Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chella

Rozmowy w toku dzisiaj EMO oglądajcie paskudztwa

Polecane posty

Gość vcvcccccccccccccccccvcvvvvvvvv
ten mefi w blond wlosach to fajny i inteligentny chlopak. wygadany, potrafi powiedziec swoje zdanie. no ale wyglad nie bardzo :) ja ogolnie jestem bardzo tolerancyjna, nie ruszaja mnie takie rzeczy jesli chodzi o innych, ale gdybym miala swoje dziecko to nie wiem czy tez tak tolerancynie bym patrzyla. sama mam surowych rodzicow ktorzy mi na malo pozwalali i teraz jestem im wdzieczan ze np nie mam tatuazu ktory chcialam sobie zrobic w wieku 13 lat. odczekalam i teraz mam przemyslany

Gość malina3332
a ta tlusta nie dziwie sie ze nie jest z siebie zadowolona.

tak,bo w takim wieku ludzie powinni byc pod czyjas kontrola,bo wtedy robia rozne glupstwa,ktorych potem cale zycie zaluja

Gość **W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J.**
no ten blondyn w butach z wysokim obcasem jest ok, ma styl w przeciwieństwie do innych którzy bezmyślnie kopiują. on jest wporzo :classic_cool:

Gość juh
ale ten sweter na sznurku ohohoho normalnie zwijam sie ze smiechu

Gość juh
jak on to powiedzial,to golfik po jakims żulu :D hej

Gość sa tego powtórki
kiedy??

Gość ermelada
Ogladałam ten program i rozumiem,ze dzieci,młodsza młodziez moze miec napukane w głowie i to bardzo,ale nie rozumiem ich rodzicow. Nie dziwię się,ze Piotr,taki wysoki,chodzacy w szpilkach,który nie wie czy identyfikowac się z płcia żenśka czy męską ma tak napukane w głowie jezli jego matka przyszła do studia w bluzce spod której wystaja cycki.Rozumiem,ze moda jest moda,uroda,uroda,ale gdy nagrywany jest program o "pierdolnietych" dzieciach to chociaz matka powinna ubrac się normalniej.Nie mowię,ze w bluzce zapiętej pod szyję,ale bardziej z klasa.Widocznie matka tego 19letniego chłopaka ma kłopoty ze swoja psychiką,nie może przezyc,ze się starzeje i na takie fanaberie pozwala synowi i jeszcze go w tym popiera i utwierdza,ze dobrze robi.Ta kovbieta chyba jest samotna matka od ur.dziecka,bo źle go ukierunkowała,źle wychowała i dlatego m lody facet nie wie czy jest chłopcem czy dziewczynka. Takze ojciec tego chłopca 16 letniego który jest bi nie przywiązuje wagi do wychowania syna.Nawet syn powiedział,ze ojciec z matka ciągle się kłoca,wiec dlatego syn taki jest ,jaki jest. W 80% tach wina za dziwaczne zachowania,dziwaczny ubior i wszystko co dziwaczne i złe niestety lezy po str.rodzicow. Mnie podobała się ostania matka dziewczyny ktora była jak na razie normlna,majaca tyko małe,nie rzucajace się w oczy kolczyki ktora nie chce dopuscic aby jej corka zrobiła z siebie"debilke',bo sama kiedys takim dziwadłem była i wie,ze to oznacza odrzucenie przez wiekszosc społeczenstwa,i umiała sie przyznac,ze takie zachowanie to zwrocenie na siebie uwagi,w szczegolnosci rodzicow. Ci ludzie ktorzy wystepowali w dzisiejszym programie powinni udać sie do psychologa i leczyc sie. Dobrze,ze mam normalne dziecko. Po czesci to moja i meza zasługa,to interesowalismy sie i interesujemy sie dzieckiem a nie zostawiamy je samopas

Gość oglądałam ten program
Tak czytam Wasze wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że jesteście w przeważającej większości bandą matołów. Nienawiść do małolatów, którrych przestępstwem jest to, ze mają bogatszą wyobraźnię i wrażliwszą duszę niż ich blond/solar/dres/nażelowani rówieśnicy... albo po prostu mają durnych rodziców.To po prostu nieszczęśliwe dzieciaki z problemami emocjonalnymi, potrzebujące miłości, opieki, zainteresowania rodziców, poszukujący akceptacji i swojego miejsca na świecie w subkulturach rówieśniczych. Np. Mefi jest szalenie inteligentnym chłopakiem, który zagubił się w problemach ze swoją seksualnością. Kobieta płacze, bo straciła kontakt z córką, popełniła życiowy błąd zostawiając dziecko pod opieką babki. "A ta tłusta", jak ją tu któraś kura nazwała, to dziecko, które chciało się zabić! nieszczęśliwy człowiek. Ale nieee, Wy tylko widzicie, że ona jest TŁUSTA. To jest ważne! Kurwa, no wolałabym chyba mieć w rodzinie takiego Mefiego czy tę dziewczynkę z kolczykiem w nosie zamiast którejś z "normalnych" bezrefleksyjnych osób opluwających ich na tym topiku.

Gość juh
pewnie i wina rodzicow po czesci,bo ten kolo co synowi nie zwracal uwagi o ten sweter,kto mormalny ciaga sweter na sznurku jak psa :o

Gość VJ
Zupełnie Was nie rozumiem. W naszym kraju zupełnie brakuje tolerancji. Komu to przeszkadza, że chłopak ubiera się ekstrawagandzko i do tego nosi szpilki? Jego sprawa. Ja do niego nic nie mam. Przecież on sobie tylko chodzi i nic poza tym. Nikomu nie robi tym krzywdy. Dlaczego nie wsiądziecie na ludzi w dresach? Oni są bardziej grozni.

Gość ż
a ja znam tego "emo z golfem na smyczy". jak można kogoś tak oceniać, widząc przez 10 minut na ekranie?

Gość emo16
nie wiem co macie do stylu emo. sami lepiej na siebie popatrzcie... wszyscy śmieją sie z emo bo są inni a emo śmieją się z innych bo są tacy sami. chyba nie jestescie doinforrmowanie o tym stylu. ja w tym nie widze nic złego.

Gość jak ja wchodze w
emo16 to było rok temu tak wgl..

Gość nie, nie nie!
debile z was wszystkich!!