Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

lubicie piwo??

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhh
to jest normalne ty jesteś chyba nie normalna najlepiej go ustaw w pokoju pod ścianą niech sie na ciebie patrzy i ci komplemety prawi to by ci najbardziej pasowało

\"ehhhh\" nie znasz mnie wiec nie mow co bym zrobila a jak za rok bedzie wypijal po 5 dziennie to juz za pozno bedzie

te mysia - chyba Ci sie klawisz blokuje w klawiaturze, bo tyle tych wykrzyknikow wstawiasz :P

Gość ehhhhhhhhhhhhh
ale skąd ty wiesz że on będzie piło po 5 za rok prorok czy co

"a jak za rok bedzie wypijal po 5 dziennie to juz za pozno bedzie" co za idiotka :D:D jak ma zaczac chlac, to zacznie bezmózga babo... jelsi ktos ma sklonnosc do alko to Twoje gderanie tego nie zmieni bo to jest silnijesze od niego... ale za to mozesz spierdolic wasze malzenstwo tresujac go

"wtedy nasi panowie napiszą Ci ze byłas głupia nie widząc jak Twój facet sie rozpija" nie Złośliwa... nie pojmujecie tego, ze babskim gderaniem nie zmieni sie genetyki?? :D:D

chamskie czy nie, Ty jestes chamska bo chcesz terroryzowac męża... ale co mi tam - Twoje małżeństwo, Ty je rozwalaj...

Gość ehhhhhhhhhhhhh
jeśli pije to 1 cz 2 piwa dba o dom o ciebi i reszta jest ok to sobie odpuść gupią gadke i go nawet nie denerwój bo.

"a przede wszystkim nabijacie sie z naszego rozumowania" przyznam - kobieca logika to prawdziwy ubaw :D najbardzie lubie to wnioskowanie :D

komiczne a skad wiesz czy je rozwalam??akurt wszystko jest ok!!i ja sie nigdy ne kluce tylko zawsze mowie spokojnie

Gość ehhhhhhhhhhhhh
i to ich gdybanie rozbieranie wszystkiego na drobno te różne dziwne wnioski

Gość ehhhhhhhhhhhhh
dobrze że nie jesteś moją żoną bo bym z tobą nie wytrzymał zrozum to jest facet i też ma swoje życie jakięś urzywki też się mu należą.jak ty nie pijesz to on też nie może beznadzieja żenada

>> niech którys z panów na mnie zawarczy a ugryze Od kiedy suczki mają coś do powiedzenia za psa? :o Moze, ale nie musi.... ot durne rozumowanie, nie bede przechodzil przez ulice, bo moze mnie potrącić samochód. Moze, ale nie musi :o