Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem stary jak świat

uważaj o czym marzysz bo może się spełnić

Polecane posty

Gość problem stary jak świat
hmmm__________ masz racje to jest ciekawość. Nigdy nie byłam z innym meżczyzną i chyba ciagneło mnie by sie dowiedzieć jak to jest... ale wyrzuty sumienia nie dałyby mi żyć...być może jestem romantyczką i podchodze do życia idealistycznie, ale wcią chyba wierze że uda mi sie wytrwać w tej pierwszej miłości...

jestes glupia idiotke, ranisz i swojego chlopaka i kolezanke swedzi cie dziura tak bardzo ? a w dodatku gadasz ze to ty jestes najbardziej w tym pokrzywdzona bo glupia nie umiesz sie zdecydowac

Skoro się męczysz, to po co trwać kolejne lata w związku, który nie daje Ci satysfakcji. Lepiej zakończyć to teraz, niż dopiero wtedy, gdy sprawy zajda za daleko... Nic na siłę!!

Gość hmmm__________
Nie wiem,ale wg mnie nie mozna byc w przyjazni z mezczyzna i byc w zwiazku,bo i tak zblizacie sie do siebie,a jakbys zaragowala na to,ze Twoj mezczyzna ma dobra przyjaciolke,ktorej wszystko mowi i maja wspolna tajemnice,o ktorej Tobie nie powie. To jak to jest,że ze swoim mezczyzna nie mozesz o wszystkim porozmawiac,a z przyjacielem tak? To partner powinien byc Twoim przyjacielem,ktoremu wszystko mowisz i z ktorym masz wspolne tajemnice,a w Twoim przypadku to jest tak,ze ukrywasz cos przed partnerem...

Gość hmmm__________
Tak,czy inaczej bedziesz dalej zblizac sie do swojego kolegi ...az w koncu stanie sie wazniejszy od Twojego partnera. Ktos tu napisal,ze jezeli nie uszczesliwia Cie ten zwiazek to lepiej,zebys go zakonczyla. Jestem ZA.

Gość ffddaa
A ja uważam, że mozliwa jest taka przyjaźń....Miom najlepszym przyjacielem jest były facet!!!a OD 7 lat jestem w tałym związku z innym...

no ale z byłym zdażyłaś się już wybzykać:D to jest ta różnica, takich przyjaciół to i ja mam:D ostatnio poznałam świetnego faceta- idealny materiał na męza lub przyjaciela...nieślubnego już mam, przyjacielem nie bedzie bo on nie ma żony a ponieważ ja jestem na takowa idealnym materiałem...rozumiecie- konflikt interesów:P

Gość ffddaa
No to się strasznie mylisz!!!!Nie zdazyłam się z nim bzyknać...I nie mam zamiaru!!!!!! Więc troche szacunku proszę!!!!!!!!!!1