Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chella

Rozmowy w toku dzisiaj EMO oglądajcie paskudztwa

Polecane posty

Gość kredka do oka
to w gruncie rzeczy są nieszczęśliwi ludzie

Gość etam
a ja właśnie w pipidówach takich ludzi spotykam, mieszkam w Poznaniu, pracuję w Warszawie, często odwiedzam inne miejscowości. W P-niu i W-wie rzadko takie dziwolągi widze, raczej właśnie na prowincji, tylko może mniej przegięciarskie, ale te same klimaty. To się chyba z nudow bierze :)

Gość ehh to nie ma znaczenia
a jaka to rożnica jaki mają styl ubierania? zero tolerancji u was

Gość etam
no właśnie się dowiedziałam, że gościu jest z Gniezna. To potwierdza to, co napisałam :)

Gość **W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J.**
wiecie, dużo podróżuję po Polsce i naprawdę wielkość miasta nie ma tu nic do rzeczy bo są małe miasteczka wypełnione takimi ludźmi, są małe w których jest to nie do pomyślenia, tak samo z każdej wielkości miejscowościami

Gość grrrrrrr
ile wy macie lat? dlaczego nie macie tolerancji dla nich??niestety tylkoo polski naród jest taki ksenofobiczny hermetyczny i zamkniety w sobie, a wszystko co inne nowe są od razu wrogo nastawieni...

Gość robert777
a o co chodzi wogole w tym emo????

Gość **W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J.**
"niestety tylkoo polski naród jest taki ksenofobiczny hermetyczny i zamkniety w sobie" a masz porównanie do innych narodów że się tak wypowiadasz?

do grrrrr a kto tu napisał coś strasznego? Komentujemy ttylko ich wygląd, niestety, jak wyglądają zdecydowanie inaczej niż większość ludzi na ulicy to musza się liczyc z tym, że inni będą to komentować-nie zawsze pozytywnie.

Gość mnie sie to nie podoba
do etam po prostu Ty już wyjechałeś za robotą, a oni jak do tego dojdą albo na studia to też będą "normalni"

Gość etam
grrr, ale kto powiedział, że nie mamy tolerancji? Czy nie może mi się coś nie podobać? Niech sobie wyglądają, jak chcą, ale nie każ mi ich podziwiać.

Gość listerine
"umyłem podłogę, to należy mi się zapłata." o kurwa :o

Gość METYYL
ja mam porównanie też do innych narodów, i niestety polska to zacofańce, parter społeczny, ciemnota!!! moherki i bieda!! Dlatego już tu nie mieszkam

Gość kaxil
Kiedy dostaną wpierdal na ulicy to im przejdzie.

Gość kitkaa21
tak samo mówi sie o metalach żeby ich bic...ludzie gdzie wasza tolerancja i jeszcze sie nazywacie katolikami i obchodzicie świeta...masakra załamańce

ja tez jestem tolerancyjna,ale to juz przegiecie jest niewybaczalne, niech sie ubieraja,ale odpuszcza golfy na smyczy, gorsety na rekach. oj joj :/

Gość klhlkj
one tym sposobem chca przykuć uwagę, wołaja o pomoc

Gość etam
ja też mam porównanie, mieszkałam parę lat w jednym z bogatszych krajów, ale wróciłam i nie żałuję. Metyyl, proszę, nie obrażaj ludzi. Skąd ty się wyrwałeś?

Gość ghljl
ja u siebie na uczelni widzilam goscia w stroju gotyckim- dlugi czarny plaszcz, jakies buty z klamrami, wygladal jak diabel :D

Gość mnie wisi jak sie kto ubiera
tylko smieszy, jak dorabia do tego ideologie . To bardzo prymitywny , najprostszy sposob na wyroznianie sie

ja to w sumie mam w dupie jak oni tam wygladaja.... jak chca i jak im rodzice na to pozwalaja to niech wygladaja tak jak chca...w sumie to nie ocenia sie czlowieka po wygladzie tylko po jego charakterze...w sumie to moga byc w porzadku... no tylko jedno mnie russza: jak geje sie caluja na ulicy

klhlkj-masz racje chociaż nie w każdym przypadku też jestem tolerancyjna ale też uważam,że taki wygląd to przegięcie przecież oni nawet pracy nie znajdą ani nic:o ktoś tu pisał o wpierdolu to też lekkie przegięcie:D ale wiecie co wole już takich niż słynną sylwunie:o