zlamac.. to tak dla zaufania:) Moj chlopak mial kiedys problem co do chodzenia sobie wieczorkiem do pobliskiego baru! i bardzo mnie to niepokoilo.. balam sie ze jak tam przebywa to robi cos nie fair i w ogole:( i w koncu po dlugim zastanowieniu zakazalam mu tam chodzic.. złe towarzystwo i w ogole:( Przysiegl mi na nasza milosc ze juz nigdy tam nie pojdzie! ta przysiega byla dla mnie bardzo wazna! i pewnego razu (to byl wieczor)dostalam wiadomosc od znajomej ze on wlasnie przesiaduje sobie w tym nieszczesnym barze:( dostalam szalu! Boze jak on mogl mi to zrobic? zlamal tak wazna dla nas przysiege.. zalamalam sie! po odjezdzie ode mnie poszedl i zlamal przysiege na nasza milosc! i jeszcze jak do niego dzwonilam to sie wypieral ze jest w domu:(!!!! tak bardzo poczulam sie zraniona! bardzo to przezylam.. plakalam niesamowicie! od tej pory nie potrafie mu zaufac, chociaz minelo juz dobre pol roku od tamtej sytuacji. Ciagle go o cos podejrzewam.. ze chodzie do baru i mnie oszukuje!:( ja juz mam tego dosc.. chyba jestem chora.. prawie c dzien pytam go czy byl w barze.. czy wychodzil gdzies z domu bo nie daje mi to spokoju..gdy go zadreczam tymi pytaniami on dostaje takiego ataku, ale nie dziwie mu sie! nie ufam mu juz, nie moge o tym zapomniec, o tym jak mnie wyedu oszulal.. i to pewnie nie jeden raz, tylko ze tego juz sie pewnie nie dowiem:(! Dziewczynu pomozcie mi! jak ja mam miec pewnosc ze on jest wobec mnie fair? jak mam w spokoju? Pozdrawiam i prosze o powazne odpowiedzi..

Szczerze? Daj sobie spokój z gościem. Jesteś młoda, życie przed Tobą. Po co wiązać się z kłamcą i pijakiem?! Będzie pił zawsze, nigdy nie przestanie. Będzie Cię ciągle oszukiwał. Szkoda nerwów i życia na Niego.

HMMM..dobrze Ci radze wez sie w garsc-bylam w podobnej sytuacji,tez bylam niezdrowo podejrzliwa,zazdrosna-to zniszczylo nasz zwiazek..On w koncu stwierdzi,ze nie chce w ten sposob zyc,ze ma tego po prostu dosyc.Z perspektywy czasu widze jaki to byl blad-tez tak jak Ty nie potrafilam sobie z tym poradzic..Teraz jestem w szczesliwym zwiazku i naewt nie przyjdzie mi do glowki cos takiego..-chociez sama nie wiem co sie stalo(widocznie tamten zwiazek to nie bylo to)

nie.. on nie pije.. wtedy szedl grac na maszynie, ktora tam NIESTETY jest..:( wlasnie to jest ten problem ze nie jestem z nim 24h a bardzo bym chciala byc! ja juz nie chce ciagle zadreczac go pytaniami czy byl w tym barze czy nie.. jak ja mam mu zaufac do konca i przekonac sie czy mnie oszukuje czy nie? bardzo go kocham !!!! i chce zeby bylo ok ale boje sie ze mnie oszukuje co do tego! prosze pomozcie! doradzcie mi cos... czy ktoras z Was miala taki problem?:(:(:(

kiedys na pewno byl.. przygrywal niezle sumki, roznie bywalo.. wygrywal, ale mnie to nie interesuje.. dal sobie z tym juz niby spokoj! po prostu nie chce zeby tam chodzil i juz! to jest mu zdecydowanie niepotrzebne! tak, masz racje Martas 1.. to mnie powoli niszczy i wykancza! dzisiaj mialam sen ze kazalam mu przysiegac czy byl ostatnio w barze czy nie! i przysiegal ze nie byl a okazalo sie ze jednak byl! wstalam przerazona! Boze czy to jakis znak? i znowu sobie powiedzialam ze zapytam sie go jak do mnie przyjedzie! ciagle o tym mysle.. to nie daje mi spokoju.. jak ja mam zyc jesli ciagle go o to podejrzewam! stalam sie bardzo nerwowa!

To chuj. Rzuć go. Hahahahaha... Kolejna... Dziewczyno leć do psychologa, bo z Twoim poczuciem własnej wartości coś nie teges.

sory ale jesli nie wiesz o co w ogole chodzi to nie komentuj ok? prosilam o powazne odpowiedzi a nie jakies glupie teksty i krytyke.. ja wiem czy mam isc to psychologa czy nie i Ty na pweno nie jestes osoba, ktora ma prawo mnie to niego posylac badz nie...